Şimdi Ara

Lumia 1020 Mi Lumia 925 Mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

quote:

925 kullanmadım ancak kamerasının kotu olacağını hiç düşünmüyorum hala wp'nin en iyilerinden bir cihaz.

925 in kamerası kötü değil hatta 13mp im diye övünen birçok android cebine taş çıkartır ama kamerası 1020 ile kıyaslanacak boyuttada değil

1020 zaten hayvani bir cihaz kamera konusunda ona birşey diyemem ancak aradaki fiyat farkıda az değil.

Bana kalırsa yanında dslr(body)+objektif+çanta taşımak istemeyenlerin kesinlikle göze alabileceği bir fiyat farkı

Alanın kendi tercihi ben olsam 1520 alırdım.

1520 nin kamerasıda 1020 ile boy ölçüşecek seviyede değil zaten taşınabilir bir boyuttada değil tabi kullanan shack o neal ise o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

Android düşünmüyorum maalesef.

Siz bilirsiniz hocam kat kat iyi bir cihaz . L1020 de çok tutulmadı öyle.

700 TL'ye alacağın fotoğraf makinesi 1020 den iyi çekmez.
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    1520'nin phablet sınıfına girdiği için onu düşünmüyorum. 925-1020 arasında kaldığım tek nokta, kamera. 925'in ana konusunda kamerayı kötüleyen çok. Gerçekten de bahsedildiği kadar kötüyse 1020 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngelDust!

1520'nin phablet sınıfına girdiği için onu düşünmüyorum. 925-1020 arasında kaldığım tek nokta, kamera. 925'in ana konusunda kamerayı kötüleyen çok. Gerçekten de bahsedildiği kadar kötüyse 1020 alacağım.

İmzamdaki konuda 1020 fotoğraf örnekleri var genelde oto modda çekilmiş fotoğraflar manuel ayarlarda daha profesyonel kişilerce daha iyi çekilebilir inceleyin lütfen.
  • Tasarım bakımından Lumia 925, Lumia 1020'ye fark atıyoken, kamera ve RAM konusunda Lumia 1020 üstünlüğü ele alıyo.

1GB daha fazla RAM + 29.3 megapixel daha fazla kamera çözünürlüğü = 700 TL

en son karar senin

bir dipnot: Lumia 925'in video çekimi gerçekten üst seviyedeyken fotoğraf çekiminde bekleneni tam yansıtamaması tamamiyle yazılımsal bir durum, yeni gelecek güncellemelerle ve özellikle de wp 8.1 ile bu durumun düzeleceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZGÜNBEY -- 1 Mart 2014; 15:03:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

925 kullanmadım ancak kamerasının kotu olacağını hiç düşünmüyorum hala wp'nin en iyilerinden bir cihaz.

925 in kamerası kötü değil hatta 13mp im diye övünen birçok android cebine taş çıkartır ama kamerası 1020 ile kıyaslanacak boyuttada değil

1020 zaten hayvani bir cihaz kamera konusunda ona birşey diyemem ancak aradaki fiyat farkıda az değil.

Bana kalırsa yanında dslr(body)+objektif+çanta taşımak istemeyenlerin kesinlikle göze alabileceği bir fiyat farkı

1520 nin kamerasıda 1020 ile boy ölçüşecek seviyede değil zaten taşınabilir bir boyuttada değil tabi kullanan shack o neal ise o başka

Benim için donanım daha onemli ondan oyle dedim illede kamera olsun onemliyse 1020 zaten rakipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim için donanım daha onemli ondan oyle dedim illede kamera olsun onemliyse 1020 zaten rakipsiz

Saygı duyarım

• kamera için 1020 daha iyi olur lakin 925 inde kamerası gerçekten çok iyi kötü değil yani burayı iyi düşün
  • Ya Nokia sarısı yok 925 te de hoş degıl ya 1020 bence her turlu

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Aradaki fiyat farkına değmez,video çekim kaliteleri arasında çok fark yok,resim kalitesi 1020 daha iyi ama ben 925 den de oldukça memnunum, aslında yazılımla oynansa çok daha başarılı olur ,ses konusunda da 1020 daha iyi ,ama dediğim gibi aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez

Fotoğraf adına çok ciddi fark var 925 dokular ayırt edilemezken 1020 ile her detay açık seçik görülüyor loş ortamda video çekerken noise konusunda yine 1020 açık ara önde, fotoğraf ve videolara kayıpsız zoom yapmak mümkün kısacası fotoğraf söz konusı oldumu kesinlikle bu farka değer
  • Biliyorum 1020 yi ilk bekleyenlerdenim temmuzdan beri belki 100 tane videosunu izlemişimdir ama gücüm yermediği için alamadım , ama .925 video konusunda şaşırttı beni beklediğimden daha iyi video çekiyor , resim olarakta her zaman değil ama bazen çok kaliteli çekiyor , diğer zamanlarda orta bir performans

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efkarli_adam

quote:

quote:

quote:

Aradaki 700 ₺ yi kamera için mi veriyorsunuz ? Bravo doğrusu. .

925 tabii ki.700 ₺ ile de git adam gibi foto makinesi al.

Bu kadar saçma bir yorum görmedim.

Nesi saçma ? Doğru konuş.

Ozaman mp3 u de ayri alalim , oyun için net icin tablet + 3310 alalim. ?hepsini ayri alalim ?

Konuyu yanlış yere getirme Ne alaka ?

Her şeyin kendisi elbette daha iyidir.Ben diyorum ki aradaki farka değecek özellik yok. 700 ₺ ye L1020 mi daha iyi yoksa Fotoğraf makinesimi ?

Bu arada yaş seviyeni anladım

Elbette lumia 1020 Canon g12, sony rx100 gibi üst sınıf kompakt makinalarla aynı fotoğraf kalitesine sahip ki bu makinalar 1300-1700tl seviyesinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aradaki 700 ₺ yi kamera için mi veriyorsunuz ? Bravo doğrusu. .

925 tabii ki.700 ₺ ile de git adam gibi foto makinesi al.

Bu kadar saçma bir yorum görmedim.

Nesi saçma ? Doğru konuş.

Ozaman mp3 u de ayri alalim , oyun için net icin tablet + 3310 alalim. ?hepsini ayri alalim ?

Konuyu yanlış yere getirme Ne alaka ?

Her şeyin kendisi elbette daha iyidir.Ben diyorum ki aradaki farka değecek özellik yok. 700 ₺ ye L1020 mi daha iyi yoksa Fotoğraf makinesimi ?

Bu arada yaş seviyeni anladım

Elbette lumia 1020 Canon g12, sony rx100 gibi üst sınıf kompakt makinalarla aynı fotoğraf kalitesine sahip ki bu makinalar 1300-1700tl seviyesinde

Bu kafa da iyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 1020 Daha iyi bir şeçim sizin için.

2GB RAM
    41MP KAMERA

AMA FİYATI Tuzlu

925 İSE TAM BİR F/P Ürünüdür 1000TL Başka ? Rakip Varmı Ki
  • 1020 ile 925 arasında 400 tl var. Değer mi aradaki farkı vermeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

1020 ile 925 arasında 400 tl var. Değer mi aradaki farkı vermeye?

Değer
  • kadirt kullanıcısına yanıt
    Çok daha iyi kamera ve 2 gb ram ile değer tabi kamerayı çok kullanacaksan
  • Fotoğraf konusunda Lumia 1020'nin rakibi samsung galaxy K Zoom olur.

Şu linkten görebilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-k-zoom/productDetails.aspx?productId=telcepsamkzoom&categoryId=371946

Gerçi sırf kamera için değer mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.