Şimdi Ara

LPG DE GİDERKEN BENZİN NEDEN AZALIR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arabayı lpg de kullanıyorum sıralı sıstem oldugu ıcın 20 30 lıralık benzın alıyorum yetiyor,

    ancak aracı lpg ye geçiyor ısınıyor buna rağmen yol bılgısayarındakı kalan yakıtla gıdılıcek menzıl lpg de gıtmeme ragmen dusuyor ve oldukca hızlı dusuyor mısal 40 50 liralık benzınle lpgde gıtmeme ragmen 120km gıdılıcek mesafe gösteren yol bılgısayarı yaklasık 80km sonra benzınle 10km gıdılıcek mesafeye dusuyor yani az daha devam etsem arac dursa, benzınde birdaha hıc calısmıyıcagını dusunuyorum nedendır bu ?


    lpg dede çok yakıyor ayar kıstırdım ama az bir değişme oldu

    uzun yolda 16 lt görünüyor yol pc yakıt tuketımı arac 2.0 mon deo



  • Yol bilgisayarı lpg kullanıldığını görmez benzinle gidiyormuşsunuz gibi hesaplar. Stop edip çalıştırdığınızda düzelmesi lazım. Bazı araçlarda da sadece benzin alındığında yeniden hesaplıyor sanırım.
  • Bende kapatip acsamda duzelmiyor iste isin kotu yani o analog ibredede dusuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her çalıştırmada motoru ısıtmak için 16 lt/100 km lik benzin harcasa.80 kuruşluk benzin yakar. böylece 25 çalıştırmada bir 20 liralık benzin gider.

    bir de yüksek devirlerde benzine geçiyorsa biraz da oradan uçar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.