Şimdi Ara

Lumia 620 - Motorola Razr Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır telefon alamıyorum araştırmaktan son bu 2 si kaldı artık. Bu 2 sinden hangisini alayım?

• Sana kalmış,yeni bişeyler istiyorsan lumia620
  • Aslında lumia yı istiyorum ama razr da çok iyi telefon
  • razr 900 tl lumia 750 tl
    bu seçimi yapmanda yardım edebilir belki.
  • Bende iki telefon arasında kaldım. İlk defa akıllı telefon alacağım onun için razr bana daha yakın geliyor android olduğu için. W8 biraz karmaşık gibi geldi gözüme sanki kullanması daha zor gibi tabi ikisini kullanan birileri muhakkak vardır onlar daha detaylı bilgi verirlerse bizde bilgilenmiş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

razr 900 tl lumia 750 tl
    bu seçimi yapmanda yardım edebilir belki.

Aradaki fiyat pek önemli değil ama 900 lirayı 8S'e vermek istemiyorum lumia daha hoşuma gitti
  • lumia 620 yi şahsen bende alıcam sanada önerebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

Aylardır telefon alamıyorum araştırmaktan...

Kendimi gördüm

• quote:

lumia 620 yi şahsen bende alıcam sanada önerebilirim.

Kısaca bütçeye göre alınabilecek telefon sıralaması şöyledir;
    400-500:Galaxy Mini 2, Xperia tipo.
    600-700:Xperia U veya Miro.
    700-800:Galaxy Ace 2, Xperia sola.
    900-1000:Xperia P.
    1000-1100:LG Optimus 4X HD, Xperia S.
    1200-1300: HTC One S, Galaxy Note.
    1400-1500:LG Nexus 4, Galaxy S3.
    1500-1600: Galaxy Note 2, HTC One X, iPhone 4S.
    1700-1800:Xperia Z.

Sıralama bana aittir. Daha alınası olan cihazlar başta olmak üzere sıralanmıştır. Örneğin, Galaxy Mini 2, Xperia tipo'dan daha alınasıdır.
  • hocam sıralamana wp ekleemişsin hiç :) android benim için bitmiştir.
  • quote:

hocam sıralamana wp ekleemişsin hiç :) android benim için bitmiştir.

Hocam WP çok akıcı ve hızlı bir platform, ancak maalesef Market'i bomboş.
    Ben bir telefonda adamakıllı oyun ve uygulama bulamıyorsam o cihazlar hiçbir işe yaramaz.
    WP çok iyi bir platforma ancak gelişmesi gerekiyor. Şuan için tavsiye edilmez.
  • Hocam doğru diyorsunda zaten günden güne gelişiyor ayrıca oyun ve uygulamalarla arası pek iyi olmayan bir çok kullanıcı var.

İstedikleri şeyler. Telefonun genel performansı internet hızı kamerası müzik kalitesi hafızası ve tasarımı :)
    Tabi bütçede etkin oluyor.
    Bence listene eklemelisin.
  • Kesinlikle lumia 620. Android gibi takilmaz hele raZr gibi bir telefon karsisinda varsa ustelik motorola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Kesinlikle lumia 620. Android gibi takilmaz hele raZr gibi bir telefon karsisinda varsa ustelik motorola.

Motorola kötü bir marka mı? Öyle bir söylemişsiniz ki sanki trident. Nokia, motorola nın karşısında daha dünkü çocuk kalır. fanboyluğun lüzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loqel

quote:

Kesinlikle lumia 620. Android gibi takilmaz hele raZr gibi bir telefon karsisinda varsa ustelik motorola.

Motorola kötü bir marka mı? Öyle bir söylemişsiniz ki sanki trident. Nokia, motorola nın karşısında daha dünkü çocuk kalır. fanboyluğun lüzumu yok.

Fanboy bi insan son 3 ay icinde 2 atrix almaz motorolaya kotu demedm anlamadan atip tutmayin sadece motorolanin cihazinin arkasnda durmadigini bildgm icin alma gibisinden seyler soyledim ayrica abartmiyorum sanirim 3-4 sene oldu nokia kullanmayali. Tekrar diyorum motorola alinmaz cunku ; servis yok deneck kadar azaldi ve turkiye den elini cekti Diye haberler var atrix e ics geleck sozu verdi ama o tas gibi telefon 2.3.6 da kaldi

• quote:

quote:

quote:

Fanboy bi insan son 3 ay icinde 2 atrix almaz motorolaya kotu demedm anlamadan atip tutmayin sadece motorolanin cihazinin arkasnda durmadigini bildgm icin alma gibisinden seyler soyledim ayrica abartmiyorum sanirim 3-4 sene oldu nokia kullanmayali. Tekrar diyorum motorola alinmaz cunku ; servis yok deneck kadar azaldi ve turkiye den elini cekti Diye haberler var atrix e ics geleck sozu verdi ama o tas gibi telefon 2.3.6 da kaldi

Tamam hocam söyledikleriniz doğru. ilk yorumunuzu yanlış anlamışım, özür dilerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam söyledikleriniz doğru. ilk yorumunuzu yanlış anlamışım, özür dilerim.

Hocam ozurluk bisey yok estgfrlh olur arada

• Lumianın ekranı gorilla glass mı? Kasada gıcırtı falan durumu var mı?
  • quote:

quote:

nokia dünki çocukmu uashdhasdasd:D dostum şakamı bu ya ne içtin allasen:D birde 620mi motorola mı dersen 620 derim neden kasmayan internet hızı yüksek navigasyonu beleş düzgün bir telefon hertürlü mutlu eder öbür yandan motorola alıp abov bu telefon nası kasıyo böyle diyecegine 620al bak keyfine( kasmasının sebebi android sürümünden elbet yanlıs anlasılmasın)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

Lumianın ekranı gorilla glass mı? Kasada gıcırtı falan durumu var mı?

Gorilla Glass 2 var Benim cihazımda öyle bi problem yok :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.