Şimdi Ara

Lucid Rüya Teknikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
9
Favori
18.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome99

Dün denedim kilitlendim hareket falan edemedim bu gibi riskler var, ayrıca araştırmıştım karabasan diye bir şey yok beyin felci olarak yazmışlardı o olayın aslını.

İsimleri; Uyku Felci,Beyin Felci,Karabasan (Halk Dili)

Sonuç olarak bedeninin uyanması beyninin hala kendini rüyada veya uykuda olduğunu zannetmesi

quote:

Orijinalden alıntı: berkayvural

quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

Lucid rüya yaparken yüz üstü yatmayın karabasan gelir.

Bu cümleden " Yıl olmuş 2012 " dedirtcek 2 şeyi gösteriniz.
    Her soru 100 puan. Başarılar...

İnternetten bakarsanız uyku felci neden olur diye 1.sırada yüz üstü yatmak gelir.

işte bu yüzden karabasan gelir yerine , uyku felci olmak diyoruz , karabasan eski bi inanç sadece , toplumun cahilliğinden doğmuş bi terim.

hocam birşey soracağım , karabasan gelince birşeyler felan görüyormuyuz ? cin gibi felan , odada böle birşey olursa kalp krizi geçiririm ben vallaha

Karabasan sadece halk dilindeki adıdır korkunç birşey değildir sadece beyninizin ürettiği hayallerdir gördüğünüz şey (eğer görürseniz) 2.Dediğiniz astral seyahatta olabilir çünkü astral seyahatta bildiğin ruh bedenden çıkıp geziyor. (Çok tehlikeli birşey astral sakın denemeyin).

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

quote:

tam
    "kardeş iyi gidiyodunda bu yüz üstü yatmayın karabasan olasılıgını arttırırsınız olayında saçmalıgın dibine vurmuşsun yıl olmuş 2015 karabasana inananlar var"

yorumunu atıyodumki benden önce davranmışsınız hocam

İyiki atmamışsın hocam 2012 yılındayız

• çaylak biri için tüyolar bekliyorum şimdi yatıcam yarın akşam denerim eğer cevap yazan olursa
  • quote:

quote:

quote:

tam
    "kardeş iyi gidiyodunda bu yüz üstü yatmayın karabasan olasılıgını arttırırsınız olayında saçmalıgın dibine vurmuşsun yıl olmuş 2015 karabasana inananlar var"

Hocam hep yıkıcı yorumlar yapıyorsunuz birazda yapıcı olsanız.

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

çaylak biri için tüyolar bekliyorum şimdi yatıcam yarın akşam denerim eğer cevap yazan olursa

1.Teknik çoğu kişide işe yarar

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

zararları hakkında bir şeyi unutmuşsun.

lucid rüyada kişi istediklerini yaptıkça sürekli rüyada olmak ister.bu yüzden sosyal hayatı yavaş yavaş biter ve kişi sürekli lucid yapmak için uyur.bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez.

ben hala beceremedim birkaç kez isteğim dışında gerçekleşti fakat en büyük zararı budur bence.lafa gelince kolay söyleniyor ama lucid yapmayıp gerçekle rüyayı ayırt edemediğini söyleyen arkadaşım vardı bir garipti

Herşeyin fazlası zarar çok yapmamak lazım

• Adriana limayi tutum birazdan yaticam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tam

Hocam hep yıkıcı yorumlar yapıyorsunuz birazda yapıcı olsanız.

Komik buldugum bi konuda eğlenirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Adriana limayi tutum birazdan yaticam

Rüyanın uzun sürmesini istiyorsanız yavaştan alın.
  • quote:

quote:

hadi bakalim buyuk ihtimal ruya bile goremeyecegim

• quote:

quote:

quote:

Valla ne yalan söyleyeyim bende sürekli deniyorum bazen rüya bile göremiyorum fakat bazı rüyalar oluyorki hop kontrolü bende

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ne yalan söyleyeyim bende sürekli deniyorum bazen rüya bile göremiyorum fakat bazı rüyalar oluyorki hop kontrolü bende

sabah yazarim

• adriana limanın yatak odasından yazıyorum sabah cevap veririm
  • ciddi anlamda yapan varsa bi söylesin bakem ne yaptı
  • quote:

Öncelikle lucid rüya yalan vs vs diyenler lütfen uğramasın çok konu açılıyor bu olay üzerine onun için açtım.

Lucid Rüya : Rüyayı istediğiniz şekilde kontrol etmektir.
    Zararları:Eğer çok heyecanlı bir şey hayal ederseniz kalp krizi geçirip ölebilirsiniz,Karabasan gelme olasılığı var.

Amaç;Her türlü şeyi yapabilirsiniz orası size kalmış isterseniz rüyanızda ders çalışın tekrar edin akılda kalır.

Yapmaya başlamadan önce;
    1-İnanmalısınız.
    2-Yüz Üstü yatmayın karabasan gelme olasılığını arttırırsınız.
    3-Rahat bir şekilde yatın.

Teknikler;
    1-Aklınıza her türlü durumda gelecek renk,cisim,eşya vb. tutmalısınız örneğin beyaz renk

Peki bu teknik nasıl işleyecek ?

Örneğin ben beyaz rengini tuttum her beyaz rengini gördüğümde rüyadamıyım acaba diye düşünüyorum bunu alışkanlık hala getiriyorum.Beyin her beyaz rengi gördüğünde kendine soru soruyor acaba rüyada mıyım acaba diye ve eğer sonuç olumlu ise beyniniz bilinçli duruma geçiyor sonrası malum rüyayı yönetin.

Not:Eğer ilk rüya yönetmeye başladıysanız sakin olun ve çok heyecanlı şeyler düşünmeyin örneğin parisin caddelerini gezin sonraki rüya kontrollerinde istediğinizi yapabilirsiniz öncelikle tecrübe kazanın.

Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

Ya ben bişey sorcam benim en fazla lucid oranım 1-2 saniye sürüyor sonra karabasan geliyo 2 saniyeden fazla sürdüğünü hatırlayamıyorum bunun önüne nasıl geçerim.

• quote:

Umarım dalga geçmiyorsundur bizimle.

Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum ama sormak istediğim bir kaç soru var.

Uyuduğumuz ortamda ışık olması, ses olması astral durumuna geçmemize engel midir ? Yoksa benim konsantrasyonuma bağlı olarak her ortamda bunu yapabilir miyim ?

Diğer soru bir renk düşünün ve o rengi gördüğünüzde rüyada olduğunuzu anlayın gibi birşey söylemişsiniz. Renk yerine bu bir obje olabilir mi ? Mesela bir kalem ? Yani rüya olduğunu kesin bana ispatlayabilecek sadece bende olduğunu bildiğim bir obje seçimi daha mantıklı sanırım ? Yoksa renk falan karar verirsek, rüya ile gerçeği karıştırma olasılığımız artıyor diye düşünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

quote:

Umarım dalga geçmiyorsundur bizimle.

Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum ama sormak istediğim bir kaç soru var.

Uyuduğumuz ortamda ışık olması, ses olması astral durumuna geçmemize engel midir ? Yoksa benim konsantrasyonuma bağlı olarak her ortamda bunu yapabilir miyim ?

Diğer soru bir renk düşünün ve o rengi gördüğünüzde rüyada olduğunuzu anlayın gibi birşey söylemişsiniz. Renk yerine bu bir obje olabilir mi ? Mesela bir kalem ? Yani rüya olduğunu kesin bana ispatlayabilecek sadece bende olduğunu bildiğim bir obje seçimi daha mantıklı sanırım ? Yoksa renk falan karar verirsek, rüya ile gerçeği karıştırma olasılığımız artıyor diye düşünüyorum?

Herşey olabilir sadece her zaman akılınıza gelebilecek şeyler olursa daha etkili olur.

quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Öncelikle lucid rüya yalan vs vs diyenler lütfen uğramasın çok konu açılıyor bu olay üzerine onun için açtım.

Lucid Rüya : Rüyayı istediğiniz şekilde kontrol etmektir.
    Zararları:Eğer çok heyecanlı bir şey hayal ederseniz kalp krizi geçirip ölebilirsiniz,Karabasan gelme olasılığı var.

Amaç;Her türlü şeyi yapabilirsiniz orası size kalmış isterseniz rüyanızda ders çalışın tekrar edin akılda kalır.

Yapmaya başlamadan önce;
    1-İnanmalısınız.
    2-Yüz Üstü yatmayın karabasan gelme olasılığını arttırırsınız.
    3-Rahat bir şekilde yatın.

Teknikler;
    1-Aklınıza her türlü durumda gelecek renk,cisim,eşya vb. tutmalısınız örneğin beyaz renk

Peki bu teknik nasıl işleyecek ?

Örneğin ben beyaz rengini tuttum her beyaz rengini gördüğümde rüyadamıyım acaba diye düşünüyorum bunu alışkanlık hala getiriyorum.Beyin her beyaz rengi gördüğünde kendine soru soruyor acaba rüyada mıyım acaba diye ve eğer sonuç olumlu ise beyniniz bilinçli duruma geçiyor sonrası malum rüyayı yönetin.

Not:Eğer ilk rüya yönetmeye başladıysanız sakin olun ve çok heyecanlı şeyler düşünmeyin örneğin parisin caddelerini gezin sonraki rüya kontrollerinde istediğinizi yapabilirsiniz öncelikle tecrübe kazanın.

Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

Ya ben bişey sorcam benim en fazla lucid oranım 1-2 saniye sürüyor sonra karabasan geliyo 2 saniyeden fazla sürdüğünü hatırlayamıyorum bunun önüne nasıl geçerim.

Dediğim gibi mesela çok güzel şeyler yaparsanız rüyanız kısa sürer ama rüyanınızı sakin bir şekilde kontrol ederseniz daha uzun sürer

• Hocam ben eskiden 8 9 yaslarimda kendi kendime ruya gorurken kendimi sıkıyordum ve lucid oluyordum istedigim zaman sanki televizyonu dugmesinden kapatir gibi ruyami sonlandırabiliyordum simdi ise zor ruya goruyorum :D verdiginiz teknikleri denniyecegim sagolun
  • Ben sırf bu konu için hesap açtım arkadaşlar ben lucid rüya terimini bilmeden küçüklüğğümden beri defalarca bunu yapmışım ama bu terimi öğrendikten sonra hiç olmadı dün öğrendim çünkü neyse rüya görmek bişeyden etkilenirseniz görürsünüz etkilenmesenizde olur ama etkilenince olasılık artıyor mesela bir korku filmi izleyin direk görürsünüz ama kendinize şu soruyu sorabilmek önemli RÜYADA MIYIM???Eğer bu soruyu sorduysanız tamamdır lucid desiniz.Lucid in en iyi yanı ona istediğinizi yaptırmanızdır ben mesela çok yaramazlık düşünürüm bu aklımda kalmış lucid rüyada olduğumu anladığımda bizim komuşumz var bi tane o*ospu onu gördüm elimi orasına burasına attım karşılık verdi konuştuk bile hatta bana yapmayacaksan gidiyorum dedi ve ilk deneyimim rüyamda oldu gerçekten de zevk alıyor insan rüyada bile olunca .Bunu anlatma sebebim daha çok konularda ergen zihniyetlerin dolaşması yüzünden bu gördüğüm gerçektir.

Hee bide rüya içinde rüya görmek ne oluyo anlamadım ben rüyadayım yine lucidde sonra biraz uzun sürünce bi yerden atlayıp çıkmak istedim atladım sonra uyandım tam su içmeye gidiyorum koridordayım bi yanda bembeyaz bi çukura düştüm ve tekrar uyandım.Zevkli bişe aslında kelebek etkisi oluyosun

• kardeşim ben geçenlerde bi rüya gördüm ama ne rüya hala etkisindeyim ve tamamen o rüyayı hatırlıyorum ben lucid dream olayında bu rüyayı tekrar canlandırabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.TropezZ

kardeşim ben geçenlerde bi rüya gördüm ama ne rüya hala etkisindeyim ve tamamen o rüyayı hatırlıyorum ben lucid dream olayında bu rüyayı tekrar canlandırabilirmiyim?

zenci genç mi gördün lan çıkmıyor aklıdan :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.