Şimdi Ara

Lulu Solo Hk. ( Bilene Soru İçerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa deniyeyim dedim ve inanılmaz haz aldım. Dürtmesi, kaçması, tutması, free farm avantajı, her 4 heronun 3 üne ct atabilmesi ve safe için garanti pick seçimi.

Build ve rün detayları istiyorum arkadaşlar. Skill sırası nasıl olmalı, Speller'e ışınlan felan alınmalı mı ? Ve tabiki Lulu'nun eksiklerinden de bahsederseniz güzel olur

Bunları sadece "bilen" bir Lulu oyuncusuna soruyorum. Hani sup olarak değilde solo olarak düşünerek cevap yazarsanız sevinirim.

Ek olarak solo Lulu oynayan yayıncı var mı şöyle gerçekten bilen ?

Teşekkürler

• Karşında AP varsa athene ile, AD varsa morello ile başlayabilirsin. Doran stacklemeni tavsiye ederim güzel oluyor uzun süre idare ediyor. Morello/athene'den sonra rabadon'a gidebilirsin. Sonrası klasik zaten, zhonya void diye gider.

Karşındaki ad çok zorluyorsa 2. item olarak zhonya çıkabilirsin ama rushlamanı tavsiye etmiyorum.

Spell olarak da tp her zaman daha iyidir lulu'ya.
  • Luluya ışınlan almanı öneririm rakibinde matara yoksa dürtebildiğin kadar dürtersin o base atarken sende atarsın ışınlanla dönersen yaklaşık rakibe 12farm kaçırttırırsın ayrıca lulu ne olursa olsun adc/apc yi korumak amaçlı bi hero full ap çıkma yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk defa denedim ve inanilmaz haz aldimdan sonrasini okumadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

Ilk defa denedim ve inanilmaz haz aldimdan sonrasini okumadim

Sana cevap yazacağım diye gözlüğümün üstüne oturdum yamuk yumuk bişe oldu

Edit:Düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 22 Eylül 2014; 18:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

Ilk defa denedim ve inanilmaz haz aldimdan sonrasini okumadim

Sana cevap yazacağım diye gözlüğümün üstüne oturdum yamuk yumuk bişe oldu

Gozlugumun ustune oturdumdan sonrasini okumadim

• Skill sırası karşındaki heroya bağlıdır,dürtemeyen bir hero ise Q fullenir en başta,ama dürtebilen bir hero ise E fulleyebilirsin.Lulu solo oynaması çok zevkli bir hero,çok oynadım bir aralar hem de support dışında hiç bir yerde oynanmadığı zamanlar oynadım,herkes tepki falan gösteriyordu ama ben zevk alıyordum ve genelde maç almayı biliyorduk.Lulu'nun eksiğini sorarsan bana,kesinlikle Late Game'de çok iş yapamadığıdır,bir yandan bakarsan harika bir TF başlatabilirsin,ama tank görevini çok üstlenemezsin,damage desen çok vuramazsın,bana göre tek eksiği TFlerde ve Late Game'deki yetersizliği yoksa lane safhasında gerçekten güçlü ve etkili bir hero...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 26-0-4 masteries oneririm rünler hybrid
    3 doran stackle keyfine bak.

• Athene/Morello -> Lich Bane -> Şapka -> Zhonya -> Opsiyonel
  • Hmm

• rün sayfa isimleri açıklayıcı ben agresif tercih ediyorum sen istersen ap-ad ayırmadan armor-mr birlikte girebilirsin ama şu anki metada
    sealların verdiği armor düştüğünden 4xhp 5xarmor daha çok tercih ediliyo kırmızılar hybrid penet. olması lazım basic attacklarınla da çok fazla dürttüğün için
    quint. zaten ap olucak mavi-sarılar da değişken sana kalmış

mastery olarak ben 21/0/9 tercih ediyorum ama 26/0/4 kullananlar da var orası da sana kalmış bi durum başlangıçta biraz mana sıkıntısı çektiğinden pot yerine bisküvi almak daha cazip geliyo

riven renekton vs gibi herolar biraz zorluyo top lanede o durumda da onlar sana yaklaştığında geri çekilip dürtmen lazım o biraz refleks olayını geliştirmene bakıyo oynadıkça alışırsın ultini de adc'ye saklamaya falan çalışma karşı team ortasında sizden biri girince kullanman daha cazip oluyo genelde e'yi adc üzerinde kullanman daha mantıklı olur ama adc üstünde fazla focus varsa veya mid laner veya senin o zaman değişir zaten sen oynadıkça bunlara da alışıcaksın.

item tercihi olarak da ap karşısında athene ad karşısında morello eğer earlyde base dönmemişsen veya karşısı çok fazla zorlamıyosa doran stacklemek biraz saçma çünkü para kaybı oluyo.onun dışında rabadon-zhonya(üzerinde fazla focus varsa)-lich bane(tercih edilebilir veya edilmeye bilir sana kalmış) ama tank kasmanı önermem çünkü t.f ortasına dalan bi hero değilsin ranged bi herosun olabildiğince ap çıkıp takıma fazla kalkan/ultinle can/w ile mov. speed/q ile de karşıyı harrashlamak daha mantıklı bence tabi bu söylediklerim tercih meselesidir. Eğer karşıda çok kasmış bi ahri/l.b gibi burstleyen hero varsa banshe tercih edilebilir veya karşıda çok fazla ad varsa randuin de çıkabilirsin çünkü item dediğimiz olay oyuna göre değişmeli her oyun sabit bi build zaten olamaz.Ama fix itemler belli rabad./athene-morello .

Sana anlatacaklarım bu kadar dostum iyi forumlar
     Lulu Solo Hk. ( Bilene Soru İçerir ) Lulu Solo Hk. ( Bilene Soru İçerir )

• Lulu solotop güzel bir picktir ama picklenmesinin bir amacı vardır. Birincisi tabiki lanede rahat etmek, counter yemiyor eşit ve önde çıkabiliyorsun laneden. İkincisi ise adc korumaktır. Ben genelde korunmaya muhtaç bir adc varsa takımda lulu picklerim, onun dışında ryze nidale gibi picklerlede rahat edebilirsin lanede.

Build,rune,masteries olarak sabit birşey söylemek olmaz. Build olarak 3doran, athene veya morello tercih edersin başlangıç olarak. Doran stack zorlanacağın lanelerde, athene ap rakip/rakiplere karşı, morelloda ad veya pasifini kullanacağın rakiplere karşı alabilirsin. Sonrasını rakibe göre klasik ap build gidersin rabadon,zhonya,void vs.

Kabiliyetler 21-9/21-0-9/30-0 olabilir. Ben karşımdakine göre birşeyler yapıp giriyorum sen öğrenene kadar 21-9 oynayabilirsin.
    Rün olarak 9x hybrid pen/4xarmor 5xperlevelhp/mr/ap olarak kullanıyorum. Karşımda sırf ad bir takım varsa mr yerine ap kullandığımda oluyor.

Skilleri q-e-w olarak uplayabilirsin. Tp bence şuanda solotopun vazgeçilmezi ama ben ezeceğim rakibe karşı ignite ilede oynuyorum soloqda keyfine göre oynayabilirsin. Safe oynuyorsan tp daha mantıklı tabiki.

• LULU OYNAYAN NOOBTUR noob herosu LULU ÇÖP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.