Şimdi Ara

Lumia 1020 ve bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 1020 nezaman Türkiye'de satışa çıkar.Lumia 920' düşünüyorum 925 arkadası pek hoşuma gitmedi ayrıca 16gb siz ne düşünüyorsunuz alayımmı?

Edit= Ekranlar arası fark varmı?Amoled falan olucak deniyordu.Film ve müzik atarken sorun yaşarmıyım?Hdmi bağlantıları sanırım yok.Yabancı diziler izlerim hemen hemen her sitede videoları sorunsuz oynatırmı? İnterneti paylaşa biliyozmu?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Eylül 2013; 13:25:28 >

• 925 in 920den farklı daha hafif daha ince ekranı amoled (920de lcd)
    ve en güzel yanı 925de radyo var
  • [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    İyimişte film müzik atmada sorun olurmu,birde internet paylaşımı yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

925 in 920den farklı daha hafif daha ince ekranı amoled (920de lcd)

920'de amber ile radyo gelmedimi?
  • filmi denedim ama 1080p klipleri sorunsuz oynatıyo
    müzik klip atmada bir sorun yok flash bellek gibi atıyosun
    internet paylaşımını bilmiyorum denemedim hiç yeni aldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

bilmiyorum hiç
    925de güncelleme olmadan kendinde radyo var onu kastettim ben
  • [KaLoNa] kullanıcısına yanıt
    1020 yi beklesemmi diye düşünüyorum.920 çok sağlam duruyo. :))

Edit=Eğer eylül içinde çıkıcaksa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Eylül 2013; 13:45:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

bilmiyorum hiç
    925de güncelleme olmadan kendinde radyo var onu kastettim ben

sanırım amber yüklü geleceği içindir. Çünkü amber ile 620 harici tüm modellere fm radyo geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

1020 yi beklesemmi diye düşünüyorum.920 çok sağlam duruyo. :))

Edit=Eğer eylül içinde çıkıcaksa süper olur.

920 nin en güzel yani renk seçeneği
    başka bir + sı var mı bilmiyorum
    karar senin
  • quote:

Lumia 1020 nezaman Türkiye'de satışa çıkar.Lumia 920' düşünüyorum 925 arkadası pek hoşuma gitmedi ayrıca 16gb siz ne düşünüyorsunuz alayımmı?

Edit= Ekranlar arası fark varmı?Amoled falan olucak deniyordu.Film ve müzik atarken sorun yaşarmıyım?Hdmi bağlantıları sanırım yok.Yabancı diziler izlerim hemen hemen her sitede videoları sorunsuz oynatırmı? İnterneti paylaşa biliyozmu?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Tasarım olarak 920 beğendiysen al derim. Hem nasıl radyo yol derler bilmeden anlamıyorum her neyse. Amberdir radyonun sebebi. 1020 kış ya da kasım gibi gelir diye tahmin ediyorum. Ekim dersen o da olabilir ama bu ay gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstatlar ilk akıllı telefonum olucak ben güncelleme olaylarından pek anlamam.Bu amberde neyin nesin herkes ondan bahsediyo.

Edit=Almışken 2-3 yıl götürsün istiyorum belki daha fazla. :))

Editin editi=Bu amoled ile arasında çok fark olurmu? 1020 ve 925 aynı amoled ekranmı? Birde 1020'nin içinden kulaklık çıkmıyor sanırım o konuda işin büyüsünü bozmuyo değil hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Eylül 2013; 14:27:01 >
  • quote:

Üstatlar ilk akıllı telefonum olucak ben güncelleme olaylarından pek anlamam.Bu amberde neyin nesin herkes ondan bahsediyo.

Edit=Almışken 2-3 yıl götürsün istiyorum belki daha fazla. :))

Editin editi=Bu amoled ile arasında çok fark olurmu? 1020 ve 925 aynı amoled ekranmı? Birde 1020'nin içinden kulaklık çıkmıyor sanırım o konuda işin büyüsünü bozmuyo değil hani.

Nereden duyuyorsunuz çıkmadığını falan anlamak güç. Tabii ki çıkıyor. Eğer bekleyebiliyorsanız bekleyin diyorum ben. Yoksa 920 alabilirsiniz 925 de. Amoled pentile ekranı var. Yazılarda netlik azalır 920'ye göre. Ama şarj süresi artar ve ekrandaki renkler doğallıktan çıkarak daha canlı gözükür. Doğallık mı canlılık mı seçimini ona göre yap. Tasarımı 920'nin hoşuna gittiyse al tabii. 925'in kamerası sorunlu şuan.

• Bende 1020 bekliyorum benimde ilk akıllı telefonum olacak.. hemen hemen aynı beklentilerimiz var seninle ..

Açıkcası ben yıllanmış 920 veya yeni çıkan bu 925 almak yerine, serinin en son ve en gelişmiş modeli olan 1020 alıcam..

Ekim ortasında raflarda olacağı söyleniyordu 1 ay 1 hafta beklenebilir.
  • Videolardan gördüm kulaklık çıkmıyor.
  • Bende 1020 eylüle doğru çıkar diye çok seviniyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 7 Eylül 2013; 18:33:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Bende 1020 bekliyorum benimde ilk akıllı telefonum olacak.. hemen hemen aynı beklentilerimiz var seninle ..

Açıkcası ben yıllanmış 920 veya yeni çıkan bu 925 almak yerine, serinin en son ve en gelişmiş modeli olan 1020 alıcam..

Ekim ortasında raflarda olacağı söyleniyordu 1 ay 1 hafta beklenebilir.

Yıllanmış şarap misali güzel 920

• quote:

Bende 1020 eylüle doğru çıkar diye çok seviniyordum.

Aynen 2 tane alacağım bide ben parası hazır bekliyorum , çıkmadı gitti..
  • 5 kasımda lasman yapılacak turkcelle gelecek %90 temlikli satış olarak daha sonra diğer teknoloji marketlerde yerini alacağı son konuşmamda duyduklarım ama her ihtimal kasım olacağı kesin gibi 5s ile beraber gelebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

5 kasımda lasman yapılacak turkcelle gelecek %90 temlikli satış olarak daha sonra diğer teknoloji marketlerde yerini alacağı son konuşmamda duyduklarım ama her ihtimal kasım olacağı kesin gibi 5s ile beraber gelebilirler

3 ekimde lansman olacaktı
  • lumia 920 veya 925'te herhangi bir risk varmı?Sorun olarak ilk açtığımızda yada ilerleyen dönemlerde saçma sapan problemlerle karşılaşırmıyız.Kapak açıklığı vb.. sorunlar gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.