Şimdi Ara

LPG LİTRE FİYATI 1,85 - 1,86 YTL ::..6 HAZİRAN 2008..:: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
8.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yazdıklarımı hükümeti korumak, övmek amaçlı paylaşmadım. akaryakıt üzerindeki vergi yükü de bu hükümet zamanında gelmedi, çok uzun süredir bu şekilde.

fakat mesleğim dolayısı ile şunu söyleyebilirim ki; 15 yıllık meslek hayatımda ilk defa üzerimizdeki vergi yükü bu hükümet döneminde düştü.

ne mi oldu?

ilaç, gıda üzerindeki kdv oranları düşürüldü, gelir vergisi üst dilimi %45 den %35 e indirildi, gelir vergisi dilimleri genişletildi, kurumlar vergisi %20 ye çekildi, kira stopajı % 20 ye düşürüldü. aslında en önemlisi asgari geçim indirimi sadeyesinde, asgari ücretle çalışan ve 4 çocuğu bulunan bir kişi üzerindeki gelir vergisi "SIFIR" landı. bekar olan asgari ücretliye %50 vergi indirimi yapıldı. vs vs vs diye gider bu liste. teyitlerini mali müşavirinizden alabilirsiniz.

benzin üzerindeki maktu vergiler 3 yıldır arttırılmamıştır.

yanlışlıklar yok mu? elbette var...

fakat özellikle akaryakıta gelen zamlar direkt pompayayansıtılmamakta, akaryakıt istikrar fonundan karşılanmaktadır.

iyi bilmediğimiz konularda ahkam kesmez isek, daha yerinde olacağı kanısındayım.

not: yazım hatası düzeltildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 7 Haziran 2008; 21:57:04 >

• Antalya 1.87 lira
  • Hiçkimsenin kendini otorite yerine koyup insanların fikirlerine ahkam veya siyasi ideoloji gözüyle bakmaya hakkı yoktur.Akaryakıt istikrar fonumu ? Yoksulluk fonu , açlık sınırı fonu , 6 aylık %3 zam fonu, mezarda emeklilik fonu.Bunların önemi neki devletimiz bakıyor HALKIMIZA !!! Yedi sülaleye gazi fonu , bir emeklinin hakeza emekçinin maaşından 30 kat fazla fonu , ilaç alacak para olmama fonu , gemi fonu, mısır ve yumurta fonu ve daha niceleri.Konuşmak yazışmak istediğiniz herşey için burada mutlaka bir İNSAN var ve hep olacak.Yeter ki yok sayıp lafı ağzına tıkmaya çalışmadan karşılıklı dinlemeyle çözülsün herşey.Bu arada görünen köyün kılavuz istemediği aşikardır.Saygılarımla...
  • az önce aldım. aygaz opet 1,72 - ANKARA ( artış yok )
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

az önce aldım. aygaz opet 1,72 - ANKARA ( artış yok )

ankaralılar olarak herzaman ucuz lpg yi tüketmekle şanslı oldunuz bence değerini bilin sevgili dondurmacı arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman53 -- 8 Haziran 2008; 16:37:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

ankaralılar olarak herzaman ucuz lpg yi tüketmekle şanslı oldunuz bence değerini bilin sevgili dondurmacı arkadaşım

ankarada fiyatlar 1,57 den 1,78 e kadar değişiyor
  • quote:

quote:

quote:

lpg tanklarımız büyük olsa gelip ordan doldurmayı düşünüyoruz da işte zarar kardan büyük olacağından böyle bişeyi gerçekleştiremiyoruz..

otobusle tanklarımızı gönderelim sana sen orda doldur bize gönder geriye

• Trabzon'da oturmanın cezası Opet 1 Lt LPG 1,91 YTL
  • Helal Olsun. Beni yormadın, yazacaklarımı yazdın.
    Cuma günü başka bir konuda bilmeden sallayan cahil bir arkadaşla bu konuları tartışmak zorunda kaldım. Bu Dünya ile Türkiye arasındaki petrol artış oranlarından alıntı yaptım. Aldığım cevap "ben anlamam istatistikten, cebimden çıkan paraya bakarım". Adam enflasyon yüksek çıksa her istatistiği bilir ama işine gelmedimi ben öküzüm anlamam der. Bu ülke ekonomik olarak Dünya 1. sıraya çıksın. Onlar neden Kainatta 2. yiz diye eleştirmeye kalkarlar. Kendimizi yormaya hiç gerek yok. İstediğin kadar petrol fiytaları dünyada tavan diye bağır onlar anlamaz.

quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Bu millete iyilik yaramaz.. Gerçekten yaramaz.. Ülkeyi yıllardır öyle bi yemişki bugün akpye ağızından köpükler saçarak saldıranlar.. neresini düzeltirsen düzelt bi yerinden patlak veriyor.. şimdide demokrasi yumurtlayan tavuklar ciyak ciyak demokrasi diye gıdaklarken biden o yumurtladıkları yumurtayı gagalamaya başladılar.. ne hikmetse.. Eeee Demokrasi beylerin helvadan putu.. Hem tapıyorlar, hemde acıkınca yiyiorlar.. Evet hükümet vergileri tahsil etmekte çok hırçın.. ama başka türlü yıllardır solculardan miras kalan iç borç dış borç bütçe açığı ve bilimum borçlar kapanmıyor.. gökten hükümete para yağmıyor.. Yani Her fırsatta her yerde AKp ye Saldıran Allahın beyinden yoksun bıraktığı Yaratıklar.. Kendi hortumlarının kesilmesi, cunta devirlerinin bitmesiyle kıçlarına giren kazığın acısı ile sağa sola saldırıyorlar.. Bir adamın akpnın bu ülke için yaptıklarını görmemesi için ya meczup geri zekalı olması lazım.. yada kanunsuzluktan bi çıkarı olması lazım.. Kartel takımının Gazete patronlarının Neden böğürdüğü belli.. Onların hortumları kesildi.. ama Yani burda bağırıp çağıranlara bi anlam veremiyorum.. Hani bukadar Allah düşmanlığıda olmazki.. sırf Müslüman kimlikleri var diye.. Ki ondan da okadar siz kudurmayın die taviz vermek ve susmak zorunda kalıyor.. ülkeye bukadar yaptığı hizmete rağmen her fırsatta burdan ordan, kulubenizden, Tasmanız bağlı bir şekilde hırlayıp havlıyorsunuz!

• quote:

lpg tanklarımız büyük olsa gelip ordan doldurmayı düşünüyoruz da işte zarar kardan büyük olacağından böyle bişeyi gerçekleştiremiyoruz..
    otobusle tanklarımızı gönderelim sana sen orda doldur bize gönder geriye

pek otobüsler kabul etmez de; şu nakliye ambarları var ya onlar olur aslında. şu bahçelere filan konulan tanklar var 1-2 tonluk, aslında onlardan bi tane alıp uygun bi yere koyup ordan arabalara......

* imla hatası nedeniyle düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dondurmaci -- 9 Haziran 2008; 17:37:15 >

• lpg nin doğduğu yer kocaeli körfez 1.81 ytl yeter artık dursun şu zamlar petrol varili insede cıksada binilen yine tüketici
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Trabzon'da oturmanın cezası Opet 1 Lt LPG 1,91 YTL

yazın Trabzona geldiğimde arabayı benzinli kullanayım bari.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mkkabaoglu

Trabzon'da oturmanın cezası Opet 1 Lt LPG 1,91 YTL

yazın Trabzona geldiğimde arabayı benzinli kullanayım bari.

Rize'de abim opetten 1.95 e alıyor

• yuh izmir opet 1,83 shell 1,78...
  • lpg taktırıyımmı taktırmıyımmı 7 aydır düsünüyorum hala karar veremedim
    zam zam zam zam ciğerimizi soktüler her benzin almamda zam
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkpls

lpg taktırıyımmı taktırmıyımmı 7 aydır düsünüyorum hala karar veremedim

hocam lpg benzine az çok orantılı olarak zamlanıyor..

hayat zamlanıyor aslında sadece lpg değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkpls

lpg taktırıyımmı taktırmıyımmı 7 aydır düsünüyorum hala karar veremedim

belki ben de sizin kadar düşünmüşümdür. 3-4 ay süren yoğun bir araştırmanın sonunda gittim ve taktırdım.

kâr yarar hesabınızı iyi yapınız. unutmayın sisteme 1.200 - 2.000 lira arasında bir rakam vereceksiniz. ben 1.750 lira vermiştim dönüşüme. bir yılda 25.148 km yaptım ve sistem kendini kesinlikle amorti etti. 1.200 liraya olan sistemlerden taktırsaydım ve onlarda mevcut sistemim gibi sorunsuz çalışsaydı 8-9 ayda amorti ederdi.

selam ve dostuklar...

• ankara batıkentte shell ve petrol ofisi (milangaz) 1,65 den 1,71YTL'ye, akpet 1,63 den 1,69 YTL'ye çıkmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.