Şimdi Ara

Lucid Virtu Mvpyu kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P8H67-M EVO anakartım ile igpu ile harici ekran kartını sanal birleştirme uygulamasını gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Detaylı bilgileri konuya ilgi çoğaldıkça uygulama yapıp bu sayfada paylaşmaya çalışacağım arkadaşlar.

Donanım:
    P8H67-M EVO
    intel i5 3470 cpu
    Evga GTX750ti FTW
    Kingston Savage ddr3 1600mhz 2x4gb ram
    vs

Öncelikle rehberim olan sitenin linkini paylaşmak istiyorum:
    http://pckoloji.com.tr/lucid-virtu-evrensel-gpu-sanallastirma/

Kısaca anlatılmak isteneni yazarsa bu uygulama kesin FPS artışı iddiasıyla çalışmıyor. Oyunun akışını netleştiriyor ve Vsync desteği sağlıyor. Yani kağıt üzerinde bir sonuç beklemek yanlış oluyor.

Benim kısa gözlemlerime göre Sniper Ghost Warrior 2 full hd çönürlük ve full ayarlarda aynı oyun sahnesinde bu sistem pasifken frame oranı 52-53 fps (Fraps programı ile) iken sistem aktifken 59-60 fps alınıyor. Ve görüntü daha netleşiyor. Psikolojik olduğunu zannetmiyorum.

Uygulamanın nasıl yapılacağı yukarıdaki linkte gösterildiği için tekrar anlatmıyorum.

Benchmark testlerinde ise başarısız sonuç veriyor; nedenini anlayamadım.

Daha ayrıntılı incelemeleri ilerki zamanlarda yapmayı düşünüyorum. Umarım kısa ama öz bir bilgi olmuştur. PC niz ile barışık günler dilerim.

Lucid Virtu Mvpyu kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmania06 -- 10 Şubat 2015; 23:03:53 >

• Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım Fps artışı gömedim tamamen yalan orası , diğer konuları bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

Ben kullandım Fps artışı gömedim tamamen yalan orası , diğer konuları bilmiyorum

Yukarıdaki linkteki sitede açıklama var. Zaten adamların amacı o değil daha stabil bir oyun performansı.
  • Güncelleme

Program bazı oyunlarda avantajlı iken bazı oyunlarda dezavantajlı oluyor.

NFS Run incelemesi:
    NFS Run dosyasını önce tanıtıyoruz sonra hyper modu seçiyoruz. Program yüklü değilken fps ortalama 95 iken bile kopmalar yaşanırken; program yüklendikten sonra fps ortalama 135 oluyor ve kopma yok görüntü çok güzel ve yumuşak. Bu oyun için vazgeçilemez bir program.

Sniper Ghost Warrior 2 için aynı işlemi yapıyoruz. Program yüklü değil iken fps net 60 sabit iken görüntü akışı normal kalitede. Program yüklü iken fps 76 civarında fakat görüntüde takılmalar gölgelenmeler vs. Bu oyun için ise program tam bir kabus.

Bu arada ayarlar iki oyun için de 1920*1080 çözünürlük ve full ayarlar. Yalnız nfs run için vsync iptal update gereği.

Diğer oyunlar için incelemelerimi zamanla ekleyeceğim. Umarım faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmania06 -- 24 Şubat 2015; 13:12:17 >

• Güncel 2

Arkadaşlar bu programdaki deneyimlerimi biraz daha geliştirdim, birkaç oyunda daha deneme yaptım.
    Şu sonuca vardım ki bu program pc genel itibariyle kötü etkiliyor ve zamanla oyunda takılmalara sebep oluyor.
    Mesela NFS de takılmalara sebep oldu ve yeniden pc formatı yapmak zorunda kaldım.

Sonuç olarak:

Lucid Virtu Mvp, Fake!
  • Bende yaklaşık bir yıl önce denemiş ve senin gibi zararı olduğunu farkedip kaldırmıştım. Maksat özellik listesine renkli bir satır daha eklemekmiş galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

Bende yaklaşık bir yıl önce denemiş ve senin gibi zararı olduğunu farkedip kaldırmıştım. Maksat özellik listesine renkli bir satır daha eklemekmiş galiba.

Hem de ne abartıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.