Şimdi Ara

Lumia 620 vs Gmd vs Piranha Zen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler hangisi? Lumia 620 de subway surwers,flappy bird,candy crush vs androiddeki ünlü oyunlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem01 -- 9 Şubat 2014; 14:44:05 >

• 620 değilde 525 veya 520 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukg

620 değilde 525 veya 520 al

hocam bende gmd ciydim ama nokia lumia 525 de fena telefon kasmaz bunlar herhalde 4 sene falan gider.peki hocam oyunları varmı popüler olanlar yukarıda yazığım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

hocam bende gmd ciydim ama nokia lumia 525 de fena telefon kasmaz bunlar herhalde 4 sene falan gider.peki hocam oyunları varmı popüler olanlar yukarıda yazığım gibi

525 te var 520 de pek yok 525 in fiyatı çok uygun daha yeni 520 aldım keşke bekleyip 525 alsaydım diyorum 525 i bu fiyata kaçırma bence 520 den daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

525 te var 520 de pek yok 525 in fiyatı çok uygun daha yeni 520 aldım keşke bekleyip 525 alsaydım diyorum 525 i bu fiyata kaçırma bence 520 den daha uygun

Arada 512-1000 ram farkı var.Gerisi fark yok bide 100 tl var.Bence mantıklı çin malı gmd ye para vermektense

• telefonu uzun süre kullancaksan l525 al ama 1 yılda falan değiştirceksen gmd al yada benim gibi gmd2 yi bekle
  • GM Discovery
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafam duman ya ama öğrenciyim ben en az 3-4 sene lazım bana kasması beni çileden çıkartır.

-Stabil çalışması önemli.
    -İnternet ve facebook hızı en önemlisi.
    -Oynayacaım oyunlar temple run,subway surwers,flappy bird,belkide real racing
    -Grafik ekran önemli değil.
    -Ekran önemli değil
    -Daha önce ne android nede wp8 telim oldu. Ben625 den yanayım
  • quote:

Kafam duman ya ama öğrenciyim ben en az 3-4 sene lazım bana kasması beni çileden çıkartır.

-Stabil çalışması önemli.
    -İnternet ve facebook hızı en önemlisi.
    -Oynayacaım oyunlar temple run,subway surwers,flappy bird,belkide real racing
    -Grafik ekran önemli değil.
    -Ekran önemli değil
    -Daha önce ne android nede wp8 telim oldu. Ben625 den yanayım

l625 de iyi ama her oynu açmaz oyun diyosan l525, kamera diyosan l720 bence bide htc 8s var l720 ayarında ama suanda l520 fiyatında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player07 -- 9 Şubat 2014; 19:10:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.