Şimdi Ara

lumia 1020 cihaz değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonum genpa garantili ben cihazımı gönderim başka bir cihaz ile değiştirilmesini istiyorum. genpa'ya mı göndermem lazım yoksa teleservice'ye mi?
    cihazımda kalibrasyon sorunu var ses çok az geliyor ahizeden.

ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Merhaba arkadaşlar telefonum genpa garantili ben cihazımı gönderim başka bir cihaz ile değiştirilmesini istiyorum. genpa'ya mı göndermem lazım yoksa teleservice'ye mi?
    cihazımda kalibrasyon sorunu var ses çok az geliyor ahizeden.

ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen

Ben lumia 925 i sakarya telekoma verdim, 925 modeline sadece teleservice bakıyormuş. Sakarya Telekom telefonumu teleservice e gönderdi yalnız faturayı göndermemiş, kargo süresi fatura gönderme süresi derken arada 15 gün kaybım oldu. Bir buçuk ay oldu telefon yok. Siz arayıp sorun hatta mümkünse teleservice e kendiniz gidin.
  • orhan kullanıcısına yanıt
    ben genpadan arıza kaydı yapıcaktım ama 1020 seçeneği yok sizin durum gibi mi olucak benimki de?

benim elden verme gibi bir durumum yok maalesef. teleservice vermek istiyorum bende arıza kaydı yaptım ama onlar arıycak mı beni?

sizin cihazınızda en kısa sürede gelir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 10 Aralık 2015; 14:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

ben genpadan arıza kaydı yapıcaktım ama 1020 seçeneği yok sizin durum gibi mi olucak benimki de?

benim elden verme gibi bir durumum yok maalesef. teleservice vermek istiyorum bende arıza kaydı yaptım ama onlar arıycak mı beni?

sizin cihazınızda en kısa sürede gelir inşallah

Teleservice e kendim vermediğim için maalesef bilmiyorum, ayrıca arayacaklarını zannetmem çok ilgisiz bir firma ve anladığım kadarıyla çok fazla cihaz ile uğraşıyorlar ve çok yoğunlar. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 10 Aralık 2015; 14:48:15 >
  • orhan kullanıcısına yanıt
    anladım bende teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.