Bildirim
LPG'ye 6 Kuruş Zam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hey maşallah bugün lpg fulledim 3.45 den
Bezin ışığı yanınca eskiden morelim bozulurdu cepten bir anda 300 TL çıkıyor
Şimdi 130 TL çıkıyor en fazla Hayat enerjim arttı inşallah zam yapa yapa enerjimizi düşürmezler yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 4 Aralık 2019; 21:54:49 > -
Nerde dizele tüküren benzinliler 100 km'de 12-13 litre yakıyor diye LPG taktırdınız onada zam geldi
Vel hasıl dizel candır . Ayçiçek yağı ile bile çalışır zor durumda kalınca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12-13 lt yakması için 2-3 motor arabam olması gerek herhaldequote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Nerde dizele tüküren benzinliler 100 km'de 12-13 litre yakıyor diye LPG taktırdınız onada zam geldi
LPG şuan dizelden daha uygun bir yakıt.Ben şehir içi corolla ile 33 kuruş ile dolaşıyorum dikkat etmeden
Dizel can olsa üretimi devam ederdi zaten dizel ölümdür evlerden ırak
Dizelin uzun veya kısa vade de lpg den daha ekonomik olması mümkün gözükmüyor
-
LPG'nin en sevmediğim yani fiyat dengesizliği. Bir yerde shelden 3.29 a alıyorum 40 km sonra ilçede bakıyorum yinel shellde 3.75 TL.
10 km daha giriyorum yine shellde 3.39 tl
Şu gaz 5 lira olsun görücem o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 litrede 60 kuruş 100 litrede 600 kuruş fark eder yani çokta şeyyapmayın fiyatlar eşitlenecek felan
Ankarada birbirine en fazla 5 6 km mesafe olan iki shell de aynı bu şekilde.Birisi 3.43 den verirken diğeri 3.97ydi.3.97 den kim alıyor hayret ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: zenmavi
LPG'nin en sevmediğim yani fiyat dengesizliği. Bir yerde shelden 3.29 a alıyorum 40 km sonra ilçede bakıyorum yinel shellde 3.75 TL.
10 km daha giriyorum yine shellde 3.39 tl
LPG ile alıp veremediğin ne bilmiyorum ama umut ettiğin gibi 5 TL. olursa, çevreyi kirleten, insanları kanser yapan motorinini 10 TL.nin altında alamazsın.quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Şu gaz 5 lira olsun görücem o zaman. -
Aracın olduğunu sanmıyorum da yine yazayım.quote:
Orijinalden alıntı: EmreGLC
Şu gaz 5 lira olsun görücem o zaman.
Benzin, mazot neden pahalı diye sormadan Lpg nin zamlanmasını istemek... -
İçten yanmalı motora sahip olduğumu nerden biliyorsun, devir elektrikli devri.quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.
LPG ile alıp veremediğin ne bilmiyorum ama umut ettiğin gibi 5 TL. olursa, çevreyi kirleten, insanları kanser yapan motorinini 10 TL.nin altında alamazsın.
Alıntıları Göster
1.6 atmosferik otomatik c segment araçlar trafiğe göre rahatlıkla 12-13 litre lpg tüketebilir.
LPG zamlandığı zaman aynı oranda benzin ve dizelde zamlanacağından ötürü hiçbir fark olmayacaktır ekonomi açısından. 100 tl ye 250 km gidiyorum dizel araçla lpgliyle 450.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calbor -- 5 Aralık 2019; 12:18:44 > -
Lpg li aracın 13 litre gaz (11.5 litre benzin) tükettiği bir trafikte TSI 8.5-9 dan, dizel de 6.5-7 den aşağı yakmaz.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
1.6 atmosferik otomatik c segment araçlar trafiğe göre rahatlıkla 12-13 litre lpg tüketebilir.
Mantık olarak lpg tüketimi artıyorsa aynı trafikte diğer araçların yakıt tüketimide artıyor demektir.
Tasarruf oranı yine aşağı yukarı aynı.
Tasarruf oranı aynı zaten sıkıntı yok. 13 litre lpg yakması için 2-3 litre motorlu araç olması gerekir demiş arkdaş, o yüzden yazdım
Buluşamadan lpg diye bişey kalmaz. İnsan neden 10 lt yakan motoru yoran sistemi kullanıp bir de aynı lt fiyatına binsin ? Benzin dururken lpg kullanmaz hiçkimse.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1.4 tsi scirocco kullanıyorum 160beygir lpg cok memnunum cok
arkadas gunde 1 defa 50 50 50 gına geldi😊
128 TL ye depo fulleyip 380 km şehirici gezdim.. Araç 1.4 Astraquote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Uzun yolda 450 km bulur diye düşünüyorum
Size dizel ile mutluluklar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
valla gülümsedim hocamquote:
Orijinalden alıntı: BekirARSLAN
128 TL ye depo fulleyip 380 km şehirici gezdim.. Araç 1.4 Astra
Uzun yolda 450 km bulur diye düşünüyorum
Size dizel ile mutluluklar
Alıntıları Göster
1 depo ile 1200 km giden dizeller var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- opel insignia 1.6 turbo kronik sorunları
- akü kutup başı sökmenin faydaları
- supsan turbo yorum
- mazda 3 1.5 skyactiv-g kronik sorunları
- land rover freelander 2.0 td4
- passat pro
- ford f-line fiyat
- fiat 500e fiyat listesi
- kia sorento 2024 fiyat
- 2021 dacia duster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X