Şimdi Ara

Lulunun ultisi ne zaman basilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artik buyuk sorunum olmaya basladi.Onceden adc olcekken atiyordum.Bana neden daha once atmadin diyordu.Fakat once attigimdada adamlara dalmiyor.Yani ne zaman atilir bu ulti bi ben beceremiyorum herhalde.Her attigimda bi kufur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus alan kişiye CC'yi de kullanabileceğin bi durumda
  • Önde giren tankın tepesine çöktüklerinde at focus kimdeyse ona atcaksın kısaca.
  • adcne kule altı girmediği sürece atma e skilini bas, (tabi junglede gelmediyse) ölürse bırak ölsün sen farm yapmış olursun. Tf lerde akali, fizz gibi focus yiyen ama tank olmayan herolara at
  • Karşı rakip kimin etrafına toplandıysa ona at o havaya fırlatması tf de çok işe yarar
  • Damage yapmak için rakibin dibine girmesi gereken kişi (Mesela Katarina) rakibin içine girip hareketini yapmaya başlamak üzere iken rakipte cc özelliklerini tam kullanacaktır. Zıplatma ile onları kullanım dışı bırak.

• mesela sizde malphite yada wukong var, o girsin sende bas ona ultiyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focus kime ise ona bu

• focus kimdeyse ona yazmış birisi ötekilerde o bunu yazmış nasıl olsa diye aynısını yazmışlar , lol .

Laning phase kısmında ölcekken at. onun dışında tf larda adc nin üzerine fizz , kha , rengar gibi asassinler uçtuğunda at. Bu hareket onların hem movement speed lerini düşürür , hem adc ne beleş GA vermiş gibi hp verir , hemde adamları knock up eder ve bu durumda adc nin hayatını kurtarmış olursun.

5k hp li nautilus a ulti mi atıyorsunuz siz ey DH liler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

focus kimdeyse ona yazmış birisi ötekilerde o bunu yazmış nasıl olsa diye aynısını yazmışlar , lol .

Laning phase kısmında ölcekken at. onun dışında tf larda adc nin üzerine fizz , kha , rengar gibi asassinler uçtuğunda at. Bu hareket onların hem movement speed lerini düşürür , hem adc ne beleş GA vermiş gibi hp verir , hemde adamları knock up eder ve bu durumda adc nin hayatını kurtarmış olursun.

Yanlış . İçerde öbür 5 champa en yakın olan ve damage vurabilen champlere atılır 500 can çok önemli değil onun knock up ve slowu takımının adc ulaşmasını sağlıycak . Adc e can için bascaksan 300 lük kalkanı bas gelen assini tavşana çevir q ile slowla zaten pert olur ultiyi adc de harcamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: YandankaykılTR

quote:

focus kimdeyse ona yazmış birisi ötekilerde o bunu yazmış nasıl olsa diye aynısını yazmışlar , lol .

Yanlış . İçerde öbür 5 champa en yakın olan ve damage vurabilen champlere atılır 500 can çok önemli değil onun knock up ve slowu takımının adc ulaşmasını sağlıycak . Adc e can için bascaksan 300 lük kalkanı bas gelen assini tavşana çevir q ile slowla zaten pert olur ultiyi adc de harcamayın

İşte bu yüzden takımınıza hep nooblar geldiği için silverdasınız yoksa hepiniz diamondluk oyuncusunuz. Yanlış biliyorsunuz , ve hala kendi fikrinizi savunuyorsunuz. Her ne kadar benim dediğim size göre kesin olmasa da benim oyunlarımdakidaki iyi derecedeki lulu oyuncularu bu şekilde oynuyor. ( plat,diamond).Pek support oynamam , hatta hayatımda 3-4 defa lulu oynamısımdır oda aramda belki . ama benim edindiğim tecrübeye göre bu şekilde kullanılıyor. Sizin fikriniz de güzel hak veriyorum ama lulu gibi adc koruyabilen 2-3 support vardır. o ulti ile adc ye uçan asassin i yok etmek varken gidipte tanka ultiyi kullandırtmak gereksiz bana göre.

• Kardeşim git stream aç izle tabiki ekstrem durumlar olabilir ama ulti genelde içerdeki adama basılır knock up ve slow için o zaman malph bekletsin ultiyi assasin gelince ona atar adc ölmesin sonuçta
    Edit : kitin zaten adc yi assasinden korumak üzere yaratılmış ultini tf için kullanırsan daha fazla yarar alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YandankaykılTR -- 4 Eylül 2013; 10:42:58 >
  • quote:

quote:

Sen içerdeki malpha , wukonga ulti atıcaksın rengarda arkada senin adcni tokatlıycak ordanda seni

• Diana Malph. gibi herolara basarsan karşı takım havaya fırlar veya kendi adc'ye basarsın.
  • TF lerde tanklayana ya da ADC ye.Lane'de adc bariyeri bastıktan sonra atadabilrisin.Bariyeri yoksa o senin prof.luğuna kalmış.
  • quote:

quote:

quote:

İşte bu yüzden takımınıza hep nooblar geldiği için silverdasınız yoksa hepiniz diamondluk oyuncusunuz. Yanlış biliyorsunuz , ve hala kendi fikrinizi savunuyorsunuz. Her ne kadar benim dediğim size göre kesin olmasa da benim oyunlarımdakidaki iyi derecedeki lulu oyuncularu bu şekilde oynuyor. ( plat,diamond).Pek support oynamam , hatta hayatımda 3-4 defa lulu oynamısımdır oda aramda belki . ama benim edindiğim tecrübeye göre bu şekilde kullanılıyor. Sizin fikriniz de güzel hak veriyorum ama lulu gibi adc koruyabilen 2-3 support vardır. o ulti ile adc ye uçan asassin i yok etmek varken gidipte tanka ultiyi kullandırtmak gereksiz bana göre.

Kardesim adam tank demedigi halde hala tank yaziyorsun okumayi orenmediysen kapa ceneni adam kata akali fizz gibi herolardan bahsediyor on saatir arti q e w gayette yeterli adc korumak icin cok abrs bir durumda yakalanmadiysa adcn

• lulunun ultisini cc amaçlı kullanıyorum, verdiği hp ikincil planda kalıyor benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Karşı rakip kimin etrafına toplandıysa ona at o havaya fırlatması tf de çok işe yarar

+1 bu doğru
  • mesela takımda malp,jarvan,wukong gibi iyi fight başlatan karakterler var,malp ultı atar atmaz bende atmıştım adamlar 2 kere zıplamıştı.wukong,jarvanda aynı şekil.bunlar oyunun sonraki zamanlarında botlanede 2v2 de adcnın canı azaldığında veya dive girildiğinde atarsın.yada bişi oldu fightta adcne focuslandılar o zamanda atabılırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.