Şimdi Ara

Luis Suarez Barcelona'da..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barcelona, Luis Suarez'le 5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Ligtv.

• Basliyoruz yine

Barca ve Real +120 gol, diger takimlarada 40 puan fark
  • Kac milyon aceba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durun dünya kupasından sonra 2 bomba daha geliyor. hummels ve agger var sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2014; 14:54:02 >
  • Suarez'in Barcelona'ya transfer olması kötü oldu. Real Madrid'e daha çok yakışırdı. Umarım sonu Barça'da Ibrahomoviç gibi olmaz.
  • barcelona'nın arsenal'e sattığı alexis sanchez ve chelsea'ye sattığı fabregas'dan elde ettiği parayı suarez transferine harcaması bekleniyor.
  • Keşke Real'e gelseydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Kac milyon aceba

84 milyon euro olarak ispanyol basınında haberler var.
  • Hummels'de gelirse tam olur

• Karakter itibariyle "cuk" diye oturur kulübüne. Liverpool bu adamı satmakla iyi yaptı be artık sevebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Karakter itibariyle "cuk" diye oturur kulübüne. Liverpool bu adamı satmakla iyi yaptı be artık sevebilirim.

pepe size nasıl oturuyorsa bu da öyle oturur aga sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Temmuz 2014; 15:16:14 >
  • quote:

Karakter itibariyle "cuk" diye oturur kulübüne. Liverpool bu adamı satmakla iyi yaptı be artık sevebilirim.

penalti rekoru kirarlar artik

Neymar,Alba,Alves,Mascherano,Suarez,Pedro
  • quote:

• quote:

/>

/>

/>

• Seneye la liga daha güzel olacak her anlamda . Real Madrid ve Barcelona ezip geçecek milleti. Müthiş bir rekabet olacak 2 takım arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 11 Temmuz 2014; 15:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

quote:

Bana bu resmi atarken imzandaki adamın Felipe Melo olması bir ironi sanırım. Suarez'in yaptığı ile Pepe veya Diego Costa gibilerinin yaptığını bir tutuyorsanız sizin bileceğiniz iş o.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRS-ONE

quote:

Bana bu resmi atarken imzandaki adamın Felipe Melo olması bir ironi sanırım. Suarez'in yaptığı ile Pepe veya Diego Costa gibilerinin yaptığını bir tutuyorsanız sizin bileceğiniz iş o.

Ama ben kalkıp burada karakter muhabbeti yapmıyorum. Kimse temiz değil. Suarez'e laf edipte kendi takımında ki oyuncuları görmemek olmaz. Bana göre Pepe ve Suarez hasta ruhlu tipler. Felipe Melo'yu da çirkeflere çirkefce davrandığı için seviyorum.

• Barçalıları trollükle suçlayan Real trolleri gelmeye başlamış yine. İnsanda biraz karakter olur. Forumdaki kaliteyi yerlere düşürdü bu her takımda bulunan troll tayfası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez'in cezaları indirilse bari, 4 ay futboldan men ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

Suarez'in cezaları indirilse bari, 4 ay futboldan men ne demek

İndirildi 1 aya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.