Şimdi Ara

lumia 535 mi 735 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lumia 535 mi 735 mi daha iyi lütfen yardım edin yada max. 600 tlye en iyi lumia nedir ?



  • 735

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 535 derdim ama alan insanların neredeyse hepsi ekranından şikayetçi. ben de bir hafta kadar kullanmıştım ama bendeki telefonda sıkıntı yoktu. diğer konu da ekran kalitesi iyi değil. clearblack olayı da olmayınca ışıklı ortamlarda ekran tat vermiyor. diğer taraftan 735 modelini tavsiye edebilirim. hepsiburada ve hızlıal internet sayfalarında 600 lira olması lazım. kesinlikle bu fiyata alınacak taş gibi telefondur 735. en fazla iki hafta kullanmıştım. herhangi bir sorun yaratmadı. ekranı çok kaliteli. kameraları iyi. ben 830 ve 630 kullanıyorum. şu an alacak olsam 830 yerine 735 alırım. çünkü fiyatı çok uygun. muadili diğer firmaların ürünlerine göre kasa kalitesi de çok iyi. Nokia sonuçta. şu anda baktım hepsiburada.com da 599 lira. yerinde olsam stok bitmeden alırım. Üzerinde nokia yazan bütün telefonlar gayet güzel indirimli fiyatta satılıyor bu günlerde. Çıkacak olan bütün güncellemeleri de alacak bu cihazlar. 600 liraya lumia 735 alınır ve güle güle kulanılır diyorum.




  • bir de 735 de bulunan amoled ekran windows phone keyfini ikiye katlıyor. renk seçenekleri de gayet güzel. gençler yeşil rengini çok seviyor. aklında soru işareti kalmasın diye teknoseyir den inceleme videosunu izleyebilirsin. dediğim gibi bir hafta kadar kullanmıştım ben çok memnun kaldım. nokia efsanesinin en son ürünlerinden biridir ve dediğim gibi ürün kalitesi gayet güzel. çin malı muadili ürünler gibi naylon hissiyatı vermez yani. yerinde olsam 640 al diyenlere kulak asmadan 735 e yönelirim. 900 küsür liraydı şimdi 500 lira şaka gibi. ha bunun nedeni de elinde nokia ürünleri bulunan satıcılar stokları eritiyor. ama bu sizi kuşkulandırmasın zira bütün windows phone telefonları microsoft tarafından destek verilecek. bütün güncellemeleri alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullaharif

    bir de 735 de bulunan amoled ekran windows phone keyfini ikiye katlıyor. renk seçenekleri de gayet güzel. gençler yeşil rengini çok seviyor. aklında soru işareti kalmasın diye teknoseyir den inceleme videosunu izleyebilirsin. dediğim gibi bir hafta kadar kullanmıştım ben çok memnun kaldım. nokia efsanesinin en son ürünlerinden biridir ve dediğim gibi ürün kalitesi gayet güzel. çin malı muadili ürünler gibi naylon hissiyatı vermez yani. yerinde olsam 640 al diyenlere kulak asmadan 735 e yönelirim. 900 küsür liraydı şimdi 500 lira şaka gibi. ha bunun nedeni de elinde nokia ürünleri bulunan satıcılar stokları eritiyor. ama bu sizi kuşkulandırmasın zira bütün windows phone telefonları microsoft tarafından destek verilecek. bütün güncellemeleri alırsınız.

    ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim galiba 735 alacağım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.