Şimdi Ara

Lumia 620 den,işyerimdeki bilgisayara ulaşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu daha önce yazdım ancak ayrı olarak yeni konu açmak zorundayım,benim iş yerimde wp 7 kulu bilgisayar var tüm ofis dosyalarım orada ama acilen dışarıya çıktığımda bana sorulanlara cevap verebilmem için o dosyalara ulaşmam gerek,bunuda elimdeki wp8 yüklü olan lumia 620 de yapmak mecburiyetindeyim,olabilirmi?

• arkadaşın da dediği gibi Team viewer ile telefonundan bilgisayarına bağlanabilirsin ama açık olması lazım evdeki bilgisayarının ama eğer sadece dosyalara ulaşmak istiyorsan skydrive hesabına yükle dosyalarını telefonundaki office programından skydrive a girerek ulaşabilirsin.
  • çok sağolun,skydrive işini araştırayım,yaptığım her değişikliği buraya mı yüklemem gerek?skydrive ı bilgisayaramı,telefonamı yüklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

çok sağolun,skydrive işini araştırayım,yaptığım her değişikliği buraya mı yüklemem gerek?skydrive ı bilgisayaramı,telefonamı yüklemeliyim?

Bilgisayardan internete girip skydrive yazıp dosyayı seçip yukliceksin telefondan ise skydrive adlı appı indirip ordan telefona aktarıcaksın,yaptığın her değişiklikte tekrar yüklemen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki tarafa da yükledim ancak yaptığım değişiklikleri kaydet dediğimde sadece masa üstündeki dosyayı yeniliyor,ancak farklı kaydet dersem ,skydrive dosyasını bulup içine kaydetmem gerekiyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

her iki tarafa da yükledim ancak yaptığım değişiklikleri kaydet dediğimde sadece masa üstündeki dosyayı yeniliyor,ancak farklı kaydet dersem ,skydrive dosyasını bulup içine kaydetmem gerekiyor???

Bilgisayarındaki skydrive'ı ayarla senin istediğin klasörleri eşitlesin. Daha önce yapmıştım, çok zor değildi ama adımlarını hatırlamıyorum tam olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SAĞOL DOSTUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.