Şimdi Ara

LPG Lİ 308 VEYA 3008 KULLANAN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 308 veya 3008 e lpg taktıran varmı?
    Varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• 308 olabilirde 3008 icin daha sanmiyorum, muhtemelen taktirmayi dusunenler vardir ama ilk once ne kadar yakiyor diye deneme asamasindadirlar diye dusunuyorum ,ayrica 2 yil garantiyi bekleyecek olanlarda vardir.teleflex in 3008 lere lpg takmaya basladigini duydum.
  • Bildiğin gibi 308 le 3008 deki motor aynı 1. vti 120hp. Evet teleflex takıldığını biliyorum.
    Hatta Ankara Göral kendisi garantiyi bozmadan takıyor. Fiyat olarakta 2900tl. 10 taksit
    yapıyorlar. İki üç haftadır görala gidip geliyorum en az 5 tane 3008 montajı gördüm.
    Hepside sıfır araçtı. Servis yetkilileri 10 larca araca montaj yaptıklarını henüz şikayet
    veya geri gelen araç olmadığını söyledi. Ama taktırıp kullanan kimseyle konuşma fırsatım
    olmadı umarım buradan deneyimini paylaşacak arkadaşlar olacak. Bu arada bende
    beyaz bir 3008 1.6 vti premium aldım. Önceki aracım 2005 model peugeot 206 otm. te
    teleflex lpg takılıydı ve yaklaşık 40.000km kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım.
    Çok memnundum ama şimdi kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum. Zaten bende 3008
    ime teleflex taktırcam gibi duruyor. Taktırıp kullandıktan sonra buradan deneyimlerimi yazacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstt

Bildiğin gibi 308 le 3008 deki motor aynı 1. vti 120hp. Evet teleflex takıldığını biliyorum.
    Hatta Ankara Göral kendisi garantiyi bozmadan takıyor. Fiyat olarakta 2900tl. 10 taksit
    yapıyorlar. İki üç haftadır görala gidip geliyorum en az 5 tane 3008 montajı gördüm.
    Hepside sıfır araçtı. Servis yetkilileri 10 larca araca montaj yaptıklarını henüz şikayet
    veya geri gelen araç olmadığını söyledi. Ama taktırıp kullanan kimseyle konuşma fırsatım
    olmadı umarım buradan deneyimini paylaşacak arkadaşlar olacak. Bu arada bende
    beyaz bir 3008 1.6 vti premium aldım. Önceki aracım 2005 model peugeot 206 otm. te
    teleflex lpg takılıydı ve yaklaşık 40.000km kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım.
    Çok memnundum ama şimdi kullananlar varsa fikirlerini almak istiyorum. Zaten bende 3008
    ime teleflex taktırcam gibi duruyor. Taktırıp kullandıktan sonra buradan deneyimlerimi yazacam.

tamamda bana niye savunma yaptin ki simdi anlamadim. ben 3008e lpg takilmaz yada sacma birsey tarzinda birsey yazmadim:D bendede 3008 premiumpack dizel var.ankarada boyle lpg hizmeti olabilir ama o galerinin kendine has sagladigi ve garanti verdigi bir garantidir.pug un boyle bir garantisi yok.istanbuldada garantili lpg takildigini hic duymadim belki vardir.308 olarak degil 3008 olarak yazdim biliyorum ayni motor oldugunu.taktiranlar olabilir ama deneme sanslari olmamistir belki sonucta arac yeni sayilir ve satislari yeni kampanyalarla artmaya basladi.alir almaz yakitini denemeden lpg taktiran insan sayisi azdir onlarada burdan ulasman zor olcak galiba.en mantikli yorumu 308 lpg taktiran arac sahipleri verecektir nede olsa o daha eski oturmus bir arac ve daha fazla satildi.taktirirsan eger deneyimlerini ve goruslerini merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driftspec -- 21 Mayıs 2010; 22:13:35 >

• Yanlış anladın galiba savunma felan yapmadım sadece bildiklerimi söyledim.
    Sen daha taktıran olmamıştır deyince bende taktıranların olduğunu söyledim.
  • evet bir anda su soyle bu boyle falan deyince ben oyle hissettim ama yanlis anlamsim:).
    2900tl lpg sistemi bu arac icin cok pahali.6 ve 8 silindirlere o fiyatlari veriyorlar hatta daha dusuk.neden bu kadar yuksek bu fiyat? acaba sadece tek firma bu araca lpg takiyor bunun sagladigi bir rant mi? birde yapacaginiz km ve aracinizi kullanacaginiz sureye gore ne kadar surede bu 3000tlyi amorti edecek bunu hesapladiniz mi?
  • Tahminim benim kullanımıma göre 1-1.5 yılda amorti ederim. Sistemin pahallı olması konusunda çok haklısın. Sanırım tek el anlayışı hakim ama teleflexin diğer araçlar için olan kitleride 2000tl den başlıyor. Henüz tam karar veremedim ama taktırmak daha ağır basıyor. Çünkü 206 mada ancak 3 yıl sonra karar verip taktırdım ve taktırdıktan sonra o kadar çok beklediğim için çok pişman oldum. Aynı pişmanlığı tekrar yaşamak istemiyorum ama tabiki farklı bir araç ve neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, işin ucunda taktırıp pişman olmakta var. Anlıycağın kafam baya karışık, hayırlısıyla yaşayıp görecez artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yokmu kullanan?
  • Arkadaşlar otomatik 308 i olup ya da otomatik olmasa da olur LPG taktıran varsa şu sarfiyat ve sorunlar hakkında bilgi vrsn lütfen. Şu "bu 308 in motoru farklı bütün lpg kitler olmaz " denmesinden bıktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.