M.United'ın yeni yıldızı Luis Nani'yi izlediniz mi premier lig başladığından beri bu adama dikkat ediyorum aynı C.Ronaldo hemde herşeyiyle yürüyüşü koşuşu oyun tarzı çalım atışı topa vuruşu Nani iyi ezberlemiş C.Ronaldoyu
cristiano ronaldoyu copy paste yapmıslar sanki
ne alaka,hiçbir benzerlik göremiyorum ben.
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
m.united maçlarını izle bakim ben her hafta izliyorum ve nani'nin stili ile ronaldo'nun stili arasında pek bi fark yok bunu bir tek ben demiyorum yabancı forumlarda ve youtubede de herkes hem fikir
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
çelsililer görmek istemez
manchester boş adam almaz.
ne alaka derken stil olarak diyorum.nani pek çalım yapmıyor.daha ziyade şutları ve ortaları iyi yani giggs e daha çok benziyor bence;ikiside benzer kesme ortalar yapıyor.ayrıca nani daha soğukkanlı ve maça iyi konsantre oluyor.saçma top kayıpları yapmıyor bu özelliği iyi.
İkisini kıyaslayacaksak, C. Ronaldo açık ara önde olur.
EEE bu muhabbetten çıkaracağımız ders ne evet aralarında benzerlik var hatta tercih ettikleri kızlar bile aynı bilmem geçenlerde çıkan haberleri okudunuz mu
Heralde buraya kızlar girmez yani erkek erkeğe konuştuğumuzu tahmin ediyorum acaba yanılıyr olabilir miyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme