Şimdi Ara

LTD M-50 ve Ibanez GRG170DX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araştırmalarım sonucunda bu iki gitar arasında kaldım : LTD M-50 ve Ibanez GRG170DX . çalacağım müzik türü heavy metal türü ( metallica , judas priest vs. ) . acaba bilgisi olan veya kullanan arkadaşlar varsa aramızda beni biraz bilgilendirebilirlermi acaba ? yardımlarınızı bekliyorum .

Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdenator -- 21 Temmuz 2009; 19:58:27 >

• yokmudur bilgisi olan ?
  • LTD M-50 kesinlikle ibanezden daha iyi.Heavy metal çalıcaksan bu daha uygun.
  • ikisi karşılarştırılmaz bile. ltd m-50
  • GRG170DX hakkındaki düşünceleriniz nelerdir peki arkadaşlar bütçem ona yetecek gibi gözüküyor. ne diyosunuz onerirmisinz avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız kullananlar veya bilgisi olanlar cok sevinicem. yardıma ihtiyacım var

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfasdenator

GRG170DX hakkındaki düşünceleriniz nelerdir peki arkadaşlar bütçem ona yetecek gibi gözüküyor. ne diyosunuz onerirmisinz avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız kullananlar veya bilgisi olanlar cok sevinicem. yardıma ihtiyacım var

teşekkürler.

bizim arkadaşta vardı. bir kere klavyesi bana çok sert gelmişti elemi çok ağrıtmıştı. birde tonları çok hoş bir gitar değil ama her tarzı ortalama bir şekilde çalarsın. ltd daha sert tonlara sahip olduğu için daha çok rock-metal tarzlarında kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfasdenator

GRG170DX hakkındaki düşünceleriniz nelerdir peki arkadaşlar bütçem ona yetecek gibi gözüküyor. ne diyosunuz onerirmisinz avantaj ve dezavantajlarını yazarsanız kullananlar veya bilgisi olanlar cok sevinicem. yardıma ihtiyacım var

teşekkürler.

Ya tabi ibanez de iyi bir marka LTD M - 50 ye bütçen yetiyorsa al bi 7-8 yıl kullanırsın belki daha da uzun bir süre ama o kadar para bayılamam diyorsan grg 170 dx de gayet kaliteli bir model
  • teşekkürler fikirleriniz için . peki ibanez olanı alırsam yani çok fazla sıkıntı yaşayıp pişman olurmuyum o derece vahim bir gitarmıdır yani ? veya 400ytl ye kadar elektro calmaya yeni baslayan birisi için ne önerirsiniz . tonlar için metal türü olması iyi olur . yani yeni baslıyacagım ve rahat iyi tonlu bir gitar istiyorum.

yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdenator -- 24 Temmuz 2009; 14:20:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.