Bildirim
Lumia 1020 hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ya kimse cevap vermiyor mu? -
2 gün. -
quote:
Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem
2 gün.
Teşekürler -
Ben Şarj Sorunu Yaşıyorum. Bekleme Modunda Saatte %6-8 Arasında Düşüş Var. Gece %100 deyken Şarjdan Çekiyorum Sabah Bana %70 Civarında Şarj Kalıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: OlvidaMe
Ben Şarj Sorunu Yaşıyorum. Bekleme Modunda Saatte %6-8 Arasında Düşüş Var. Gece %100 deyken Şarjdan Çekiyorum Sabah Bana %70 Civarında Şarj Kalıyor...
Ben kaç tane konu gezdim şarjı normal diyen var sizin gibi söyleyende var. Kime inanacağımı şaşırdım :) -
çünkü mevcut ana konu varken her sorusu olanın konu açmasından sıkıldık artık. Ana konu bu sorularınız için açılıyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: dauw.ertan
quote:
Ben Şarj Sorunu Yaşıyorum. Bekleme Modunda Saatte %6-8 Arasında Düşüş Var. Gece %100 deyken Şarjdan Çekiyorum Sabah Bana %70 Civarında Şarj Kalıyor...
Ben kaç tane konu gezdim şarjı normal diyen var sizin gibi söyleyende var. Kime inanacağımı şaşırdım :)
Enteresan biçimde bazısında şarj sağlam giderken, bazısında çok az gidiyor.
Kime inanıp inanmayacağın sana kalmış :)
Ama herkes doğru söylüyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: badtrip
quote:
Orijinalden alıntı: dauw.ertan
quote:
Ben kaç tane konu gezdim şarjı normal diyen var sizin gibi söyleyende var. Kime inanacağımı şaşırdım :)
Enteresan biçimde bazısında şarj sağlam giderken, bazısında çok az gidiyor.
Kime inanıp inanmayacağın sana kalmış :)
Ama herkes doğru söylüyor..
Keşke herkes aynı cevabı verse ne olurdu sanki :)
-
gece telefon şarjda kalsın "problem solved" ana konuya yazarsınız böyle şeyleri bi daha
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X