Şimdi Ara

Lucian Mid Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle neden Lucian'ı mid lanede oynuyorum;

PROS

- Pasifi ile çok yüksek hasar çıkarabiliyor.

- Relentless Pursuit (e) yeteneği ile kolay bir şekilde skillshotlardan ve ganklerden kaçabiliyoruz.Pasifi ile cooldown azalmasıda cabası.(ayrıca mid lane diğer lanelere göre daha kısa çok daha kolay oluyor.

- The Culling (r) yeteneğini daha efektif kullanabiliyoruz çünkü mid lane düz bir hattan oluşuyor.Ayrıca blue buff aldığımızda lane ittirmek içinde kullanabiliriz.

- Çok hızlı lane ittirmesi yetenekleri ve pasifi ile.

CONS

- Mid lane'in en önemli özelliklerinden biri harita kontrolü sayesinde roaming yapabilmesi ancak Lucian ile roaming sıkıntılı herhangi bir CC bulunmadığı için fazla etkili roam atamıyor.(örneğin bir Syndra ile karşılaştıralamaz roaming konusunda)

- Totemler en iyi dostumuz eğer totem koymazsak bol CCli junglerların gankinden kurtulamayız çünkü sürekli lane'i ittiriyoruz ve junglerın dikkatini çekiyoruz.

- Eğer reflekslerimiz fazla yoksa Annie gibi hem CCsi olan hemde burst hasarı olan Championlara karşı elimiz kolumuz bağlı.

Runes

Lucian Mid Rehberi

Lucian Mid Rehberi

1. klasik AD rün sayfası açıklamaya gerek yok. 2. ise Lucian'a daha uygun mavilerde 5 tane mana yenilenme rünü var ve Büyüklerde 2 tane LS var bunlar ile lane daha fazla kalabiliyoruz.

Masteries

Lucian Mid Rehberi

İşlevsele verdiğim 3 puan mana yenilenmesi lanede yine daha fazla dayanması ve Lucian'ın rün sayfasındaki mana yenilenmesini tamamlamasıdır.21 puan yine klasik.

Skills

Lucian Mid Rehberi

Burada açıklamak istediğim ufak bir nokta var son değişikliklerden sonra E yeteneğini 2.olarak geliştirilebilir ancak cdr ayakkabı aldığım için 2.olarak W yeteneğini geliştiriyorum ama E yeteneğide geliştirilebilir. ***Önemli Not:Resimde 2.olarak w yeteneği açılmış resim alıntıydı 2.olarak e açıyorum.***

Summoner Skills

Lucian Mid Rehberi
    +
     Lucian Mid Rehberi

Item Build

Başlangıç :
    +
    +

İlk dönüşte :
    almaya çalışalım dakika 8-9 gibi farma odaklanıp dönersek alabiliyoruz.Eğer olmazsa
    almaya çalışalım eğer kötü başlayıp hemen base atarsak ikinci
    alalım

Tamamlanmış Build :

+
    +
    +
    +
    +

Bazen
    yerine
    ya da
     Lucian Mid Rehberi
    alabilirsiniz statikk eğer kritik şansı gelirse pasifimiz ile çok iyi bir burst hasar verebiliyoruz.Ghost Blade ile ise kaçma-kovalama için büyük kolaylık sağlıyor ve ultimiz ile güzel bir sinerjisi var.

Laning & Team Fight ve İpuçları

Laningimiz çoğu mid Championlarındnan daha iyi,dürtme konusunda Piercing Light (q) yeteneğimiz sayesinde ve Lightslinger pasifimiz sayesinde rahat bir şekilde dürtebiliyoruz.Q yeteneğini kullanırken minionları kullanmaktan çekinmeyin çünkü Q yeteneğimizin menzili işaretlediğimiz yerin biraz daha dışına çıkıyor minionları kullanarak normalde menzilimizin yetmediği rakibi dürtebiliriz.Relentless Pursuit (e) yeteneğimiz ile çoğu yetenek atışı dodgelanabiliyor bunu dikkatli kullanmalıyız zaten pasifimiz ile cdu azalacağından saniye başı kullanabiliyoruz.Blue buffımız üstümüzdeyken Ardent Blaze (w) yeteneği ile dürtmeyi de göz ardı etmeyin tutturamasak bile ufak bir alana yayıldığı için yinede hasar verebiliyor.Ultimizi gerek lane ittirmek gerekse rakip minion dalgası bittikten sonra az canlı rakibi almak/üsse geri yollamak için kullanabiliriz .Teamfightlarda sizde bir adcsiniz ancak çok fazla burst hasarınız var ve bunu kullanmaktan çekinmeyin ve diğer adclerden daha mobilsiniz az önce söylediğim gibi ultinizi kullanmaktan çekinmeyin dragon&baron fighlarının kaderini belirleyebilir çünkü oradaki kısıtlı alan Lucian için çok yararlı düz bir hat üzerinde güzel hasar çıkarabiliriz geri çekilmeye zorlayabiliriz veya belkide skor çıkarabiliriz.Pozisyonunuzu her zaman korumanız gerekiyor kırılgansınız Assasin kadar hasarınız var bunu iyi kullanmalıyız.Kite konusuna gelince E yeteneği ve W yeteneğinden gelen 3nity forcedan gelen ms ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz.Eğer kite yapmayı bilmiyorsanız Yotubeda bir çok video mevcut el alışkanlığı ve biraz antreman gerektiriyor çok zor bir şey değil ancak çok önemli.

Rehberimi okuduğunuz için çok teşekkür ederim.Bu benim ilk rehberim ve umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi Lucianlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithiumCW -- 24 Temmuz 2014; 0:40:20 >

• Yaralı konu takip
  • Yararlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş kardeş
  • Bir aralar neden midde apc tek, adc ile support botta beraber diye hep düşünürdüm. Adc mid olsa apc ile support botta olsa nasıl olur derdim
  • Takip

• Bu sabah diamond 1 bi eleman oynadı mid lucian. Allahı var lanede rakibi deli gibi ezdi. Karşısında lissandra vardı. Ama bence salaklık yaptığı konu, lissandra bota sürekli roam'a geldi kill aldı, kill aldırdı. Ama beyfendi ne bota ne topa roam atmadı. Kendi lane'ini de çok fazla ittirmedi öyle. Kendi kastı deli gibi de farm attı ama takıma çok faydalı olmad bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık ufak çaplı ama kısa ve öz. + ladım
  • rün kabiliyet yanlıs kabiliyetlerde cooldown olcak rünlerdede cooldown olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Bir aralar neden midde apc tek, adc ile support botta beraber diye hep düşünürdüm. Adc mid olsa apc ile support botta olsa nasıl olur derdim

eskiden öyleydi
  • Trinity yerine Youmu alsak nasıl olur?
  • 4,12 de 9 kere luci oynadım ranked da 9 u da win. üstelik adc de oynadım ama benim build ve rune lar böyle değil
  • Yakında Luci almayı düşünüyorum takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harashi

Trinity yerine Youmu alsak nasıl olur?

Olabilir hocam youmuda gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AngryParrot

rün kabiliyet yanlıs kabiliyetlerde cooldown olcak rünlerdede cooldown olcak

Ben böyle kullanıyorum hocam tabi cdrda olabilir.
  • quote:

ikinizde bilmiyorsunuz bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

quote:

Siz nasıl kullanıyorsunuz hocam ?
  • masteries 21-9 olmalı diye düşünüyorum can oyun başı sıkıntı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umay565

quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

quote:

Siz nasıl kullanıyorsunuz hocam ?

Klasik ad run kullaniyordur ne bakiyosun burdaki insanlara sen, eline saglik bilmeyen arkadaslar yararlanir.

• kısa ve öz olmuş lucian oynamaya yeni başlayan arkadaşlar için yararlı bir konu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.