Şimdi Ara

Lucian ( İtem Tavsiyesi Eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lucianda Verim Aldığınız İtemler Neler ?
    Oynarken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Karakteri Dün Aldım . Ama Hala Adapte Olmuş Değilim. Normalde Yeni Aldığım Bir Karakterde Çok Fazla Takılmam Belli Bir Seviyenin Üstüne Çıkarım . Ama Lucian Beni Deli Etti Gibi .

Edit : En Çok Verim Aldığım İtem Dizilimini Aktarıyorum .

Öncelikle Bunları Alıyoruz .

2x Doranın Kılıcı
    1x Vampiri Asa
    1x Sürat Çizmeleri

Daha Sonra Onları Bunlara Çeviriyoruz.(Ben Doranın Kılıçlarını Sonuna Kadar Tutuyorum .)

1x Savaş Çizmesi

1x Kanasusamış

Daha Sonra

Üçlü Kuvvet'i Tamamlamaya Çalışıyorum .

Ondan Sonra

Ebedi Kılıç

Son Fısıltı

Son Olarakta Duruma Göre Bir Koruma İtemi Çıkıyoruz . Benim Tercihim.

Koruyucu Melek yada Ruh Gömleğinden Yana .

Savaş Çizmesine Hiddet Efsunu Eklemeniz Hız İçin Üçlü Kuvvet ve W ile Çok İyi Olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotica -- 30 Ağustos 2013; 17:24:42 >

• Early gamede çok ofansif oynama yeterli, en azımdan karşıma gelenler için. Jungle kafasına zıplayınca feleği şaşıyor lucinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surprise Mothafucka

Early gamede çok ofansif oynama yeterli, en azımdan karşıma gelenler için. Jungle kafasına zıplayınca feleği şaşıyor lucinin

Teşekkür Ederim Bir Hatam Ortaya Çıktı O Zaman .Early Herosu Gibi Geldiğinden Sürekli Başlarda Ofansif Oynuyordum . Evy. Başka Tavsiyelerin Varmı Acaba?
  • muramana q ile herkese vuruyor diye okumuştum deneyemedim hiç. Mana sorununa iyi gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacem

muramana q ile herkese vuruyor diye okumuştum deneyemedim hiç. Mana sorununa iyi gelebilir

Mana Başlarda Sıkıntı Bir Sonraki Oyunumda Onla Başlayıp Deneyeyim. Pasifinden Faydalanmak + Q Sunu Etkili Kullanmak İçin Mana Önemli .

Bu Arada Daha Yeni Saldırı Hızı Botu +The Bloodthirster+Phantom Dancer+Last Whisper+ Infinity Edgenin Kritik İtemini Çektim Gayet Etkili Oldu .

Edit : Muramana + Bekleme Süresi Düşüren Bot + Infinity Edge 8/4/3 gittim . 20 De Biz Önde Olmamıza Rağmen Surrennder Çektiler . Grup Olarak Çıkıyolarmış Galiba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exotica -- 28 Ağustos 2013; 18:28:53 >
  • Abi lucianın nesini beğenmiyorsunuz anlamış değilim .. W'yu sık sık kullanıp pasifleri sadece rakibine atarsan güzel sonuçlar elde edersin .
  • Doran kılıcı + savaş cizmesi + mahvolmus kral + statikk + ebedi kılıç + donmus balyoz + dorani satıp kanasusamis bu build ile 25/9/25 oynadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün karşıma geldi ultisi hariç aşırı bi damagesi yok ilk başlarda harrası güzel ama biraz level yükselince gıdıklıyor q suyla w si pasifi güzel ama.
    Tam dengede bi şampiyon bence.
  • bi ısınamadım luciana
    iyi aslında ben noob olduğum için galiba
  • Mahvilmus daha iyi gidiyor bence hem as verip ultideyide guclendiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FaintWarrior

Mahvilmus daha iyi gidiyor bence hem as verip ultideyide guclendiriyor

Ama Bt de Damage ile q yu da güçlendiriyor ultiyide, üstteki build çok iyi olur.

Edit: @Exotica nın buildini kast ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linkmaster -- 28 Ağustos 2013; 23:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fomoss

Doran kılıcı + savaş cizmesi + mahvolmus kral + statikk + ebedi kılıç + donmus balyoz + dorani satıp kanasusamis bu build ile 25/9/25 oynadım

Deneyeceğim Teşekkür Ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Born To Die

Abi lucianın nesini beğenmiyorsunuz anlamış değilim .. W'yu sık sık kullanıp pasifleri sadece rakibine atarsan güzel sonuçlar elde edersin .

W Yerine Q tercih Ediyorum . Birde W İle Gideyim Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.