Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
479.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • detaylı inceleme siteye konmuş sonunda herkese duyurulur
  • İki resim de benden. Bütün ayarlar otomatik.

Bu ışık şartlarında bu resimler çok daha net olmalıydı. Aslında bir elle 210 gr lık telefonu tutup öbür elle manuel ayarlar yapmaya çalışmak ta pek pratik değil.

https://store.donanimhaber.com/a7/d7/9b/a7d79b0efe155b107179c4947aecfd29.jpg

https://store.donanimhaber.com/fe/3f/83/fe3f83b92533cadd43722ed164df9946.jpg
    ♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• ophtha O kullanıcısına yanıt
    İkinci fotoğrafı nereden çektiniz yukarıdan çekilmişe benziyor zoom ile çekildiğini sanmıyorum çok net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    valla o doğru. bişey diyemem . tabi biraz da androıs tel görüntü hoş gelio. nokıa tel hafıza sanırım 2g bu video çekimler vs. tel de sorun çıkarmaz mı depolama anlamında. msj kısmında veya rehberden arama isterken sesli yapılması mümkün mü. yani bizim sesli söyledğimizi msj olarak yazması ve isimini söyledğimiz kişiyi rehberden arama yapması giibi. sorum çok olucak telle ilgili daha kusura bakmayın :)
  • vuralvural V kullanıcısına yanıt
    Ram i 2gb ama android in 3gblık note3nden kat ve kat daha hızlı hiçbir sorun çıkartmaz.
    Konuşmamızı yazıya dökmesi 8,1 ile nisan da gelecek.
    Ama konuşma ile arama uygulama açma vb. Şeyler yapılabiliyor(örnek: Call annem)
    Ne kusuru istediğinizi sorabilirsiniz

• orktas O kullanıcısına yanıt
    açıkcası ben biraz sakarım biyimdir tel patır kütür her yerden düşer. elimde ufak samsung var. montun cebinden bile düşürüorum. 6' inç teli nasıl muhafaza ederm bilemiorum. bir de 1520 nin kılıf vs aksesur durumu nasıl. s4 ve note 3de olduğu giib pencereli kapak gibi aksesur var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralvural

valla o doğru. bişey diyemem . tabi biraz da androıs tel görüntü hoş gelio. nokıa tel hafıza sanırım 2g bu video çekimler vs. tel de sorun çıkarmaz mı depolama anlamında. msj kısmında veya rehberden arama isterken sesli yapılması mümkün mü. yani bizim sesli söyledğimizi msj olarak yazması ve isimini söyledğimiz kişiyi rehberden arama yapması giibi. sorum çok olucak telle ilgili daha kusura bakmayın :)

telefonda 2 gb ram var ve 3gb lı android telefonlardna daha hızlı. Depolamada telefonun kendi hafızası 32 gb ki yeterli bir seviye ancak istersen üzerine 64 gb hafıza kartı takabiliyorsun. sesli aramaları ingilizce söylerseniz telefon algılayıp yapıyor. türkçe sesli komut desteği 8.1 ile gelecek önümüzdeki aylarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralvural

açıkcası ben biraz sakarım biyimdir tel patır kütür her yerden düşer. elimde ufak samsung var. montun cebinden bile düşürüorum. 6' inç teli nasıl muhafaza ederm bilemiorum. bir de 1520 nin kılıf vs aksesur durumu nasıl. s4 ve note 3de olduğu giib pencereli kapak gibi aksesur var mı.

nokia 2 adet kılıf yaptı telefon için.

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• vuralvural V kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yer İstanbul değil ise çarşı da kılıf bulmak biraz zor ancak internette her türlü kılıf bulunuyor.
    Örnek
    Silikon kılıf
    Flip cover kılıf(ıpad kılıfı gibi yanında hediye veriliyor çoğu yerde)
    Cüzdan kılıf
    Sert plastik arkası desenli veya resimli kılıf(Türk bayrağı,eyfel kulesi vb.)

Bu kılıfların hepsini internette bulabilirsin.

• arkadaslar ebay ve alibaba ustunde cok guzel kliflar var incelemenizi tavsiye ederim.
  • fiyat düşmez mi hocam. çok pahalı ya. bi dahaki gelen cihaz daha da iyiyse verdiğim 2000 tl ye yanarım valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Ram i 2gb ama android in 3gblık note3nden kat ve kat daha hızlı hiçbir sorun çıkartmaz.
    Konuşmamızı yazıya dökmesi 8,1 ile nisan da gelecek.
    Ama konuşma ile arama uygulama açma vb. Şeyler yapılabiliyor(örnek: Call annem)
    Ne kusuru istediğinizi sorabilirsiniz

Aldığımda ingilizce olarak seçmiştim ama kapatamadım bu özellik sürekli çalışıyor aslında ingilizce aksanı tutturunca rehberde de çok işe yarıyor.

Bu arada fotoğraflar gelmeye başlamış, güzel kareler var.

• Nexus 4 üm var 3 yıl sonra WP gelişince Nokia ya geri dönmek istiyorum Malzeme Kalitesi Hoparlör ve Kamera Özelliklerini özledim Nexus4 çok seri bi telefon resim hoparlör m kalitesi bakımından kötü Özlemişim
  • quote:

Ya ben bir şey soracağım mobilden nasıl görüntü atabilirim biliyor musun

Bu sorununa bir arkadaşımız cevap vermiş

quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

1- Mağazamızdan Grin adlı uygulamayı indiriyoruz.
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/grin/1148ec57-6099-44c9-9389-59ce7abf35e8

2- Uygulamamızı açınca menüden "Upload" seçeneğine tıklıyoruz. Gelen kutucuğa tamam diyoruz.

3- Ekleyeceğiniz resmi galeriden seçiyorsunuz. Alttaki Upload ikonuna tıklıyoruz.(Sol taraftaki)

4- Upload yapınca karşınıza yeni pencere gelecek. Orda "Link" adında kutucuk var. Onu kopyalayın.

5- Forumda mesaj yazarken "Image" simgesine tıklıyoruz. Kopyaladığımız linki Image içine yapıştırıyoruz.Ve linkin sonuna " .jpg " ekliyoruz.

Örnek:
    image]http://imgur.com/gicmTEs.jpg[simage]

Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 9 Mart 2014; 0:22:18 >

• Teşekkür ederim bende gördüm bugün o konuyu

• çok merak ettiğim bir konu var keşke nokia nın ceosu cevap verse. daha sd karttaki videoları bile oynatamayan bir platforma neden 6" lik bir telefon çıkardın be güzel kardeşim :/
    1020 güncellense güncel işlemci küçük ve 720p bir ekran ile de fiyatı düşünce alsak :)
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    Sende telefonun hafızasına filmini yükle ıphone da hafıza kartı diye bir şey yok bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 9 Mart 2014; 1:03:05 >
  • My Phone uygulamasıyla diğer WP kullanıcılarıyla performans karşılaştırması yapabiliyoruz.

Test sonucum

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦

• quote:

Sende telefonun hafızasına filmini ıphone da hafıza kartı diye bir şey yok bile.

hocam ben wp kullanıcıyım bak inanılmazda severek kullanıyorum. ama cidden sen 6" telefon koyuyorsun medya tüketimini sağlamak için ama o cihaz medya tüketemiyor. keşke 5" yapsalardı fiyatıda 150 200 falan daha aşağıda olsaydı da almak için bir sebebimiz olsaydı
    hatta 6" olması bende birde kalem gerekliliği yaratıyor ki tablet taşımaktan kurtarsın ama bir tabletin hiçbir özelliğini yerine getirmiyor ama neredeyse bir tablet büyüklüğünde gerçekten nokia ya kızdım. ellerini çabuk tutup 630 ve 930 u tanıtırlar umarım bir an önce (ve 930 da umarım 20mp kamera ve 4.5" ekran ile gelir) yoksa nokia büyümeye devam edecke illaki ama potansiyeli aslında ço kdaha yukarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Sende telefonun hafızasına filmini ıphone da hafıza kartı diye bir şey yok bile.

hocam ben wp kullanıcıyım bak inanılmazda severek kullanıyorum. ama cidden sen 6" telefon koyuyorsun medya tüketimini sağlamak için ama o cihaz medya tüketemiyor. keşke 5" yapsalardı fiyatıda 150 200 falan daha aşağıda olsaydı da almak için bir sebebimiz olsaydı
    hatta 6" olması bende birde kalem gerekliliği yaratıyor ki tablet taşımaktan kurtarsın ama bir tabletin hiçbir özelliğini yerine getirmiyor ama neredeyse bir tablet büyüklüğünde gerçekten nokia ya kızdım. ellerini çabuk tutup 630 ve 930 u tanıtırlar umarım bir an önce (ve 930 da umarım 20mp kamera ve 4.5" ekran ile gelir) yoksa nokia büyümeye devam edecke illaki ama potansiyeli aslında ço kdaha yukarda.

Hafıza kartı kullanmıyorum fakat telefona hafıza kartı takıldığında filmleri görmüyor mu ? Telefon hafızasına atılan filmlerde bir sorun olmuyor hatta 4k (akıcı olmasada) bile açıyor ama hafıza kartından denemedim. 3. parti uygulamalar örneğin MoliPlayer Pro açıyor mu peki ?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.