Şimdi Ara

Lucid Rüya Teknikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
9
Favori
18.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: St.TropezZ

kardeşim ben geçenlerde bi rüya gördüm ama ne rüya hala etkisindeyim ve tamamen o rüyayı hatırlıyorum ben lucid dream olayında bu rüyayı tekrar canlandırabilirmiyim?

zenci genç mi gördün lan çıkmıyor aklıdan :D

sarışın karı abi :)
  • lucid diyince aklıma lucian geliyor o değilde böyle konular hem beni ürkütür hem de ilgimi çeker takipteyim
  • 2011 den beri uğraşıyorum soruları alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eskiden denemiştim 2 3 seme önce sadece 1 sefer oldu daha da olmadı.Benim sorunum rüya görmemem daha doğrusu hatırlayamamam.Nasıl rüya sayısın8 arttırıp,hatırlayabilirim

• Karabasan gelme olasılığı vardan sonrasını okumadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatatesliDondurma

2011 den beri uğraşıyorum soruları alayım

ben yapmak istiyorum ama en iyi teknik nedir yardımcı olabilirmisiniz ? en çok korktuğum bir suratı rüyamda görüp kalp krizi geçirme olasılığım varmı
    ha bide malum konu nasıl oluyor

bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anus Destroyer

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

Lucid rüya yaparken yüz üstü yatmayın karabasan gelir.

Bu cümleden " Yıl olmuş 2012 " dedirtcek 2 şeyi gösteriniz.
    Her soru 100 puan. Başarılar...

İnternetten bakarsanız uyku felci neden olur diye 1.sırada yüz üstü yatmak gelir.

işte bu yüzden karabasan gelir yerine , uyku felci olmak diyoruz , karabasan eski bi inanç sadece , toplumun cahilliğinden doğmuş bi terim.

hocam birşey soracağım , karabasan gelince birşeyler felan görüyormuyuz ? cin gibi felan , odada böle birşey olursa kalp krizi geçiririm ben vallaha

Uyku felci yani rem uykusudur bu :)

• Biraz hort gibi olacak ama az once lucid dreami basardım.Rüyada servisin icindeydik ve normal hayatta olmaması gereken garip davranışlardaki öğretmenlerimi gördüm ve kendime ruyadamıyım dedim.Rüyada olduğumu anlar anlamaz servisin dişına ışınlandim ve karşıdaki binanın tepesine doğru uçtum sadece 20 saniye sonra muhtesem bi aci hissettim kollarımda ve kalbimde hemen uyundım.Şuan bileklerim hala ağrıyor denildiğinden daha tehlikeli olduğunu sanıyorum

• Ben yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyboy89

Ben yapamıyorum

hocam 2 sene kafa yordum ben buna 1 sene sadece konuyu kavrama diger 1 sene de teknik gelistirme istedigim zaman zihnen cok yorgun degilsem yapabiliyorum simdi ilk yapman gereken sey konuyu iyice ogrenmek olsun sonraki asaman bir cisim belirleyin inceptiondaki totem meselesi gibi bir sey geregi olup olmadiginda bir fikrim yok ama o cisme pozitif enerji yukleyin ve plastik olmamasina dikkat edin bu cisim size ozel bir sey olsun kimse de bilmesin bunu boyle boyle gormeye baslarsin daha sonra ucuncu goz meselesine basla bu ucuncu goz meselesi cidden cok yararli oluyor lucidde acmayi basarabilirsen ondan sonra da eger sartlar uygunsa istedigin zaman lucide gecmeyi basabilirsin tabi bunun garantisi yok ben en fazla ucuncu gozle 3 kere cikmisimdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

quote:

Ben yapamıyorum

hocam 2 sene kafa yordum ben buna 1 sene sadece konuyu kavrama diger 1 sene de teknik gelistirme istedigim zaman zihnen cok yorgun degilsem yapabiliyorum simdi ilk yapman gereken sey konuyu iyice ogrenmek olsun sonraki asaman bir cisim belirleyin inceptiondaki totem meselesi gibi bir sey geregi olup olmadiginda bir fikrim yok ama o cisme pozitif enerji yukleyin ve plastik olmamasina dikkat edin bu cisim size ozel bir sey olsun kimse de bilmesin bunu boyle boyle gormeye baslarsin daha sonra ucuncu goz meselesine basla bu ucuncu goz meselesi cidden cok yararli oluyor lucidde acmayi basarabilirsen ondan sonra da eger sartlar uygunsa istedigin zaman lucide gecmeyi basabilirsin tabi bunun garantisi yok ben en fazla ucuncu gozle 3 kere cikmisimdir

Hocam mp3 telkin dinliyorum umarım işe yarar

• Ben zaten rüyamı şekillendirebiliyorum ki, hatta ve hatta, saçma olaylar olunca "sanırım bu ruya" diyerek uyanıyorum bile. Ben şimdi gizli güçlere sahip bir lucider mıyım ?
  • "Karabasan gelme olasılığı var."dan sonrasını okumadım. Uyku felci o.
  • quote:

quote:

quote:

Ben yapamıyorum

direkt beyni etkiledigi icin riskli goruyorum hocam mp3 olayini ise yarayip yaramadigi hakkinda bilgilendirir misin hocam beni ileride

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

zararları hakkında bir şeyi unutmuşsun.

lucid rüyada kişi istediklerini yaptıkça sürekli rüyada olmak ister.bu yüzden sosyal hayatı yavaş yavaş biter ve kişi sürekli lucid yapmak için uyur.bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez.

ben hala beceremedim birkaç kez isteğim dışında gerçekleşti fakat en büyük zararı budur bence.lafa gelince kolay söyleniyor ama lucid yapmayıp gerçekle rüyayı ayırt edemediğini söyleyen arkadaşım vardı bir garipti

Hocam dediğiniz arkadaş inception dan çok etkilenmiş heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yapamıyorum

direkt beyni etkiledigi icin riskli goruyorum hocam mp3 olayini ise yarayip yaramadigi hakkinda bilgilendirir misin hocam beni ileride

Elbette işe yarasa konuda açarım

• Kaç senedir yapıyorsunuz acaba ? bende b
    nasılsa doğuştan bir şey tabi geliştirdim baya yaklaşık 1 senedir yapmayı bıraktım.uykuyu fena bozuyor dikkat edin

• DisCoKraL kullanıcısına yanıt
    ben sanirim bazen istemeden yapiyorum bu isi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

quote:

Lucid rüya yaparken yüz üstü yatmayın karabasan gelir.

Bu cümleden " Yıl olmuş 2012 " dedirtcek 2 şeyi gösteriniz.

Her soru 100 puan. Başarılar...

tam
    "kardeş iyi gidiyodunda bu yüz üstü yatmayın karabasan olasılıgını arttırırsınız olayında saçmalıgın dibine vurmuşsun yıl olmuş 2015 karabasana inananlar var"

yorumunu atıyodumki benden önce davranmışsınız hocam

yıl 2015 oldu

• Dün kabus gibi bisey gördüm sonra rüyada olduğumu anladım ama kendimi uyandiramadim sonra bağırarak bizimkilere haber verdim. Buna ne deniyo ruyaminasil kontrol ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.