Şimdi Ara

LUMIA 620, LUMİA 520'DEN NEDEN PAHALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar soru başlığında belirttiğim iki telefonu kıyasladığımda, teknik özelliklerinin neredeyse tamamen aynı olduğunu gördüm. Hatta 520, 620'den yer yer daha üstün özelliklere de sahip. (Ekran boyutu ve kullandığı ekran çeşidi gibi..) Buna rağmen Lumia 620, 520'den 250 TL gibi azımsanmayacak bir farkla daha pahalı. Acaba benim bilmediğim veya özelliklerde göremediğim bir ayrıntı mı var Lumia 620'yi pahalı yapan ?

diğer yandan bakarsak 520 nin ekranı ve radyo desteği alacak olması daha önemli özellikler
  • Öncelikle aralarında resmiyette 150₺ fark var. Mağazadan mağazaya değişirse de durum bu.ekranı 4 ınch olabilir ama 620 bin ekranı daha kaliteli. Ips deme bana şimdi 150₺ lik tablette de ıps var güya. Kaliteli olduğu anlamına gelmiyor bu, ivme ölçer ve pusula için bir sensor yok clear back de yok, pil 520 de daha iyi. Ama genellersek farka değer mi bilemem, zaten sanki arada kalsınlar diye böyle yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ivmeölçer.

nfc yok(fiyat farkının asıl kaynağı bu olduğu söyleniyor)

1430 mAh pil

620
    ekran;clearblack,polarizasyon filtresi,parlaklık denetimi,yönlendirme sensoru,RGB filtresi,renk arttırma,ortam ışığı sensoru,gun ışığında okunabirlik.(aynı ozellikler 2kez farklı isimlerde yazılmış gibi geliyor bana)

ivmeölçer,manyometre(bilen goz uygulamasında çok işe yarıyor)

1300 mAh pil

nfc var.

eksik yazdıklarım olabilir.

Where " DonanımHaber " Happens
  • Yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim..Verdiğiniz bu bilgilerden anladığım kadarıyla aradaki 250 TL'ye değecek - en azından benim için - bir fark yokmuş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el S8 yada s9 alınırmı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

620nin ekranı bilmem ne teknolojisi barındırıyor.520 güneş altında sıkıntı çektirirken 620 daha net bir görüntü sunuyor.bunun dışında ne fark var bilmiyorum.bunuda incelemde gördüm.

ClearBack teknolojisi ve telefon için Bi nimet bu.

yanımda çalışan elemanda galaxy Grand var güneşe çıktığımızda ekranı görebilmek için şekilden şekle giriyor eleman. Yarı fiyata aldığım telefonu ondan daha rahat kullanmam çıldırtıyor çocuğu

Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • 750 tl -600tl =150tl nerede 250 merak ediyorum. Yani 500 tl 520 olan yerlerde 650 tlye de 620 var

Orijinalden alıntı: aenescan1994

750 tl -600tl =150tl nerede 250 merak ediyorum. Yani 500 tl 520 olan yerlerde 650 tlye de 620 var

500 TL'ye sıfırını bulmuştum Lumia 520'nin ama 650'ye Lumia 620 bulamadığım için 250 TL fark var yazdım..Varsa da benim haberim yoktu en azından..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.