Şimdi Ara

LTİ konuları için nasıl bir yol izlemeliyim? temel sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit-Türev-İntegral konuları için hangi hocalardan video izleyip hangi kaynakları çözmeliyim? Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize açığım

• up
  • Gür Limit Türev İntegral ile başlayabilirsin. Biraz ilerleyince Yüzdeyüz ya da Apotemiye geçebilirsin. Hoca olarak ceyhun hoca ya da hocalara geldik öneririm.
  • Coldcoff kullanıcısına yanıt
    Sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis Limit Türev İntegral çözebilmek için önceden hangi konuların sağlam olması gerektiğini bile bilmiyorum limit için fonksiyonu sağlam bilmek gibi falan :d o yüzden rez

• Mephobia kullanıcısına yanıt
    Limit için fonksiyon-trigonometri
    Türev için fonksiyon-trigonometri-logaritma-analitik geometri-parabol-polinom-katı cisimler(max.min için)
    İntegral için Türev ve trigonometri yetiyor
  • Sağolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu ne ya geometri bilmeden bu konulara baslayamayacak mıyım şimdi ? Hocam sadece üçgenler bilsem türev integral olmaz mı yani?

analitik ve katı cisim demi bilmem lazım
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Analitik olmadan olmaz hocam.Ha mükemmel bilmesen de olur ama 0 san olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yalnız gür orta ileri seviye arası bir kitap. Gerçekten temel o ise kartezyen fasikülleri çözülmeli

• AdiGe.. kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefim atıyorum 10 tane limit türev integral sorusu varsa 4-5 net yapmak. Geometriden nefret ediyorum mumkun oldugunca az calısmaya bakıyorum yani yettiği kadar . Ama bu 3 baba konuyu yapabilmek için katı cisim felan lazımmış bilmıyorum valla.

Ben üçgenleri sağlam öğrenirim yoluma bakarım dıyodum. Analitikten de korkuyorum hocam . Herkes bitirmesi aylar sürüyo en zor konu felan dıyo.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Türevin geometrik yorumu (teğetin ve normalin eğimi) tamamen analitik geometriden oluşuyor. Üçgenler bilmen türev-integrale yarar sağlamaz. Türev max.min'de çıkan üçgen sorusunu da alandan yaparsın, üçgenin diğer özellikleri işine yaramaz. Katı cisim için sadece prizmaların hacim formülünü bilsen yetiyor. Ayrıca lazım değil.
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çalışma sıralamasında türeve gelindiyse matematik için orta seviyede olunması gerekir. Gürde yandaki soruların aynısının sayılarının değişiği sağda olduğu için kolayca kavranılabilir. Arkadaki testler için size katılıyorum, ileri düzeye gelince çözülmeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.