Şimdi Ara

Lukas''Prinz Poldi'' Podolski #11 FANS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sezon takımı en çok ateşleyen ve gollere en çok katkısı olan adam. Arsenal günlerinden beri hayranıyım zaten böyle de bir konu açmak istedim.

• Özellikle gol yedikten sonraki atakta adama bir haller geliyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık konuşmak gerekirse gıcık oluyordum, gerek saha içindeki hareketlerine gerek Nuri Şahin ile girdiği Milli Takım diyaloğu yüzünden.

Bize gelince de diğer yabancılar gibi ya umurunda olmaz her maç kavga gürültü kart görür, koşmaz uğraşmaz hatta saha dışında bile saha içinden daha çok konuşulur diyordum. Hatta ilk hazırlık maçında rakibine yaptığı müdahele sonrası işimiz var bununla bile dedim amaaa,

Sabri nin yanına kadar gelip adam kovalıyor, sağ açık oynuyor yerini yadırgamıyor, gıkı çıkmıyor, defansif açıdan üzerine düşenden fazlasını yapıyor. Sola geçiyor yine bakıyorsun yine özverili, koşuyor, basıyor, mücadele ediyor...

Bu yönetim bu adamı 2.5M gibi komik bi paraya aldı üstelik, sen çok yaşa Podolski umarım çizgini bozmadan devam edersin, Alman disiplini nedir yanında oynadıklarına da öğretirsin, Aslanım benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Açık konuşmak gerekirse gıcık oluyordum, gerek saha içindeki hareketlerine gerek Nuri Şahin ile girdiği Milli Takım diyaloğu yüzünden.

Bize gelince de diğer yabancılar gibi ya umurunda olmaz her maç kavga gürültü kart görür, koşmaz uğraşmaz hatta saha dışında bile saha içinden daha çok konuşulur diyordum. Hatta ilk hazırlık maçında rakibine yaptığı müdahele sonrası işimiz var bununla bile dedim amaaa,

Sabri nin yanına kadar gelip adam kovalıyor, sağ açık oynuyor yerini yadırgamıyor, gıkı çıkmıyor, defansif açıdan üzerine düşenden fazlasını yapıyor. Sola geçiyor yine bakıyorsun yine özverili, koşuyor, basıyor, mücadele ediyor...

Bu yönetim bu adamı 2.5M gibi komik bi paraya aldı üstelik, sen çok yaşa Podolski umarım çizgini bozmadan devam edersin, Alman disiplini nedir yanında oynadıklarına da öğretirsin, Aslanım benim.

Boşuna demiyorlar 'Alman Disiplini' diye..

• Onur üyesi diye ekle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başa yaz mümkünse
  • Yaz beni Kewell,Baros,Elmander etkisi verecek bi adam gidince onlar gibi cok ozluycez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • podolskiye oyuncu mu diyorsunuz cidden. evinde aslan disarda kedi. bu adamda yetenek futbolculuk olsa arsenal ve inter birakmazdi. iste gs gibi turkiyenin futbol seviyesinin yerlerde oldugu takimlarda kral olur 11 de cikar. adamin sadece topa vurmasi iyi ve sert..deplasmanda sahada yok. o calimi anca astana gibi zayif takimlar yer elini kolunu salliyarak getiriyor topu:))
    bir olumlu hareketi oydu bugun..o zamana kadar sahada yoktu kotu paslarida cabasi..
    iyi oyuncu az olan takimda iyi futbolcu deniyor iste yildiz diyolar birde o komedi. bu adam koln de oynuyodu ya..turkiye liginde evinde is yapar o kadar.
  • Nasıl bir beyin travması yaşıyorsun da sen bu kadar saçmalıyorsun. Oyuncu değil demiş yeteneksiz demiş Podolski ye hem de 2. lig futbolcusu muamelesi yapmış resmen. Bir de düşüncesini desteklemek için yetenekli olsaydı Arsenal bırakmazdı demiş. Adam şöyle düşünüyor herhalde Arsenal Podolski yi uzaktan yetenekli diye görmüş almış aslında yakından hiç de öyle değilmiş ne yapalım para verdik 3 sezon biz de kalsın üstüne 60 maç da oynatalım demiş. Almanya milli takımı da bak adam Arsenal de oynuyor kötü topçu olacak değildir diye oynatmış bunu. Adamın kendi hayatı bu şekilde işlediği için dışarıdan böyle görmesini yadırgamamak lazım aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

podolskiye oyuncu mu diyorsunuz cidden. evinde aslan disarda kedi. bu adamda yetenek futbolculuk olsa arsenal ve inter birakmazdi. iste gs gibi turkiyenin futbol seviyesinin yerlerde oldugu takimlarda kral olur 11 de cikar. adamin sadece topa vurmasi iyi ve sert..deplasmanda sahada yok. o calimi anca astana gibi zayif takimlar yer elini kolunu salliyarak getiriyor topu:))
    bir olumlu hareketi oydu bugun..o zamana kadar sahada yoktu kotu paslarida cabasi..
    iyi oyuncu az olan takimda iyi futbolcu deniyor iste yildiz diyolar birde o komedi. bu adam koln de oynuyodu ya..turkiye liginde evinde is yapar o kadar.

Arsenal postalamis dediğin adam arsenalda kaç sezon oynadı haberin varmı?
    Almanya milli takımda oynuyor ve 10numarayi giyiyor. Aynen şöyle bir düşündüm de bizim yine ultra bilgili turk kardeşlerimiz noktayı koymuş.

• Yanlış zamanda geldi takıma...Arsenal'e gitmeden önce gelseydi şimdiye efsane olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.