Şimdi Ara

lpg'li araç rolanti ve çekiş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 şahin kullanıcısıyım araçta brc gaz beyni takılıyken sorunum yoktu taki lpg tankı eskiyip değişim yapılana kadar sade tank işçilik şu bu derken 250 tl masraf çıkardılar komple sistem 400 tl idi bende sıfırdan olsun die tavsiye üzerine 1 ay önce aldesa taktırdım araca.taktırdıktan sonra 2 gün sonra araçta çekiş düşüşü ve rolanti sorunları baş gösterdi dururken istop edecek kadar rolanti bozukluğu ve ani duruşlarda kalkışlarda istop etme istop etme gibi tekrardan servise gittim ayar yapıldı 2 gün sonra yine aynı sorun bujiler karbüratör elden geçti tekrar ayar yapıldı yine aynı sorun sonra tekrardan yeni beyin takıldı ayar yapıldı ve yine aynı sorun baş gösterdi bu arada belirtim araçta benzinde iken bir sorun yok ne olduysa gaz sistemi değiştikten sonra oldu takan ustalarla kavga döğüş derken bi sonuca varamadık ve tekrardan brc olan beyni 1 ay sonra geri taktırdım bu seferde beyin durduğu için diyafram sorunu olabilir sertleşme olur dediler ayar yapıldı fakat bu seferde gaz ayarı açılınca rolanti bozuluyo kısıkkken sıkıntı yok ama bu seferde araçta çekiş die bşy kalmadı kime güveneceğimi şaşırdım brc bayisi ise sorunun gaz beyninde olduğunu gazı karbüratöre çok gönderdiğini ve hava karıştırdığını söleyerek yeni beyin takılmalı dedi tabi işçilik dahil fiyat 200 tl ama çelişkiye düştüm 3 tane aldesa beyin takıldı aynı sorunu yaşadım ve eski beyni takıncada kaç tane gaz ustası dolaştım bi çözüm bulamadım konu hakkında bilgisi olan yada daha önce böle bi sorun yaşayıp çözüme ulaşan varsa yardımlarını bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.