Şimdi Ara

Lumia 625 ''İnternet erişimi yok''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün l625 telefonum evimdeki wifi ağını gördüğü halde ve internet olduğu halde ''internet erişimi yok'' uyarısı vermeye başladı. Aslında bu uyarıyı ilk kez almadım hatta aynı günün sabahında da bu olayı yaşamıştım ama yarım saat içinde düzelmişti biraz kurcalayınca. Ancak bu sefer 8-9 saat oldu hala erişim yok wifi ağım sınırlı gösteriyor?!?!?

• Karamelli Sundae kullanıcısına yanıt
    Hocam bu adslle ilgili bir sorun sanirim. Android tabletten baglaniyorum wifiye genelde 3-5 dakikalik kisa surelerle bana da oluyor gunde 3-4 kez. Bu durumda internete baglanamiyorum sanirim sorun eve gelen kablolarda. Sizin ve bircok adsllinin de durumu boyledir altyapi kotu oldugundan. Bu hatayi aldiginiz sirada hemen gidip modemin isiklarina bakmanizi ve telekoma sorunu bildirmenizi oneririm. Umarim yardimci olurlar da hatlari yenilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Hocam bu adslle ilgili bir sorun sanirim. Android tabletten baglaniyorum wifiye genelde 3-5 dakikalik kisa surelerle bana da oluyor gunde 3-4 kez. Bu durumda internete baglanamiyorum sanirim sorun eve gelen kablolarda. Sizin ve bircok adsllinin de durumu boyledir altyapi kotu oldugundan. Bu hatayi aldiginiz sirada hemen gidip modemin isiklarina bakmanizi ve telekoma sorunu bildirmenizi oneririm. Umarim yardimci olurlar da hatlari yenilerler.

İnternetimde herhangi bir sorun yok bilgisayarımdan sorunsuz bi şekilde kullanabiliyorum fakat dediğim gibi telefonum ağı görse bile bağlandığımda ''erişim yok'' uyarısı alıyorum
    Hocam internetinizde sorun olmadigina nasil emin oldunuz acaba?
    Telefonda erisim yok uyarisi aldiginiz anda bilgisayardan internete duzgun bir sekilde baglanabiliyormusunuz? Ya da modemin isiklarinin sabit olduguna baktinizmi o sirada?
    Ayni anda pc girerken tel girmiyosa sorun baskadir tabii.
    Ben de bilmedigim icin cozumu merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Hocam internetinizde sorun olmadigina nasil emin oldunuz acaba?
    Telefonda erisim yok uyarisi aldiginiz anda bilgisayardan internete duzgun bir sekilde baglanabiliyormusunuz? Ya da modemin isiklarinin sabit olduguna baktinizmi o sirada?
    Ayni anda pc girerken tel girmiyosa sorun baskadir tabii.
    Ben de bilmedigim icin cozumu merak ediyorum...

Modemin ışıklarında bir sorun olmamasıyla beraber telefonumda bu sorun yaşandığından bu yana bilgisayarımdan internete bağlanmakta herhangi bir sorun yaşamadım. Biraz araştırdım 8.1 kullanan bir kaç kişinin daha başına gelmiş bu olay. Kimisinin wifi aç/kapa yapınca düzelmiş kimisinin düzelmemiş. Benim de bu olay ilk kez başıma gelmiyor fakat ben de wifi aç/kapa yaptığımda sorunsuz kullanmıştım interneti. Şuan ne yapsam olmuyor nedense.

Anladim hocam. Sizinki direk tel wifi arasinda. 8-9 saattir boyleyse modeme reset atin boyle cozen vardi sorunu. Belki sizin de duzelir...
  • Modemin markası tp-link mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Calciferr kullanıcısına yanıt
    Evet hocam neden ki?
  • Modem arayüzüne girip kablosuz menüsünde
    Çoklu SSID ayarlarında
    WPS i kullan ı Hayır olarak seçin.
  • Benimde modemin tp-linkti ve aynı sorun bende de yaşanıyordu.
    Her yerde de modem arayüzüne girin diyordu ve ben modem arayüzüne giremiyordum.Modeme reset atmam falan gerekiyordu.
    En son modemi değiştirdim şimdi hiç bir sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Modem arayüzüne girip kablosuz menüsünde
    Çoklu SSID ayarlarında
    WPS i kullan ı Hayır olarak seçin.

quote:

Orijinalden alıntı: Calciferr

Benimde modemin tp-linkti ve aynı sorun bende de yaşanıyordu.
    Her yerde de modem arayüzüne girin diyordu ve ben modem arayüzüne giremiyordum.Modeme reset atmam falan gerekiyordu.
    En son modemi değiştirdim şimdi hiç bir sorun yok.

Ne tesadüftür ki ben de modem arayüzüne girmeyi beceremedim İnternetten araştırdım baya bir nasıl girebiliceğimi öğrendim fakat biraz uğraşmam gerekiyormuş.Bir ara deneyip dediklerinizi yapıcam umarım hallolur.

• Kayıtlı wifi şifresini sil tekrardan yazıp bağlanmayı dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu denedim fakat olmadı ne yazık ki.

• İnternetin wifisine basılı tut bağlantıyı kes yazıyor ona tıkla aynı wifiye wifilerin olduğu bölüme bir daha tıkla

• Benim 625 whatsapp'ta sorun veriyor. Hucresel veri açık olduğunda watsapa arada sırada giriyor. Sınırlama felan da yok anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

İnternetin wifisine basılı tut bağlantıyı kes yazıyor ona tıkla aynı wifiye wifilerin olduğu bölüme bir daha tıkla

Onu denedim fakat olmamıştı dün ve önceki gün. Bugün okuldan eve geldiğimde ne hikmettir ki wifi kendi kendine bağlandı erişim yok uyarısı vermeden. Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim
    Hocam bende de aynı sorun mevcut şuan için 8.1 güncellemesine geçtiğimden beri arada bir wifi bağlantısı internet erişimi yok deyip duruyor wifiyi kapatıp açınca tekrar düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ButtHead

Hocam bende de aynı sorun mevcut şuan için 8.1 güncellemesine geçtiğimden beri arada bir wifi bağlantısı internet erişimi yok deyip duruyor wifiyi kapatıp açınca tekrar düzeliyor

2 gün öncesine kadar benimde aynı şekildeydi fakat dediğim gibi 2 gündür ne yaparsam yapıyım bi sonuç alamadım. Ne hikmetse bugün kendiliğinden bağlandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.