Şimdi Ara

Lucky☆Star

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

らき☆すた

KONUSU

Okulda eğlenmek, birlikte ev ödevi yapmak, yemek pişirmek ve yemek, video oyunları oynamak, anime seyretmek… Bütün bu küçük şeyler anime -ve çikolata- seven Izumi Konata ve arkadaşlarının günlük yaşantılarını oluşturuyor. Kimi zaman rahatlatıcı ama çoğu zaman da sadece komik

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

• Not:Seri Türkiye'de hiç popüler değil,bunun nedeni 10 seri izleyen otaqu kardeşlerimiz

• Not kısmı güldürdü

Mistisizm bilmeyip öven entellerin anime izleyen versiyonlarına içim yanıyor desek yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Temmuz 2019; 20:20:51 >
  • Diğer animelere olan göndermeleri Arka Sokaklar'a,Kurtlar Vadisi'ne falan olcak şekilde değiştirsek bu anime tutar burda
  • Bu şahesere nasıl bir puan verebilirler ya hu

Kendimi hakaret etmemek için zor tutuyorum

Lucky starın tek kusuru o kadar akide şekerinin içinden bize selam veren bozuk öhöm lise muhabbetidir

Gerçi kagami konata arasındaki etkileşimlerle kusur kusur olmaktan çıkıyor o ayrı

Lucky star izlerken resmen kendimi redditdeymiş gibi hissetiyorum

Böyle bir şey olabilir mi

Ayrıca diğer serilerin yaptığı gibi otakuydum tahta kılıç çalışıyordum diyip dandik kaçış edebiyatının dibine vuracağına yerine otakuluğun özünde ne kadar dandik daha doğrusu bizden(sektörün para menbalarından biri olarak) bir müessese olduğunu vurgulaması da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Temmuz 2019; 20:31:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.