Şimdi Ara

LPG Taktırayım mı?Fikirlerinize ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb. aracım 2005 model astra H elegance twinport. z16xep motor kodlu. aracı mayıs ayında satın aldım ve çok memnunum. araca bundan 2-3 sene kadar önce landirenzo marka tüp takılmış ademler otogaz konyada. 1ay kadar denenmiş sonra memnun olunmadığı gerekçesiyle çıkartılmış fakat ruhsata da işlenmiş.ben dün aracı muayene götürdüm vize için.egsoz emisyon ölçümü yapılırken yetkili yanıma gelip "abi bi de benzine alır mısın aracı" dedi:) ben de zaten benzinde tüp yokki dedim.bu sefer ruhsatta lpg görünüyo ya tüp taktıcaksın ya da ruhsattan çıkarttırcaksın dediler.ben böyle bir durumun gerekliliğinden habersizdim tabi.sonradan araştırdım projesi ruhsat değişimi flan 400-tl yi bulduğunu öğrendim.tüp taktırmak şuan benim için daha kolay yani. 1400 tl 10 taksit yine ademler otogaz ile anlaştım. fakat ya ben de memnun olmazsam sorunlar yaşarsam gibi soru işaretleri mevcut kafamda.ustaya durumu anlattığımda o 2-3 sene önceydi şimdi opelle anlaşması var landirenzonun hiç tereddüt etmene bile gerek yok şuan sorunsuz perf.kaybı bile yok dedi.sizce ne yapmalıyım? lpg çıkarttırıyım mı ruhsattan boş yere 400-tl verip yoksa zaten 400-tl vercem diyip 1000-tl gibi bi fiyata tüp mü maletmiş olayım?yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.tşk,sayg.

• bu arada aracım easytronic şanzıman...
  • arkadaşlar bir de bu subap erime sorunu benim araçta da olur mu?sanki daha çok A koduyla başlayan motorlarda oluyo gibi yazılar var emin olamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Arkadaşlar mrb. aracım 2005 model astra H elegance twinport. z16xep motor kodlu. aracı mayıs ayında satın aldım ve çok memnunum. araca bundan 2-3 sene kadar önce landirenzo marka tüp takılmış ademler otogaz konyada. 1ay kadar denenmiş sonra memnun olunmadığı gerekçesiyle çıkartılmış fakat ruhsata da işlenmiş.ben dün aracı muayene götürdüm vize için.egsoz emisyon ölçümü yapılırken yetkili yanıma gelip "abi bi de benzine alır mısın aracı" dedi:) ben de zaten benzinde tüp yokki dedim.bu sefer ruhsatta lpg görünüyo ya tüp taktıcaksın ya da ruhsattan çıkarttırcaksın dediler.ben böyle bir durumun gerekliliğinden habersizdim tabi.sonradan araştırdım projesi ruhsat değişimi flan 400-tl yi bulduğunu öğrendim.tüp taktırmak şuan benim için daha kolay yani. 1400 tl 10 taksit yine ademler otogaz ile anlaştım. fakat ya ben de memnun olmazsam sorunlar yaşarsam gibi soru işaretleri mevcut kafamda.ustaya durumu anlattığımda o 2-3 sene önceydi şimdi opelle anlaşması var landirenzonun hiç tereddüt etmene bile gerek yok şuan sorunsuz perf.kaybı bile yok dedi.sizce ne yapmalıyım? lpg çıkarttırıyım mı ruhsattan boş yere 400-tl verip yoksa zaten 400-tl vercem diyip 1000-tl gibi bi fiyata tüp mü maletmiş olayım?yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.tşk,sayg.

öncelikle merhaba
    arcınıza landirenzo omegas puls oto gaz kitini tavsiye ederim haricinden arcınıza yaglama sistemi takılması gerekli arcınızın sibop ve sibop yatakları megnezum alışımlı oldugu icin mutlaka yaglama sistemi taktırın arcınızda hiç bir sorun sıkıntı yartmaz cünki montajını gercekleştirdigimiz opel astra H twinport araclar var hic bir sorun sıkıntı yok arcınıza mutlaka landi renzonun tavsiye etigi Flashlube Valve Saver yaglama sistemini tavsiye ederim iyigünler

• quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

Arkadaşlar mrb. aracım 2005 model astra H elegance twinport. z16xep motor kodlu. aracı mayıs ayında satın aldım ve çok memnunum. araca bundan 2-3 sene kadar önce landirenzo marka tüp takılmış ademler otogaz konyada. 1ay kadar denenmiş sonra memnun olunmadığı gerekçesiyle çıkartılmış fakat ruhsata da işlenmiş.ben dün aracı muayene götürdüm vize için.egsoz emisyon ölçümü yapılırken yetkili yanıma gelip "abi bi de benzine alır mısın aracı" dedi:) ben de zaten benzinde tüp yokki dedim.bu sefer ruhsatta lpg görünüyo ya tüp taktıcaksın ya da ruhsattan çıkarttırcaksın dediler.ben böyle bir durumun gerekliliğinden habersizdim tabi.sonradan araştırdım projesi ruhsat değişimi flan 400-tl yi bulduğunu öğrendim.tüp taktırmak şuan benim için daha kolay yani. 1400 tl 10 taksit yine ademler otogaz ile anlaştım. fakat ya ben de memnun olmazsam sorunlar yaşarsam gibi soru işaretleri mevcut kafamda.ustaya durumu anlattığımda o 2-3 sene önceydi şimdi opelle anlaşması var landirenzonun hiç tereddüt etmene bile gerek yok şuan sorunsuz perf.kaybı bile yok dedi.sizce ne yapmalıyım? lpg çıkarttırıyım mı ruhsattan boş yere 400-tl verip yoksa zaten 400-tl vercem diyip 1000-tl gibi bi fiyata tüp mü maletmiş olayım?yorum ve fikirlerinizi bekliyorum.tşk,sayg.

öncelikle merhaba
    arcınıza landirenzo omegas puls oto gaz kitini tavsiye ederim haricinden arcınıza yaglama sistemi takılması gerekli arcınızın sibop ve sibop yatakları megnezum alışımlı oldugu icin mutlaka yaglama sistemi taktırın arcınızda hiç bir sorun sıkıntı yartmaz cünki montajını gercekleştirdigimiz opel astra H twinport araclar var hic bir sorun sıkıntı yok arcınıza mutlaka landi renzonun tavsiye etigi Flashlube Valve Saver yaglama sistemini tavsiye ederim iyigünler

ilginiz için tşk ederim peki bu yağlama sisteminin bana ekstradan külfeti ne kadar olur?bir de subap eritme sorunu tamamen çözülmüş olur mu?sayg.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LandiRenzo-teknik

quote:

öncelikle merhaba

ilginiz için tşk ederim peki bu yağlama sisteminin bana ekstradan külfeti ne kadar olur?bir de subap eritme sorunu tamamen çözülmüş olur mu?sayg.

arcınıza yaglama sistemini ektsra maliyeti 500 tl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandiRenzo-teknik -- 7 Ekim 2012; 23:43:13 >

• arkadaşlar mrb uzun araştırmalardan sonra bugün landirenzo evo tüp taktırdım aracıma.parasını ödemedim.biraz kullanıp deneyip ona göre karar vermeyi teklif ettim olumlu karşıladılar.teşekkür ediyorum kendilerine.ademler otogaz-konya hasan bey.kendileri 1-1,5 yıldır bu kiti taktıklarını ve şikayet almadıklarını belirttiler.sabah ilk girdiğimde mercedes clk ... amg vardı içeride pırıl pırıl duruyodu onu görünce vay be dedim zaten:) onu göstediler bunun aynısından takcaz dediler.biraz nasıl bi iş yapacaklarını anlattılar.
    akşamüstü arabayı aldım ilk izlenimlerime gelirsek, herhangi bir fark hissetmedim arabanın çekişi kalkışı flan gayet iyiydi hatta aynı gibiydi, gibiydi diyorum çünkü psikolojik olarak insan bi fark arıyo :) yoksa hiç bilmesem belki olduğunu anlamazdım bile. aracım otomatik olduğu için vitesteyken frene basmadığımda hareketlenme durumu nasıl olcak diye merak ettim ama onda da bi sıkıntı yok. 2-3 sefer rampaya denk geldim trafik de vardı ve bayağa yavaşlamak zorunda kaldım ama tekrar gaza yüklendiğimde rahatlıkla hızlandım herhangi bir olumsuzluk farketmedim.bu arada zaten sakin araba kullanırım öyle bsıyım kaçıyım durumum olmuyo çok.yol bilgisayarını sıfırladım eve geldiğimde 6km. 24km/s hız ile 7,8 lt tüketim gösteriyodu.bu da 21 kuruş gibi bişey yapıyo sanıyorum.tabiki bunun için çok çok erken ama inşlh buna yakın olur.benzindeki ortalama tüketimim 7,3 lt. idi.
    sonuç olarak şimdilik iyi bi sorun yok fakat test aşamasındayım henüz:) inşlh hiçbir olumsuzlukla karşılaşmam ve gönül rahatlığıyla kullanıp tavsiye edebilirim.tşk.sayg.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • efendim merhabalar. öncelikle hayırlı olsun, aracınızı ve lpg sisteminizi güle güle kullanın...
    şunu belirtmek istedim ki twin port motorlar, lpg dönüşümünde tecrübe isteyen motorlar. ezber bozan motorlar. twin port, yani manifolttaki port bölmesinde işçilik ve tecrübe ön plana çıkıyor. siz aracınıza hangi markayı taktırırsanız taktırın, ister 1000 tl verin ister 3000 tl, aracın lpg deki verimini ustanın işçiliğine tecrübesine bağlıdır... l
    kullandığınız lpg kiti gayet sağlıklı bir ürün. ancak yağlama sistemini bir düşünün derim. aracınızın sağlığı için efendim...
    saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.