Şimdi Ara

LPG ‘li TUCSON 1.6 T-GDİ 4x4 test sürüşü ve inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 150 bine turbo benzin araç al ama lpg taktır

LPG ‘li TUCSON 1.6 T-GDİ 4x4 test sürüşü ve inceleme

Gösteriş için neler yapıyor millet böyle.İnsan gerçekten hayret ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Kasım 2017; 20:40:13 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Tuscon a lpg takılmasına ben de karşıyım fakat gösteriş için falan gibi laflar hiç hoş değil.

Karşıdaki kişiyi tanımıyorsunuz ve günahını alıyorsunuz. Belki adam arabanın hastası çok beğenmiş ve ancak böyle yürütebileceğine kanaat getirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kusura bakma da bu benim görüşüm tabi sen katılmayabilirsin.

Bir insanın bir aracı alırken bu ülkenin şartlarında masrafıyla başa çıkabileceğini bilerek alması lazım. Hani derler ya ayağını yorganına göre uzat. işte bunu kastediyorum. Ama bizim millet gösterişi için araba alıyor. Statü göstergesi oldu.

Örneğin Bunu alıp yakıtsızlıktan kapıda yatıracağıma daha uygun bir araç alırım keyifle tepe tepe binerim. Yoksa ben bilmiyor muyum borç harç yapıp bmw alıp kapıda yatırmayı.

Hadi diyelim Arabayı çok mu beğendi ya bunun atmosferiği var daha uyguna misal onuda alabilirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 22 Kasım 2017; 20:56:32 >
  • Tucsona laf edenler alternatif önerse ne güzel olur.

O fiyata o donanımda güçlü 4*4 başka seçenek yok. Ama az bir ekonomi için risk olduğu halde 7bin vermek hiç mantıklı değil. Araç da sakin kullanımda çok yakmıyor. 9-10litre ile gezilir.

• Karma sistem için çok yüksek fiyat 8 bine zaten sıvı sistem var biz romano taktırmıştık karma sistem 2100 o zamanlar 7 bindi brc sıvı sistem

• Bu araç için dişe dokunur bir ekonomisi olmayan karma sistemi üstelik 7 bin lira vererek taktırmak akıl karı değil. Ayrıca aracın motoru ve egzoz sistemi garanti dışı kaldı, arkadaşınıza haber verin. Bir daha da satış temsilcilerine körü körüne inanmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Katılıp katılmama meselesi değil haklısın ben de senle aynı fikirdeyim fakat tercihlere de saygı duymak lazım. Yorum yapalım eleştirelim sizin de dediğiniz gibi mesela bana da en güzel araba yürütebildiğim araba dır ama karşıdaki insana gösteriş meraklısı dememek lazım diye düşünüyorum çünkü bu hakaret oluyor. Bu da benim görüşüm sizinle paylaşmak istedim sadece yanlış anlamayın amacım polemik çıkarmak değil.

• 155'e fıstık gibi donanımlı 3008 1.6 bluehdi eat6 alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

7bin lira lpg için verenleri hiç bir zaman anlayamayacağım.

20-30bin dizele verenden ne farkı var?

• Ferrarisine tüp takan bilge

• Merhaba.
    Araç güzel. Motoru güzel. O kısımlarda sorun yok. Güzel tercih.

Ancak LPG konusunda eğer yanlış anlamadıysam karma sisteme 7.000 tl verilmiş. Çok yanlış.
    Bu araçlara sıvı sistem takılması gerekir. Marjet diye yerli bir marka var. 5.000 tl civarı sıvı sistem. Bir çok kullanıcı var.
    Ayrıca aracınızın motoru ve elektrik sistemi şu an Hyundainin garanti kapsamı dışına çıktı.
    LPG'yi hangi marka aldıysanız onunla bir garanti anlaşması yapıldıysa, bayinin garanti dediği şey odur.
    Ki ona da ne derece güvenilir ayrı mevzu. LPG ile ilgili bir arıza oluşursa ancak başvurursunuz.
    Yoksa motorda oluşacak farklı bir arızada cebinizden yaptırırsınız. Hyundai'nin LPG'li hiç bir araca garantisi olamaz.
    Çünkü fabrika çıkışlı LPG'li değil aracınız. Bayi gidip bir lpg'ci ile anlaşıyor ve sistemi taktırıyor.

Aracı güzel seçmişsiniz ama lpg konusunda bence çuvallamışsınız. Üstelik tasarruf etmesi de zor bir sistem karma lpg. 2.000 devir civarı kullanmanız lazım maksimum.
    3.000 devirlerde zaten benzin tüketecek.

Araç görsel olarak sportif gözede hoş geliyor lakin daha önceki aracına 7 sene bindi bu aracı alma sebebi doğada gezmeyi sever hafta sonları kampa yada yürüyüşe gider hafif arazidede kullanabileceği ve uzun yıllar kullanabileceği bir araç olduğunu düşündüğü için bu aracı tercih etti lpg yide o yüzden taktırdı

• YORUMLARI GEÇTİM DE arkadaşından aracı istesem bi tur verir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

YORUMLARI GEÇTİM DE arkadaşından aracı istesem bi tur verir mi

bence vermez

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Kocaeline gel takılırız misafirimiz olurdun 👍

• vakitsiz61 kullanıcısına yanıt
    Derince Yenikent

Kerpe Kandıra çok gelirim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Video izmit merkezde başlıyor derince çenedağ da geçiyor gelirsen misafir ederiz

• Bakmayın araca pahalı diyenlere..
    Sundukları var aracın çünkü.. turbo 4x4 dct otomatik gibi özelliklere ithafen fiyat gayet iyi bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.