| _____________________________ |
LTD ŞTİ Nasıl Kapatılır?
-
-
ticaret sicili ve vergi dairesinden kapanış olacak. kayıtlı olduğunuz ticaret sicil memurluğuna ve vergi dairesine başvurun.
_____________________________ lg 55sj800v, mutand hd51, x96 max+ 4/64, vu+ solo, yamaha rx-v361, sony xb6 hoparlörleri, jbl e25, klipsch rsx-4, pioneer sw 110s, dark cinemania, sony mhc rx110av. -
quote:
Orijinalden alıntı: supreiusticaret sicili ve vergi dairesinden kapanış olacak. kayıtlı olduğunuz ticaret sicil memurluğuna ve vergi dairesine başvurun.
e bu kadar basitse bizim smmm neden zor iş uzun iş maliyetli iş diyor buna...
_____________________________ -
Neredeyse hiçbir iş yapmadan aylık paranızı aldığı için olabilir mi? Neden havadan gelen paradan olmak istesin?
_____________________________ Hayat, beni neden üzüyorsun gı? -
bu kadar düştüyse bu işler tabii ki biz batarız iş yapamayız bu dürüstlükle... sürece başlayacağız bakalım bir şekilde öğrenip çözüp. eğer bu kadar rahat kapatırsak ama cidden büyük beddua alır benden smmm....
Firmayı kapatmak yerine dondurmayı da düşünebilirsiniz.
_____________________________ Hayat, beni neden üzüyorsun gı? -
durdurma işlemini hiç bilmiyordum. bi araştırayım.
bu arada smmm ile görüştüm. sicil sildirmek için odaya 100k falan vermek gerekiyormuş doğru mu?
ticaret sicilimizin kayıtlı olduğu odaya gittim 23bin ödememiz gerektiğini söyledi, 3 ay sonrada 13bin odeyecekmişiz.
oda kaydınız açık olduğu sürece aidat borcunuz birikecek. vergi dairesinden kapanışı da verebilirsiniz en azından vergilerle uğraşmazsınız.
_____________________________ lg 55sj800v, mutand hd51, x96 max+ 4/64, vu+ solo, yamaha rx-v361, sony xb6 hoparlörleri, jbl e25, klipsch rsx-4, pioneer sw 110s, dark cinemania, sony mhc rx110av. -
evet bu da mantıklı en azından sicili halledene kadar vergiyle uğraşmayalım. kafamızı toparlayıp devam ettikçe buraya yazıcam. ltd şti kapatma maliyeti süreci olsun forumda.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt