Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.700.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mazotta uçtu beyler başbakan ben 4 tl ye benzin görmedim demişti şimdi demesin sakın daha 5 tl olmadı diye vay bu milletin halina ekmeğiğni taşımacılıktan kazanan insanlar ne yapsın adamlar yakıta çalışır oldu bu çiftçi ne yapacak nereye varacak bu böyle hergün zam

• Anlaşılacağı üzere ben son noktadayım.

• Merhabalar Ben forumu yeni takip etmeye başladım bende hyundai era 1.4 benzinli almayı düşünüyorum ve LPG dönüşümü yaptırarak kullanmayı planlıyorum.

Hyundai tercih etmemim sebebi uygun fiyatı ve fiyata göre sessiz ve komforlu bir araç olması kendim LPG li erayı test etme şansınıda buldum ve çok beğendim işin son kısmı olan 2 el az km mi yoksa sıfırmı konusuna geldim bide kafama en çok takılan konu taksici arkadaşlar sağolsunlar sorduğumuzda eranın Albea ya göre yakıt tüketimin çok fazla olduğunu bu sebepten dolayı tercih etmediklerini söylediler ben onlar kadar çok km yapmıyacağım için bu sorunu es geçiyorum gerçi bilmiyorum ne kadar gerçekçi olduğunuda

Sizlerden ricam aşağıda yazacağım maddelere yorum yapmanız ama lütfen kullanan ve direk tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim.

1-) 1.4 benzili mi LPG de daha iyi sonuç verir? Yoksa 1.6 benzinli mi?

2-) Üretildikleri yıllara göre modellere göre Eraların motorlarında değişiklik varmı HP olarak yada çalışma sistemi olarak (LPG dönüşümü için soruyorum)

3-) Sizce era için en ideal motor hangisidir. (1.4 / 1.6 / 1.5dizel )

4-) Sıfır yada az km yapmış 2 el hangisi daha ideal tercih olur.

5-) Yedek parça ve bakım masrafları olarak erayı nasıl buluyorsunuz örnek olarak kaporta tampon işçiliği yaptıran yada periyodik bakımlarını yaptıran arkadaşlar fiyat yazabilir mi?

6-) Taksicilerin Eradan daha fazla Albea tercih etmesinin tek sebebi yakıt tüketimi cevabı sizi tatmin ediyor mu?

Biraz çok oluyorum sanırım şimdiden vakit ayırarak okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Ama burda yapılacak yorumlar herkes için yararlı olacaktır soruları genel olarak herkes yaralansın diye dikkatle seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engyldrm -- 25 Şubat 2011; 14:40:48 >

• Zamdan nasibini Motorinde aldı
    3.43 almıştım en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: engyldrm

Merhabalar Ben forumu yeni takip etmeye başladım bende hyundai era 1.4 benzinli almayı düşünüyorum ve LPG dönüşümü yaptırarak kullanmayı planlıyorum.

Hyundai tercih etmemim sebebi uygun fiyatı ve fiyata göre sessiz ve komforlu bir araç olması kendim LPG li erayı test etme şansınıda buldum ve çok beğendim işin son kısmı olan 2 el az km mi yoksa sıfırmı konusuna geldim bide kafama en çok takılan konu taksici arkadaşlar sağolsunlar sorduğumuzda eranın Albea ya göre yakıt tüketimin çok fazla olduğunu bu sebepten dolayı tercih etmediklerini söylediler ben onlar kadar çok km yapmıyacağım için bu sorunu es geçiyorum gerçi bilmiyorum ne kadar gerçekçi olduğunuda

Sizlerden ricam aşağıda yazacağım maddelere yorum yapmanız ama lütfen kullanan ve direk tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim.

2-) Üretildikleri yıllara göre modellere göre Eraların motorlarında değişiklik varmı HP olarak yada çalışma sistemi olarak (LPG dönüşümü için soruyorum)

5-) Yedek parça ve bakım masrafları olarak erayı nasıl buluyorsunuz örnek olarak kaporta tampon işçiliği yaptıran yada periyodik bakımlarını yaptıran arkadaşlar fiyat yazabilir mi?

6-) Taksicilerin Eradan daha fazla Albea tercih etmesinin tek sebebi yakıt tüketimi cevabı sizi tatmin ediyor mu?

Biraz çok oluyorum sanırım şimdiden vakit ayırarak okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Ama burda yapılacak yorumlar herkes için yararlı olucaktır soruları geneş olarak herkes yaralansın diye dikkatle seçtim.

Sırayla cevap vermeye çalışayım.

1-Tam bilmiyorum,benzinli kullanan arkadaşlar kesin cevabı verirler.
    2-Hayır yok,1.4 97 hp,1.6 115 hp,1,5 dizel 110 hp
    3-ben dizel tercih ettim,güç ve ekonomi bakımından,hoş şimdi hökümet suyunu çıkardı ya neyse(illa benzinli olacak ve daha çok ş.içi kullanılacaksa 1,4,yok uzun yola yüklü gidiyorum ve aşırı performans istiyorsanız 1,6)
    4-dizel derim.
    5-Diğer araçların servisleriyle çok farklı değil.
    6-Doğrudur,albea era dan daha hafif bir araçtır ve motorları era ya göre güçsüzdür.

• quote:

Merhabalar Ben forumu yeni takip etmeye başladım bende hyundai era 1.4 benzinli almayı düşünüyorum ve LPG dönüşümü yaptırarak kullanmayı planlıyorum.

Biraz çok oluyorum sanırım şimdiden vakit ayırarak okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Ama burda yapılacak yorumlar herkes için yararlı olacaktır soruları genel olarak herkes yaralansın diye dikkatle seçtim.

hangi şehir de yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda bütün taksiler era. artık albea symbol falan kalmadı...
    era da zaten 5 yıl garantili LPG seçeneği mevcut uyumsuzluk gibi bir sıkıntı yok.
    yakıt sarfiyatı da son derece normal çünkü seleflerine göre motoru çok güçlü.
    artık 0 km veya 2. ele siz karar vereceksiniz.
    forumda 0 km alana da var 2. elde. herkes bütçesine göre hareket ediyor.

• Hemen cevap yadığınız için çok teşekkür ederim Dizeli kullanma şansım hiç olmadı açıkçası dizel düşünmememin sebebi çok km yapmayacağım uzun yolla giderken kullana bileceğim başka bi araçta var açıkcası ondan LPG li era düşünüyorum tekrar teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

hangi şehir de yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda bütün taksiler era. artık albea symbol falan kalmadı...
    era da zaten 5 yıl garantili LPG seçeneği mevcut uyumsuzluk gibi bir sıkıntı yok.
    yakıt sarfiyatı da son derece normal çünkü seleflerine göre motoru çok güçlü.
    artık 0 km veya 2. ele siz karar vereceksiniz.
    forumda 0 km alana da var 2. elde. herkes bütçesine göre hareket ediyor.

Ben istanbulda avrupa yakasındayım evet symbol yok ama albea sayısı bence oldukça fazla erayı tercih etmeme sebepleri bilemiyorum ama hala bi albea aşkı var taksicilerimizde

• ankarada 3 taksiden 1'i era. Arabayı almadan önce şunu düşünmüştüm. Taksicilerin aldığı araba bence alınır. Neden mi? 1 Az yakmasını isterler 2 persormans isterler 3 Rahatlık ve konfor isterler 4 Yedek parca bakım vb şeylerde ucuzluk ve çeşit isterler diye düşünmüştüm.
  • Yaklaşık 500km.yol yaptım.ekişehirden izmire geldim. Maşallahı var lpg.li olduğunu hissettirmedi henüz yakıt almadım aldımda km.de ne kadar yaktığınıda yazararım
  • quote:

Orijinalden alıntı: volleybjk

ankarada 3 taksiden 1'i era. Arabayı almadan önce şunu düşünmüştüm. Taksicilerin aldığı araba bence alınır. Neden mi? 1 Az yakmasını isterler 2 persormans isterler 3 Rahatlık ve konfor isterler 4 Yedek parca bakım vb şeylerde ucuzluk ve çeşit isterler diye düşünmüştüm.

Bende aynı şeyleri düşünerek erayı seçtim ama kafama takılan şeyleri paylaşmak istedim forumu okuyanlarda faydalana bilir
  • quote:

Hemen cevap yadığınız için çok teşekkür ederim Dizeli kullanma şansım hiç olmadı açıkçası dizel düşünmememin sebebi çok km yapmayacağım uzun yolla giderken kullana bileceğim başka bi araçta var açıkcası ondan LPG li era düşünüyorum tekrar teşekkür ederim...

Rica ederim ne demek,o zaman kesinlikle 1.4 düşünün derim.
  • Bu arada iyi tatiller takım,pazartesi görüşmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Bu arada iyi tatiller takım,pazartesi görüşmek üzere

İyi Tatiller
  • İyi tatiller herkese.
    Benzin ve mazot fiyatları aldı başını gidiyor.
    Sonumuz hayrolsun. Yaptığımız, yapabildiğimiz bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

İyi tatiller herkese.
    Benzin ve mazot fiyatları aldı başını gidiyor.
    Sonumuz hayrolsun. Yaptığımız, yapabildiğimiz bir şey yok.

Bahaneleri Libya oldu bu seferde yazıklar olsun başka söze gerek var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Hemen cevap yadığınız için çok teşekkür ederim Dizeli kullanma şansım hiç olmadı açıkçası dizel düşünmememin sebebi çok km yapmayacağım uzun yolla giderken kullana bileceğim başka bi araçta var açıkcası ondan LPG li era düşünüyorum tekrar teşekkür ederim...

Rica ederim ne demek,o zaman kesinlikle 1.4 düşünün derim.

1.4 motorun performansı kötü değil'dir.
    1.4 lt 16v 97ps 128kgm tork ve DOHC motor'dur(üstten çift egzantrikli)
    arabamla yunanistan otobanında 4 kişi + ağzına kadar dolu bagaj ile 205km sürati gördüm.
    1.5 crdi era alsaydım herhalde 220 görürdü.

• güzel bir accent reklamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 25 Şubat 2011; 17:28:26 >
  • hyundai'nin sloganı...
    new thinking. new possibilities.

http://www.hyundai.com.tr/tr/Content.aspx?id=yeni-yaklasim-yeni-olanaklar
  • ben bu 2. vites olayına takıldım araba 1 .viteste sorun yok 2 ye aldıgımda sabahları bazen motor tıkanıyo gibi oluyo sizce neden olabilir
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.