Şimdi Ara

Lucıd ruya nedır?ZARARLI MIDIR? Yapma teknıklerı nelerdhr (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
33
Favori
46.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Karabasan dadanabilir ki hiç hoş bir deneyim değildir kendileri. Ayrıca rüyadan uyanamama durumuda vardır, şöyle ki beynin rüyada, vücudun gerçek hayattadır, ancak beynin meşgul olduğu için gerçek hayatta ne konuşabilir, ne hareket edebilirsin. Bir nevi geçiçi felç gibi birşey, içinden bağırmak gelir, kalkmak gelir ama yapamazsın buda hiç hoş bir deneyim değildir açıkçası. Son olarak kendini çok kasarsan bu durum için, bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez hâle gelebilirsin, ki insanı deliliğe sürükler

Ama ayda 1-2 defa yapmakta eğlenceli olur

Lucid rüya için çalışmadım ama çok sık karabasan geliyor ne yapmalıyım?

• Fucuklu Sumurta kullanıcısına yanıt
    Boy abdesti al dua et yat uyu :D bide şöyle bi söyleti var yatağının üzerinde birşey yersen kırıntıları falan onun üzerinde uyursan da oluyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkdr

Boy abdesti al dua et yat uyu :D bide şöyle bi söyleti var yatağının üzerinde birşey yersen kırıntıları falan onun üzerinde uyursan da oluyormuş

Yatağımdan çekirdek çıktıydı geçen ondan mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Karabasan dadanabilir ki hiç hoş bir deneyim değildir kendileri. Ayrıca rüyadan uyanamama durumuda vardır, şöyle ki beynin rüyada, vücudun gerçek hayattadır, ancak beynin meşgul olduğu için gerçek hayatta ne konuşabilir, ne hareket edebilirsin. Bir nevi geçiçi felç gibi birşey, içinden bağırmak gelir, kalkmak gelir ama yapamazsın buda hiç hoş bir deneyim değildir açıkçası. Son olarak kendini çok kasarsan bu durum için, bir süre sonra gerçek ile rüyayı ayırt edemez hâle gelebilirsin, ki insanı deliliğe sürükler

Karabasan diye bir şey yok ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sa beyler rüyada kaldım nası geri geliyoz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkdr

Yatağımdan çekirdek çıktıydı geçen ondan mı acaba

Olabilir :) sen tüm dediklerimi yap yinede :)

• lucid deyken zina yapsak günahmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

quote:

quote:

Karabasan diye bir şey yok ki.

Açıklaması aynen oluyor bende, görüyorum korkuyorum ama ne kıpırdayabiliyorum ne ses çıkarabiliyorum sonra rüyamış gibi uyanıp kendime geliyorum İnan bana çok kötü bir şey ard arda olduğu bile oldu bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sabah sanırım bu oldu, rüyamı tamamen kontrol edebildiğimi farkettim fakat sonra telefon çalınca uyandın
  • Ya çoğunuzun dedi lucid değil ki basit birer rüya belkide bu konuya çok kafanıza taktığınız İcin oluyor basit şeyler değil bunlar adamlar yıllarını veriyor zorla yapıyor

• Arada rüyada olduğumu anlayıp, kafama göre takılmaya çalışıyorum ama sanırım heyecandan uyanıyorum hemen
  • Ben de bir ara işe merak sarıp rüya günlüğü tutmaya falan başlamıştım ve gün içinde her aklıma geldiğinde kendime rüyada mıyım diye sorup kolumu çimdikliyordum, en sonunda bir rüyada denk geldi ve lucid rüyaya geçtim gerçekten güzel bir deneyim oluyor. Sonrasında internette zararlarını öğrendikten sonra bir daha yapmamaya karar verdim.
  • 4-5 aydır bu lucid rüya icin ugrasıyorum son haftalarda nıyahet gorebiliyorum. soyle alıstım; bir tane zippom var düz renk degil sekilli arada cıkarıp ona bakıyorum inceptiondaki topac muhabbeti gibi bu baya alıskanlık oldu 15dk bir kontrol ediyorum.gercek hayatta oldugum ıcın her kontrol ettıgımde kabartmasını elliyorum elimle rüyada olup olmadıgımı dusunuyorum. 1-2 hafta once kabartmayı elimle kontrol ettim gercektemiyim diye dusundum, degildim.
  • Bir firma lucid ruyaya direk girmek için bir göz bandı geliştirmişti 150dolardı sanırsma fiyatı çıkar çıkmaz alacağım yan etkisi yok o bandajla girebiliyorsun denemesini tavsiye ederim arkadaşlara dh anasayda aratırlarsa bulabilirler cihazın adını bende hatırlamıyorum

• Arkadaşlar nasıl gorebiliriz bikaç kere bana da olmuştu ancak kısa surdu

İnsidious geldi aklıma izlemeyenler izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 10 Eylül 2014; 22:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikuriNN

Ben de bir ara işe merak sarıp rüya günlüğü tutmaya falan başlamıştım ve gün içinde her aklıma geldiğinde kendime rüyada mıyım diye sorup kolumu çimdikliyordum, en sonunda bir rüyada denk geldi ve lucid rüyaya geçtim gerçekten güzel bir deneyim oluyor. Sonrasında internette zararlarını öğrendikten sonra bir daha yapmamaya karar verdim.

Hocam ne gibi zararlari var?
    sonucta bunla ilgili bir suru site var ve nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu kestirmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Ben de bir ara işe merak sarıp rüya günlüğü tutmaya falan başlamıştım ve gün içinde her aklıma geldiğinde kendime rüyada mıyım diye sorup kolumu çimdikliyordum, en sonunda bir rüyada denk geldi ve lucid rüyaya geçtim gerçekten güzel bir deneyim oluyor. Sonrasında internette zararlarını öğrendikten sonra bir daha yapmamaya karar verdim.

sonucta bunla ilgili bir suru site var ve nelerin dogru nelerin yanlis oldugunu kestirmek zor.

Hocam fazla yapildigi zaman bir sure sonra bagimlilik yaratabiliyormus gittikce uyku suresi artiyomus ve hep uyumak istegi olusuyomus, gunde 15 saat falan uyuyanlarin oldugunu falan duydum. Ayrica uyurken beynin dinlenmesi gerekirken, beyin calismaya devam ediyor bu nedenle de uykudan tam verim alinamiyor bu da halsizlige neden oluyor.. Tabi ben bunlari tecrube etmedim ama okuyunca mantikli gelmisti ve bidaha lucid girisiminde bulunmadim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

quote:

Hocam fazla yapildigi zaman bir sure sonra bagimlilik yaratabiliyormus gittikce uyku suresi artiyomus ve hep uyumak istegi olusuyomus, gunde 15 saat falan uyuyanlarin oldugunu falan duydum. Ayrica uyurken beynin dinlenmesi gerekirken, beyin calismaya devam ediyor bu nedenle de uykudan tam verim alinamiyor bu da halsizlige neden oluyor.. Tabi ben bunlari tecrube etmedim ama okuyunca mantikli gelmisti ve bidaha lucid girisiminde bulunmadim..

Psikolojik olarak cok fazla etkilenecegimi sanmam ama uyku verimi kismini ben de dusunmustum. hatta forumda bununla ilgili konu da acmistim ama net cevabi alamamistim.
    biraz daha arastiriyim en iyisi

• Bloodstain kullanıcısına yanıt
    Karabasan dadanabilir mi
  • Bir kere rüyamda kendimi rüyada sanıp kolumu sıkmıştım sonra da bir şey olmadı demek ki gerçek demiştim. Alakası yokturdur da ilginçti.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.