Şimdi Ara

lumia 520 windows 10 a geçerken sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. sanırım açtığım konu forumda yok veya ben bulamadım. bi arkadaşım lumia 520 telefonuna windows 10 yükledikten sonra “ERROR: Unable to find a bootable option. Press any key to shut down.” hatasını almış. bu hatayı nasıl çözebilirim

• kormikaze kullanıcısına yanıt
    Microsoft, Lumia 520 için Windows Phone Recovery Tool programını güncelledi. Bu programla yeniden kurulum yapabilir. Fakat programla sadece Windows Phone 8.1 sürümü kuruluyor. Windows 10 için Insider uygulamasının tekrar yüklenmesi gerekecektir.
  • Ben yüklenemediğini sanıyordum Demekki güncellenmiş hmm

Düzeltmenin yolu telefona yazılımı yeniden kurmak.Microsoftun sitesinde vardır o program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Windows Phone Recovery Tool programıyla yaptık ancak '' the software is not correctly signed or not signed for this device'' diye hata verdi
    Bu program yeni tasarlanmış ve sadece Windows 10'a özgü olarak yayınlandı. Bu yüzden size ilk onu önerdim. Ben geri dönüşümü "Nokia Software Updater for Retail" programıyla yaptım. Bu program sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Bunu deneyebilirsiniz.
    hocam lumia software recovery tool u da denedik senin önerdiğini de ama telefon desteklenmiyor yazısı çıkıyor. başka önerebileceğin bi çözüm yolu var mı
  • Navifirm den dosyaları edindiyseniz Phoenix isimli programla flashlamayı deneyin birde. Destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Büyük ihtimalle destekler diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Benim bahsettiğim "Nokia Software Updater for Retail" programı. "Recovery Tool" değil. Bu programlardan 2 tane mevcut. "for Retail" olduğuna dikkat edin.

Merhaba bahsettiğinizprogram benim telefonu görmedi. 10 yüklü ve 8'e acilen geri dönmek istiyorum. Ne yapmam gerek. Yardımcı olabilir misiniz?
  • portative P kullanıcısına yanıt
    Orijinal USB kablosuyla mı bağladınız? Sadece program mı görmüyor, yoksa bilgisayar tamamen mi görmüyor telefonunuzu?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Orijinal USB kablosuyla mı bağladınız? Sadece program mı görmüyor, yoksa bilgisayar tamamen mi görmüyor telefonunuzu?

sadece program görmüyor. Bilgisayar ve suite programı görüyor.
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    hocam tam flashlamaya başlarken hata veriyor. rebooting ve booting i geçtikten sonra hatayı veriyor
    dead phone flash ı işaretlediniz değil mi hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.