Şimdi Ara

Lumia 720 mi S3 mini mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. öncelikle bir telefondan beklentim şunlar. çok büyük olmayacak, şarjı uzun süre dayanacak, face whatsapp explorer office programlarını rahatça kullandırabilecek. telefonda oyun oynayan birisi değilim. öyle uygulamalarla falanda çok işim olmaz. önemli olan yukarıda yazdıklarım. bu iki telefonun fiyatlarıda yakın birbirine. karar veremedim hangisini alacağıma. yardımcı olursanız sevinirim.

• Eğer isteklerin bu yöndeyse kesinlikle 720. Ama şu an 920 750 tl ye kadar düştü. Alabilirseniz 920 daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Eğer isteklerin bu yöndeyse kesinlikle 720. Ama şu an 920 750 tl ye kadar düştü. Alabilirseniz 920 daha iyidir.

işte sıkıntı şu ki model yükseldikçe telefon ebatlarıda büyüyor. 920 güzel ama az da olsa büyük 720 den. duyduğuma göre lumiaların içinde şarjı en uzun giden de 720 imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epilepsi25

quote:

Eğer isteklerin bu yöndeyse kesinlikle 720. Ama şu an 920 750 tl ye kadar düştü. Alabilirseniz 920 daha iyidir.

işte sıkıntı şu ki model yükseldikçe telefon ebatlarıda büyüyor. 920 güzel ama az da olsa büyük 720 den. duyduğuma göre lumiaların içinde şarjı en uzun giden de 720 imiş.

Alıntıları Göster
    s3 mini artık çok düşük seviye bir telefon, android'de ileride çok sıkıntı yaşarsın. WP alt segmentte daha cazip.

• epilepsi25 E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 720 en uzun şarj performansı veren lumialardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

s3 mini artık çok düşük seviye bir telefon, android'de ileride çok sıkıntı yaşarsın. WP alt segmentte daha cazip.

wp alacam gibi görünüyor ama eleştiren de çok fazla. l620 alacaktım ki 720 nin şarjı daha çok tuttuğunu duyunca 720 alayım dedim. bu defada samsung kullananlar lumia yı boş ver diyorlar. napsam bilmedim.
    Android tabikide daha önde wp'ye nazaran, fakat düşük seviye android telefon seni kanser eder takılmaları ve kasılmaları ile. Bu yüzden düşük seviye alt segmentte wp şu an için çok avantajlı. Yukarıda yazdığn şeyleri çok rahatlıkla yapabilirsin bir wp telefon ile ve çok akıcı ve stabil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 14 Eylül 2014; 20:41:46 >
    Hocam alıp kullan o samsungcuların ne kadar boş konuştuğunu anlarsın.

Zamanla kasmaya başlayan samsung gibi telefon almak saçmalık olur. Siz bilirsiniz yine de
  • quote:

Zamanla kasmaya başlayan samsung gibi telefon almak saçmalık olur. Siz bilirsiniz yine de

öyle görünüyorki wp alacam. peki ara sıra faceye takılan whatsap kullanan ortalama düzeyde telefonla konuşan biriyim. l620 ile l720 yi düşünürsek tahmininzce şarjları ne kadar gider. bi fikriniz var mı.
  • quote:

Ben bu aralar telefon almayı planlıyorum. Lumia 1520 çok buyuk gibi geldi,lumia 930'da ise hafıza arttıralamıyor. Bu yüzden z2 z3 yada belki ekonomiyi zorlarsam ip6 olabilir. Android alacak isen amiral gemi üst segment alacaksın. WP ve İOS ta stabilite akıcılık sorunu yok ama android'te var. Bu yüzden sen 2 alt-orta segmentte telefon arasında kalmışsın. Bizim tercihimiz Wp olması yönünde kullanım amaçlarını göz önünde tutarsak seni üzmez.Şu an için market vs bazı açılardan wp8-8.1 biraz geride ama genede iyi şekilde iş görüyor kimsenin lafına bakma git bir mağazada eline al kullan kararını kendin ver. Windowsphone umarım beni yanıltmazsa wp9 ile patlama yaşayacak zaten yaşamazsa microsoft kendi ayağına sıkar.

not:Lumia 520 kullanıyorum gayet memnunum beni idare ediyor şimdilik.

• Hocam l620 bi günü çok zor çıkarır ama 720 ile 1.5 günü rahat görürsünüz.
    Tabikide lumia 720
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Tabikide lumia 720

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. ben en az 2 gün dayansın istiyorum şarjın ama akıllı telefonlar sıkıntılı bu şarj meselesinde. l720 alacam büyük bir olasılıkla.
    Güle güle kullanman dileği ile şimdiden hayırlı olsun.
  • 720
  • Alt ve orta segmentte wp mantıklı seçimdir.İkisi arasında kaldıysan lumia 720 öneriyorum kardeş ama bana kalırsa bide android bölümüne sor ben öyle yapıp karar vermiştim.ordada bilgili arkadaşlar bilgilendirir seni
  • S3 mini gazoz kapağı mı deseler gazoz kapağı derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dranova

S3 mini gazoz kapağı mı deseler gazoz kapağı derim
    kesinlikle 720 bende 620 var o bile s3 miniyi katlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

kesinlikle 720 bende 620 var o bile s3 miniyi katlıyor

Alıntıları Göster
    kardeşim çok saçma soru sormussun lumia diyorsun s3mü diyorsun tabiki lumia sorman hata :)
  • S3 mini mi kaldı arkadaşım,android olarak duşuneceğin model moto g olmalı s3 mini yerine

Android ile wp arasındaki seçim senin ihtiyaçlarına göre değişir ona kararı senin vermen gerekir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.