Şimdi Ara

Lumia 620 kulaklık performansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zaman önce Lumia 620 telefon aldım. Eve geldiğimde ilk iş kulaklıkları test etmek oldu ama ne göreyim? Kulaklıklar çok dandik! Bass denen bişey yok! Bende eski telefonumun(Samsung S5620) kulaklığını taktım. Ama o da tatmin etmedi. Eski telefonumda sesler çok daha detaylıydı ayırt edilebiliyordu.

Sizce ne yapayım yeni bir kulaklık mı alayım?

Ayrıca samsung s5620 nin kulaklığını tam takınca seslerin yarısı geliyor yarısı gelmiyor. mesela sadece konuşma gliyor o da silik silik entrüman sesleri çok az geliyor veya hiç gelmiyor.
    Kulaklığı tam takıp bir diş çıkartınca ses düzeliyor. Bunun sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 8 Eylül 2013; 13:28:09 >

• Evet telefonun kulaklık performansı kötü ama ses ayarlarından ekolayzır ayarlarını yaparsan daha güzel sonuçlar elde edersin ama telefonla gelen kulaklığı kullanma bence kulakdışı kulaklıklardan al ben 50₺'lik Philips kulaklık kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

Evet telefonun kulaklık performansı kötü ama ses ayarlarından ekolayzır ayarlarını yaparsan daha güzel sonuçlar elde edersin ama telefonla gelen kulaklığı kullanma bence kulakdışı kulaklıklardan al ben 50₺'lik Philips kulaklık kullanıyorum

ekolayzır falan fayda etmedi alet kötü ne yapsan fayda yok.

Büyük kulaklık ta istemiyorum açıkçası ne bileyim arabada otobüste veya toplu bir ortamda kocaman kulaklıkla gezen insanları açıkçası hoş karşılamıyorum.

Kulakiçi kulaklık istiyorum. 100 TL ye kadar iyi bişey varmı? Belkide Kurban bayramından sonra daha iyi bişey alırım belli olmaz...
  • Kulaklıktan anlamam ama bana kulakiçi dayanmıyor ya kablosu kopuyor ya da hoparlörü bozuluyor o yüzden kulakdışı kulaklıklardan kullanıyorum

• Evet gerçekten de ses performansı iyi değil. Dolby Ses Sistemi var fakat bu da yeterli olmuyor. En iyisi gidip yeni bir kulaklık alman
  • Beyler samsung kulaklığı tam oturmuyor dedim ya, onun ucunu değiştirebilirlermi veya uzatıcı bir kablo vasotayıyla sokete tam oturmasını sağlayabilirmiyim? Çünkü dediğim gibi tam takmayınca ses stereo ses vermiyo apaçık belli aynı kulaklığı ilgisayara takınca da aynı şekiş oluyor ama hoparlörün kulaklık girişine takınca ses normal geliyor.

Bu 3.5 mm jaklarda 2 farklı standart mı var acaba neden böyle?
  • Hocam sana önerim bass istersen eğer cks77 alman. Forumda kulaklık bölümüne bak satan bir eleman var bakabilirsin. Hatta bir arkadaş bu kulaklığın incelemesini yapmıştı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60732523&p=1

Buyur inceleme burada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam sana önerim bass istersen eğer cks77 alman. Forumda kulaklık bölümüne bak satan bir eleman var bakabilirsin. Hatta bir arkadaş bu kulaklığın incelemesini yapmıştı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60732523&p=1

Buyur inceleme burada

Malesef o kadar para veremem. Verebileceğim para en fazla 100 TL civarı diyelim. Belki +20 daha verebilirim.

Peki hocam sennheiser mx 470 nasıldır fiyatı uygun marka çok adını duyduğum ama hiç görmediğim bir marka. Ses kalitesi olarak çoğu kişi beğenmiş. Ben samsung orhinal kulaklığından başka kulaklık kullanmadığımdan bilemem başkası nasıldır sizce nasıl? Fiyatı da uygun... Vatan da 53 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulobey10 -- 9 Eylül 2013; 0:16:41 >

• Hocam o zaman adamdan cks55 al derim. Sennheiser CX300 den bile kat kat iyi diyorlar yani tabiri caizse CX300 yanında çöp diyorlar. Yeterli param olmadığı için şu anda deneme fırsatım olmadı. Ama alacak paran varsa adamdan cks55 almanı tavsiye ederim. Pm at adama konuş. Seni üzmez

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan21

Hocam o zaman adamdan cks55 al derim. Sennheiser CX300 den bile kat kat iyi diyorlar yani tabiri caizse CX300 yanında çöp diyorlar. Yeterli param olmadığı için şu anda deneme fırsatım olmadı. Ama alacak paran varsa adamdan cks55 almanı tavsiye ederim. Pm at adama konuş. Seni üzmez

Hocam 2. ele hiçbir şekilde güvenmiyorum başıma kötü bir olay geldi ve bidaha da 2. el almam.
  • 2. el değil sıfır satılıyor zaten. Adam yurtdışından getiriyor sadece. Gene de sen bilirsin zorlayacak halim yok. Bulabilirsen orjinal S3 kulaklığı al derim sana. Olmadı Creative EP-630 al. Veya LG'nin kendi G serisinde verdiği QuadBeat'lere bakabilirsin. Gayet iyi ve güzel ses veriyorlar.

• Sennheiser cx200 alabilirsin. 75 lira civarında bir fiyatı var ve gayet dengeli bir kulaklık.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Sennheiser cx200 alabilirsin. 75 lira civarında bir fiyatı var ve gayet dengeli bir kulaklık.

Hıcam kulağın içine girenlerden istemiyorum son derece rahatsız ediciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Sennheiser cx200 alabilirsin. 75 lira civarında bir fiyatı var ve gayet dengeli bir kulaklık.

Hıcam kulağın içine girenlerden istemiyorum son derece rahatsız ediciler

Öyle düşünüyorsanız bişey diyemem ama yine de sennheiser markasını şiddetle tavsiye ederim. İstediğiniz tarzdaki kulaklıkları da çok başarılı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.