Bildirim
lpg de çekmiyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güle güle kullanmanız temennisi ile.
Eski sistemlerde bir miktar performans düşmesi normaldir bana göre. Aracın kendi bakımları tamsa eğer(bujiler,filtreler v.s.) lpg ayarı kısık olabilir.
Kullandığınız lpg'de fark eder -ucuz lpg kullanıyor iseniz- Aygaz v.s. deneyin diğerlerinde sorun yok ise. -
öncelikle teşekkür ederim.kullandığım lpg sisteminden fark edermi acaba aldesa taktırdım.shell den alıyoruz genellikle gazı.başka yerleride denedim heryerde aynı hemen hemen performans -
quote:
Orjinalden alıntı: tyanali
Güle güle kullanmanız temennisi ile.
Eski sistemlerde bir miktar performans düşmesi normaldir bana göre. Aracın kendi bakımları tamsa eğer(bujiler,filtreler v.s.) lpg ayarı kısık olabilir.
Kullandığınız lpg'de fark eder -ucuz lpg kullanıyor iseniz- Aygaz v.s. deneyin diğerlerinde sorun yok ise.
-
gazı çok kısıktır başka bir sorun olacağını zannetmiyorum -
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.yakında baktırcam taktırdığım yere inşallah -
km de ne kadar yakıyor? buradan tahmim yürütülebilir. -
89 model R11 vardı bende tam beş yıl aldesa ile kullandım ve çok memnundum sadece bir defa arıza yaptı o kadar olsun artık. Karbüratörün hava alıyorsa silindire giden gaz miktarı azalacağından performansın aşırı düşer . bence karbüratörüne baktır ama önce lpg taktırdığın yere git montajı kontrol edsinler. az yaksın diyegazı kıstırma busefer çok gaza basıp yine çok yakarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: muratkos
biz 93 model renault 11 flash s marka otomobilimize aldesa marka lpg taktırdık.ama aracın çekişi çok fazla düştü.gitmiyo.bi tanıdığım markası iyi değil diye dedi.sizce nedendir.olabilirmi?
-
bende de eskiden 91 model 1.7 flash vardı. brc takılıydı araca. aracı hiç benzinde kullanmamıştım( benzin otomatiği bozuktu) sonra yolda kalırım diye düşününce otomatiği yaptırmıştım. sonra benzine geçeyim dedim. araç , yıllarca gaz a alıştığından mıdır nedir benzin i görünce şaşırdı, sanki "bu ne bee" der gibi gidiyordu. bende ara sıra benzinde gidip motoru alıştırmaya çalışıyordum. sonra sadece kışın çalıştırmada kullanmaya başladım benzin i. sonrada arabayı satmıştım.
araç onca sene boyunca tekbir sorun çıkardı, o da lpg beynine gelen soğutma suyunu getiren hortum beyine girdiği yerden çıkmıştı. o girişleri metal olanlarla değiştirnce sorun hallolmuştu. ancak benzindeyken aracın çekişi inanılmaz derece artıyordu. (yada lpg de azalıyordu ) -
quote:
Orjinalden alıntı: _KUZEY
bende de eskiden 91 model 1.7 flash vardı. brc takılıydı araca. aracı hiç benzinde kullanmamıştım( benzin otomatiği bozuktu) sonra yolda kalırım diye düşününce otomatiği yaptırmıştım. sonra benzine geçeyim dedim. araç , yıllarca gaz a alıştığından mıdır nedir benzin i görünce şaşırdı, sanki "bu ne bee" der gibi gidiyordu. bende ara sıra benzinde gidip motoru alıştırmaya çalışıyordum. sonra sadece kışın çalıştırmada kullanmaya başladım benzin i. sonrada arabayı satmıştım.
araç onca sene boyunca tekbir sorun çıkardı, o da lpg beynine gelen soğutma suyunu getiren hortum beyine girdiği yerden çıkmıştı. o girişleri metal olanlarla değiştirnce sorun hallolmuştu. ancak benzindeyken aracın çekişi inanılmaz derece artıyordu. (yada lpg de azalıyordu )
eski aracınızı uzun zaman lpg'de kullanmışsınız. mutlaka arada bakım yaptırmışsınızdır. büyük ihtimal avans ayarını lpg'ye göre yapmışlardır. dolasıyla benzine geçince araba avans bozukluğundan dolayı düzgün çalışmamıştır
-
regülatör tamir takımını ve lpg filtresini değiştirin. -
km de 16-17 kuruş yakıyor araç -
Aldesa süper bir cihazdır bu konuda kafanızda bir kuşku kalmasın elbet sorununuzu çözen bir yer bulacaksınız -
Üstadım siz Aldesa montajı yapıyormusunuz saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: berkantsatin
Aldesa süper bir cihazdır bu konuda kafanızda bir kuşku kalmasın elbet sorununuzu çözen bir yer bulacaksınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X