Şimdi Ara

LPG Servisleri Yaptığı İşe Ya Fatura Vermiyor Yada Eksik Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ortalama 15 yıldır sıralı sistem LPG'li araç kullanıyorum senede en az iki defa 50 60 tl verip gazın filitresini değişiyorum hiç bir servisin filtre değişimine fatura verdiğini görmedim. bu gün sabah aracı muayeneye götürdüm tankın süresi dolduğu için muayeneden kaldım neyse tankı değişmek için lpgciye gittim 300 lira masrafım olduğunu söyleyip tankı değişti sonrasında araca gaz alıp gelmemi söyledi cihazla kaçaklarına baktı bilgisayara bağladı filtre değişim zamanın geldiğini değişmezsek enjeksiyonlara zarar vereceğini söyleyip benden 60 tl de filtre parası aldı toplamda 360 tl para ödedim fakat bana verdiği faturada 32 lt lpg tank 110 tl tadilat raporu bedeli 40 tl yazıyor 360 tl alıp 150 tl fatura vermek suç değilmi ve şunuda söyleyim benim tank değişirken iki aracın daha filtresini değişti fatura vermedi ustaya merak edip sordum ustacım aracın yağ filtresi 10 lira iken bu küçük filtrenin 60 tl olması çok değilmi aldığım cevap abi bize gelişi 45 tl 15 tl de biz kazanıyoruz diyor bilmiyorum ne kadar doğru. Bir buçuk saatli sürede edindiğim izlenimde kapılarının önünde sürekli bir kişi gelen arabaların ayrını filitre bakımını yapıyor iki kişide içerdeki arabaların tankını yeniliyor kapının önünde çalışanın filitre ve ayar yaptığı hiç bir araç sahibine fatura verdiğini görmedim. Arkadaşlar sizlere tavsiyem yaptırdığınız her işin faturasını isteyin bu devlet vergilerle ayakta duruyor biz nasıl aldeığımız her çöpün vergisini peşin ödüyorsak bunlarda ödemeli ben ustanın yüzüne faturayı neden eksik verdin demedim ama şunu yaptım 4440189 maliye bakanlığının şikayet hattını arayıp firma hakında şikayet oluşturdum aynı zamanda bimere oluşturdum.







  • madem sene de iki kere filtre değiştiriyorsun (15.000km üzeri değilse gerek bile yok iki kereye) haşır neşir olman lazım artık sanayi tayfasına.
    Üstad aklında bulunsun internette filtreler 10-15TL. kendin bile değişim yapabilirsin az biraz sistemi biliyorsan.boş yere 60-70Tl verme filtre için.
    faturayı eksik kesen adamdan filtreden 60tl alması normal. iyi yapmışsın şikayet ederek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.