Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.700.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

2 hafta önce ankara-eskişehir arasında seyrederken radara girmişim hız :131 km.olarak belirtilmiş. ve 140 TL ceza eve gönderilmiş.
    altına not düşülmüş: Hız sınırınız %10 dan %30 kadar aşmak, Ekibe gitmemiş şeklinde

bu durumlarda ne yapılabilinir.

valla Güzel ülkemde duble yollarda hız sınırı 110 km oldu, +%10'u var 121 km cezasız seyahat etme hız sınırı, bunun üzerinde bir hızla (121km-143 km arası) %30'a kadar 140TL %30 üzeri ise 270 TL ceza kesiyorlar, ben 151 km ile yakalandım, kütahya yolunda 270 TL elime verdiler :)) (ceza makbuzu)

size tavsiyem hemen ödeyin %25 indirim yapıyorlar. Yada ödemeyin cezanın faizi ceza tutarını geçmiyor yani 280 TL olarak aracı satarken ödersiniz. iki seçenek dışında başka da zaten yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 27 Şubat 2011; 0:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deliboo

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılma teşebbüslerindeyim bu aralar
    sizden yardımlar alıp bir era sahibi olacağım hayırlısıyla inşallah.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tam-kullanimlik-pisman-olmazsiniz-42585791/detay

Bu araç hakkında yorum yapmanızı istiyorum sahibi full + full diyor araç 1.5 CRDi-VGT Style imiş ilana göre
    sizce bu aracın ederi nedir?
    full + full da hangi özellikler var adam 37 bine aldım diyor zamanında. Abs asr ebd 10 hava yastığı varmıdır?
    90000de araç yakıtı düşük diyolar memnunmusunuz

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar lütfen en kısa sürede cevap verin saygılar....

hocam ben olsam almam, araç 90.000 km'de bu km'ye kadar nasıl kullanılmış, nerede kim hangi yakıtla kullanmış, KM gerçekmi? sorularına cevap bulman çok zor, motor dizel olduğundan 100.000 km üzerinde ne ile karşılaşacağını bilemezsin, benzinli olsa al derdim dizel olduğu için bence hiç girme...

bende 3 hafta araba aradım, arabamda gram boya yok diyen adamla servise gittik, araba komple boyalı çıktı, başka bir arabada 30.000 km'de diyen adamın arabası 160.000'de bakıma girmiş çıktı, bir arabanın km'si herşeyi orjinal adamlar şanzumanı değiştirmişler eski bir arabanınki ile v.s.... ben en sonunda arabasını takasa bırakmış bir bayanın arabasını aldım, mekanik herşey çok iyi kadın arabanın sağına çalışmış, sağ tarafta çamurluk, amortisör, kapı sacı v.s. değişmiş veya boyanmış, bunlar serviste yapılmış ve bence normal şeyler bu nedenle aldım,

başından yeni 2. el araba alma macerası geçen biri olarak sana tek tavsiyem arabayı almadan bir sanayide ustaya birde servise götür iki farklı yer mutlaka baksın...

Aman dikkat.. Allah yardımcın, şimdiden alacağın araba hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

yine bir çalışmayla döndüm
    daha önce de cam düğmelerine ve far yükseklik ayarına aydınlatma çalışması yapmıştım.
    uzun zamandan beri çakmaklık aydınlatmasını yapacam diyordum bugüne kısmetmiş.
    bunlarda çakmaklığın fotoğrafları.

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>>

az önce bu işlemi bende yaptım ne zamandır aklımdaydı, sıra sağ ön kapı ile arka kapıların cam düğmelerine geldi. bakalım ne zaman yaparız..

yalnız ben mavi taktım, malum bizimkiler hep mavi...

birde şu teybin ön panelinin yani ekranın aydınlatması gece çok rahatsız ediyor, izmirden gelirken ışığın fazlalığı nedeni le teybi kapatmak zorunda kaldım.

ekranın ışığını geceleri kısma imkanımız varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 27 Şubat 2011; 13:01:41 >

• arakadaşlar merhaba. konuya birden bu şekilde girmeyi sevmiyorum ama acil danışmam gereken bir konu var. yakın zamanda accent era crdi style almayı düşünüyorum yani adamla anlaştım gibi ama bu gün arkaşlar o arabanın yol tutuşunun çok kötü olduğundan direksiyonunun kilitlendiğinden falan bahsettiler. ben öğrenciyim ve arabada hız yaparım oyüzden 110 hp lik accent seçecektim ama moralim bozuldu yani yol tutuşu kötüyse başıma iş alırmıyım sizce nasıl yol tutuşu? bide bildiğiniz gibi style de esp var yani bu hiç mi etki etmiyor? son olarak yakıt tüketiminden memnun musunuz yani buda çok öenmli benim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tave03

arakadaşlar merhaba. konuya birden bu şekilde girmeyi sevmiyorum ama acil danışmam gereken bir konu var. yakın zamanda accent era crdi style almayı düşünüyorum yani adamla anlaştım gibi ama bu gün arkaşlar o arabanın yol tutuşunun çok kötü olduğundan direksiyonunun kilitlendiğinden falan bahsettiler. ben öğrenciyim ve arabada hız yaparım oyüzden 110 hp lik accent seçecektim ama moralim bozuldu yani yol tutuşu kötüyse başıma iş alırmıyım sizce nasıl yol tutuşu? bide bildiğiniz gibi style de esp var yani bu hiç mi etki etmiyor? son olarak yakıt tüketiminden memnun musunuz yani buda çok öenmli benim için..

bunu söyleyenler hayatlarında hiç ERA kullanmışlarmı kullandılarsa ne kadar zamandır kullanıyorlar siz önce bu soruyu onlara sorun ondan sonra onların bu dediklerine inanın,

her şeyde oldğu gibi bu işlerde ciğer - kedi meselesidir, her şeyi kafaya takmaya gelmez.

dün 1000 km. yol yaptım izmir otobanından 140-160 km.lere çıktım, gediz,kütahya, dumulupınar, altıntaş yollarında ise çok sert virajlarda 3. vitesle 50-60 km.lere düştüm, bence harika bir araba ne süspansiyonundan şikayetciyim nede başka bir şeyinden, sonuçta altımızdaki "30 TL.lik" bir araç mercedes yada audi değil.

• Eline sağlık muzo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Eline sağlık muzo

sağol, hemşerim

ayrıca pedalların olduğu yere üst konsula da 16 lı led panel yerleştirdim. parkları açınca ayakların olduğu yeri aydınlatıyor.. (ışığı mavimsi beyaz. yanıyor) ön parklara led ampul bağladım önceki mesajlarımda bahestmiştim hatta aldığım ledlerin linkini ve fotosunuda koymuştum. 1000km sürekli yaktım ledler bir sorun çıkartmadı hemde 4-5 TL lik bişey.
  • parklara taktığım ampuller

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024643&productid=otctn115341#Gorseller

tavan lambasına ve pedalların üstündeki konsola taktığım led lambalar.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024643&productid=otctn115341#Gorseller

burda mavi yandığına bakmayın beyaza yakın çokkk açık mavimsi bir rengi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 27 Şubat 2011; 15:39:04 >

• iyi pazarlar arkadaşlar
  • iyi akşamlar arkadaşlar
    cumartesi 45000 bakımı yaptırdım tekirdağ Gençler servisine teşekkür ederim samimi ve güleryüzlü bi ortam oluşturmuşlar
    bakım esnasında aracınızın yanında ustayla sohbet halinde kalabiliyorsunuz ön viraj demir burcu lastikleri değişti garantiye girmiyomuş yağ yağfiltresi polen filtresi hava filtresi derrken 340 tl tuttu
    yalnız gitmeden önce direksiyonda bi tıkırtı vardı fakat orda tespit edemedik bu gün tekrar duydum bi daha gitmek zorundA kalıcaz :)
  • quote:

arakadaşlar merhaba. konuya birden bu şekilde girmeyi sevmiyorum ama acil danışmam gereken bir konu var. yakın zamanda accent era crdi style almayı düşünüyorum yani adamla anlaştım gibi ama bu gün arkaşlar o arabanın yol tutuşunun çok kötü olduğundan direksiyonunun kilitlendiğinden falan bahsettiler. ben öğrenciyim ve arabada hız yaparım oyüzden 110 hp lik accent seçecektim ama moralim bozuldu yani yol tutuşu kötüyse başıma iş alırmıyım sizce nasıl yol tutuşu? bide bildiğiniz gibi style de esp var yani bu hiç mi etki etmiyor? son olarak yakıt tüketiminden memnun musunuz yani buda çok öenmli benim için..

arkadaş neden bilende bilmeyende bişeyler söylüyor insanları yanlış bilgilendiriyor anlamıyorum tamamen normalbu aracın yol tutuşu o direksiyonu kilitlenen arkadaşında kesin bi arızası vardır ben daha kimseden duymadım böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

iyi akşamlar arkadaşlar
    cumartesi 45000 bakımı yaptırdım tekirdağ Gençler servisine teşekkür ederim samimi ve güleryüzlü bi ortam oluşturmuşlar
    bakım esnasında aracınızın yanında ustayla sohbet halinde kalabiliyorsunuz ön viraj demir burcu lastikleri değişti garantiye girmiyomuş yağ yağfiltresi polen filtresi hava filtresi derrken 340 tl tuttu
    yalnız gitmeden önce direksiyonda bi tıkırtı vardı fakat orda tespit edemedik bu gün tekrar duydum bi daha gitmek zorundA kalıcaz :)

Servis müdürü Ahmet bey baya ilgilidir bende çok memnundum Gençlerden
  • çok teşekkür ederim cevaplar için. era çok sevdiğim bir araç heleki style. birde yakında kısmet olursa alacağımda satıcıyıda buldum. yani o arkadaşların söylediği biraz içimi kaçırdı almak konusuda ciddiye binince moralimi bozdu ama sayenizde biraz rahatladım teşekkür ederim inş bende yakında aranızda olurum. muhtemelen arabayı aldıktan sonrada daha çok yardımınıza ihtiyacım olacak :)))..
  • quote:

çok teşekkür ederim cevaplar için. era çok sevdiğim bir araç heleki style. birde yakında kısmet olursa alacağımda satıcıyıda buldum. yani o arkadaşların söylediği biraz içimi kaçırdı almak konusuda ciddiye binince moralimi bozdu ama sayenizde biraz rahatladım teşekkür ederim inş bende yakında aranızda olurum. muhtemelen arabayı aldıktan sonrada daha çok yardımınıza ihtiyacım olacak :)))..

aracı sıfır alacaksan sorun yok,
    ama sen ikinci el düşünüyorsan, asatıcının hiç bir sözüne sakın inanma git servise falan iyice göster aracı, şimdilerde, cami hocaları bile araba alıp satıyorlar bunu kendilerine meslek edinmişler(elleri sürekli boş çünki) sakalı koyvermiş ellerini oğuşturarak ben filan caminin imamıyımm, aracımızda vuruk çarpık boya hiç bişey yoook ... diyerek insanları kandırmayı zevk haline getirmişler.

o bakımdan diyorum ki ikinci el araç alırken babana bile güvenmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

güzel bir accent reklamı

Reklam güzelmiş,paylaşım için teşekkürler.

Bu arada günaydın takım.

• quote:

Orijinalden alıntı: deliboo

iyi geceler arkadaşlar bende aranıza katılma teşebbüslerindeyim bu aralar
    sizden yardımlar alıp bir era sahibi olacağım hayırlısıyla inşallah.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tam-kullanimlik-pisman-olmazsiniz-42585791/detay

Bu araç hakkında yorum yapmanızı istiyorum sahibi full + full diyor araç 1.5 CRDi-VGT Style imiş ilana göre
    sizce bu aracın ederi nedir?
    full + full da hangi özellikler var adam 37 bine aldım diyor zamanında. Abs asr ebd 10 hava yastığı varmıdır?
    90000de araç yakıtı düşük diyolar memnunmusunuz

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar lütfen en kısa sürede cevap verin saygılar....

Evet Era nın en dolu modeli,servise gösterilip sıkıntısı yoksa alınabilir.Yakıt tüketimi konusunda artık bir şey diyemiyorum sağolsunlar mazota sürekli bindiriyorlar.Bu arada hakkınızda hayırlısı

• quote:

2 hafta önce ankara-eskişehir arasında seyrederken radara girmişim hız :131 km.olarak belirtilmiş. ve 140 TL ceza eve gönderilmiş.
    altına not düşülmüş: Hız sınırınız %10 dan %30 kadar aşmak, Ekibe gitmemiş şeklinde

Bildiğim kadarıyla yapılacak bir şey yok üstad,geçmiş olsun,erken yatırırsan indirim var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Bildiğim kadarıyla yapılacak bir şey yok üstad,geçmiş olsun,erken yatırırsan indirim var diye biliyorum.

günaydın;

cumartesi günü tebligat geldi bende aynı gün İVD.den beyanlı tarafik cezaları kısmından ödedim, hesapla dediğimde 140 TL den 105 TL.ye düştü peşin ödemenin avantajı buymuş. hem cezalandırıyorlar hemde peşin ödeyince sevindirik ediyorlar adamı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

günaydın;

cumartesi günü tebligat geldi bende aynı gün İVD.den beyanlı tarafik cezaları kısmından ödedim, hesapla dediğimde 140 TL den 105 TL.ye düştü peşin ödemenin avantajı buymuş. hem cezalandırıyorlar hemde peşin ödeyince sevindirik ediyorlar adamı

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.