Şimdi Ara

LUMİA 820 ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşime telefon alacağım. (8. Sınıf) cok iyi bişey olsun istemiyorum. Cünkü malının değerini bilmiyor. Lumia 820 almayı düsünüyorum. Bütçem max 550 TL. Sizce memnun kalırmıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alırsınız da uygulama vs gibi konularda akranları ve arkadaşlarından geri kalır.
    yoksa temel birçok uygulama var ama fun run vs gibi android ve ios a özel uygulamalar olmadığı için sıkıntı duyar.
    yoksa kamerası ve hızı olsun fiyatının en iyi cihazdır.
    2 senelik bir cihaz. ama androidler gibi eskiyecek bir cihaz değil. android kullanmasam kesinlikle 820 alırdım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle alınır. Pişmaz olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

Alırsınız da uygulama vs gibi konularda akranları ve arkadaşlarından geri kalır.
    yoksa temel birçok uygulama var ama fun run vs gibi android ve ios a özel uygulamalar olmadığı için sıkıntı duyar.
    yoksa kamerası ve hızı olsun fiyatının en iyi cihazdır.
    2 senelik bir cihaz. ama androidler gibi eskiyecek bir cihaz değil. android kullanmasam kesinlikle 820 alırdım...

Kendimi biraz zorlayıp lumia 735 mi alsam diye düşünüyorum. En az 3-4 sene kullanması lazım.

• Lumia 735 daha iyi tabi ama 820 de fiyatı muazzam. Çeklerle kuponlarla 400 TL ye alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigya08

Lumia 735 daha iyi tabi ama 820 de fiyatı muazzam. Çeklerle kuponlarla 400 TL ye alınabiliyor

Hocam sizce 735 le 820 arasında cok fark varmı?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Wp cihazlar da işlemci mimarisi haricinde aşağı yukarı tüm cihazlar denk.
    modelli öneririm ama 820 zamanının ötesi olan hala güncel bir cihaz.
    ilk çıkan 920 bile hala güncelleme alıyor.
    Bence android alın. Windows Phone herkesi sarmaz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Wp cihazlar da işlemci mimarisi haricinde aşağı yukarı tüm cihazlar denk.
    modelli öneririm ama 820 zamanının ötesi olan hala güncel bir cihaz.
    ilk çıkan 920 bile hala güncelleme alıyor.
    Bence android alın. Windows Phone herkesi sarmaz...

Hocam android düşünmüyorum. 500 tllik androidden hayır gelmez. 2000 tllik amiral gemiler bile donuyor 500 tl androide vermem. Sırasıyla ip 3gs-ip4-ip4s-galaxy s3-ip5-note3-ip6 kullandım. Şuanki telefonum ip6 bidaha androidin yüzüne bakmam. Windows phone kasma yok gibi en azından rom rot olayı falan yok ios gibi alıp rahat rahat kullanır. Kardeşim için sıkıntı olmaz yani. Ama lumia 735 mi 820 mi alsam ona karar veremedim. Aklımda iphone 4 almakta var sıfır. İos 6 ya sürüm düşürüp rahat rahat kullanır diye düsünüyorumda ios 6 icin uygulama desteği gün geçtikce bitiyor. Cok oyun oynayan birisi değil. Sosyal ağlar ve 2-3 ufak oyun olsun yeter ona. O yüzden windows phone almayı dusunuyorum ama 820 mi 735 mi hala düşünüyorum.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    735 derim ben 820 alırım kamerası için.

ama 735 öneriyorum daha güncel bir seri.
    Özel mesajda belirttiğim gibi.
    HTC 8S kullandım. şimdi
    S5 mini kullanıyorum. Elden çıkarıp 820 yada 925 alacağım.
    window sphone için Mail ve stabil oluşu kafi. Günde 120 150 mail atıyor bi dünya alıyordum.
    şimdi android ile Şarjım 14 te bitti.
    uygulama bile yüklemedim.
    Ofis desteği yok.
    windows phone için şunu iddia ediyorum az ve öz ama sağlam uygulamalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcool -- 11 Nisan 2015; 16:13:55 >
  • quote:

735 derim ben 820 alırım kamerası için.

ama 735 öneriyorum daha güncel bir seri.
    Özel mesajda belirttiğim gibi.
    HTC 8S kullandım. şimdi
    S5 mini kullanıyorum. Elden çıkarıp 820 yada 925 alacağım.
    window sphone için Mail ve stabil oluşu kafi. Günde 120 150 mail atıyor bi dünya alıyordum.
    şimdi android ile Şarjım 14 te bitti.
    uygulama bile yüklemedim.
    Ofis desteği yok.
    windows phone için şunu iddia ediyorum az ve öz ama sağlam uygulamalar var.

Sağolun hocam. Kendimi zorlayıp 735 almaya calısıcam olmazsa 820 tamamdır.

• Şarjı sıkıntı değilse alınır hocam

• 735 daha guncel onu alın derim.
  • lumia 820 yi 460 lira civarına sıfır olarka internetten alabilirsiniz. ancak 735 modelini ikinci el olarak 700 lira civarını bulursunuz. tercih meselesi ama ben malın kıymetini bilmeyen birine ucuz olanı alırım. Ucuz derken yanlış anlaşılmasın 820 bomba gibi cihazdır. Bataryası az daha iyi olsa tadından yenmez ama zaten bu fiyatlarda ne alırsanız alın akşam yamadan şarja takmak gerekebiliyor. maddi imkan varsa 735 tabiki çok güzel ama para vermem derseniz 820 dediğim gibi 460 liraya kadar geriledi ve fiyatının hakkını kuruşuna kadar veren bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

lumia 820 yi 460 lira civarına sıfır olarka internetten alabilirsiniz. ancak 735 modelini ikinci el olarak 700 lira civarını bulursunuz. tercih meselesi ama ben malın kıymetini bilmeyen birine ucuz olanı alırım. Ucuz derken yanlış anlaşılmasın 820 bomba gibi cihazdır. Bataryası az daha iyi olsa tadından yenmez ama zaten bu fiyatlarda ne alırsanız alın akşam yamadan şarja takmak gerekebiliyor. maddi imkan varsa 735 tabiki çok güzel ama para vermem derseniz 820 dediğim gibi 460 liraya kadar geriledi ve fiyatının hakkını kuruşuna kadar veren bir cihaz.

735 in sıfırı 800 tl civarı hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.