Şimdi Ara

Lukaku - Sanogo İkilisi Gol Atmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a aldım ikisini de 5 maç oldu ikisi de gol atamadı. Hangi göreve vermeliyim bunları?

• 10.haftadan sonra atarlar. Ama Sanogo tek forvette baya iş yapar.
  • Sanogo'yu hedef adam, Lukaku'yu fırsatçı golcü olarak oynatıyorum bu arada.
  • sanogo dandik diye hatırlıyorum. Lukaku target man oynar..
  • babacarı al fiorentinadan ikisinden de iyi
  • Önceliğim Babacar dı zaten ama sağolsun Fiorentina kıllık yapıp 14 milyon € yu bile kabul etmeyince Lukaku'yu aldım. Sanogo gol atmaya başladı, Lukaku da bir maçta 2 tane attı gerisi yok.
  • Fm 2011 Babacar ve Pastoreyle hatırlanacak

Lukaku complate forward, sonogo advanced yada paocher iyi oynar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 11 Aralık 2010; 21:30:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lukaku'yu complate forward yaptım. Bir kaç maç öyle deneyeyim. Bu arada Anderlecht kazık attı bana. Lukaku'yu Avrupa da ön elemelerde oynatmışlar. Fark etmedim bende Avrupa da oynatamıyorum.
  • Sanogo Barcada, Lukaku Chelsea, Babaca kaldı ama maaş bütçesi yetmiyor. Almam lazım ama ancak Ş.ligini alırsa
  • Babacar ı alsaydın daha mantıklı olurdu..senin aldığın adamlar zaten babacar kadar iyi değil bide sen kesin bunları alır almaz oynatmaya başlamışındır..Önce bi kiraya ver 1/2 sene...Ben babacar ı aldım 2 sene sevilla ya kiralık verdim.Kendini geliştirdi.şimdi maç başına 2.5 gol ortalaması var...
  • Lukaku fizik ve bitiricilik olarak gayet iyi ama Sanogoyu beğenmedim ben.Bence onu değiştirebilirsin
  • Babacarı nasıl oynatıyorsunuz
  • Lukaku bende de atamıyor
  • Lukaku Target Man

Sanogo Poacher. Deep Lying Forward olarakta bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

Babacar ı alsaydın daha mantıklı olurdu..senin aldığın adamlar zaten babacar kadar iyi değil bide sen kesin bunları alır almaz oynatmaya başlamışındır..Önce bi kiraya ver 1/2 sene...Ben babacar ı aldım 2 sene sevilla ya kiralık verdim.Kendini geliştirdi.şimdi maç başına 2.5 gol ortalaması var...

Babacar için çok uğraştım vermiyor Fiorentina. 14 verdim en fazla, 30 istediler.
  • sanogo kiralık yolla lukakuyla idare et bence
  • Tam tersi olacak gibi, Sanogo leblebi gibi gol atmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Tam tersi olacak gibi, Sanogo leblebi gibi gol atmaya başladı.

• Kıralık istemiyorsan pafa at bence
  • Lukaku geleceğin Drogba'sı.Tipide benziyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.