Şimdi Ara

LpG De Araç STOP ediyor (YARDIMMM!!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
114.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anladım cumartesi günü tekrar ustaya gideceğim.Son kez anlamam için soruyorum yanlış anlamayın bu nözüller yanma odalarınamı bakması gerekiyor aynı hatayı yapmaması için .Ustaya ne demeliyim?Ayrıca çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • szgn_hsdmr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    Ustaya ne derseniz deyin sizin tezinizi çürütür. bu yuzden onun bunu bulmasını sağlayın kendi bulmuş gibi olsun.

    Bir arkadaşımın başına gelmiş nozulleri tekrar takmışlar düzelmiş bu nozül ne ise derseniz dank eder.

    Ukalalık gibi gelmesin ama malesef ustalar ben bilirim başkası ne bilir gibi davranırlar.
    Kolay gelsin
  • Anladım Asım bey öyle derim. Zaten adama gidiyorum biniyoruz arabaya hiç sıkıntı yok arıza bizde neden olmuyo diyor.Sanki ben keyfimden gidiyorum.Mesleğini elinden almak için öğrenmeye çalışıyorum. :) Anlamıyor sıkıntıyı herzaman yapmıyor arada yapıyor araba kalsın bi kaç gün kullanın zaten göreceksiniz problemi diyorum onuda kabul etmiyorlar.En son araçla 120 130 sürekli giderken arada araç tekliyo birden gazdan ayağınızı çekip tekrar basarsınızda araba bi sallar kendini o durum oldu götürdük chipmi beynmi nedir onu değiştirmişler birde bu gaz gösergesine giden kabloları değiştirmişler ikinci gün gene yapmaya başladı.
  • Ayni sikinti bende de var.LPG de stop ediyor devir düşünce.Benzinde hicbir sorunu yok.Ayrica serik manavgat alanya civari usta tavsiyesi lutfenn..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bi usta buldum oraya götürecem birde ankara dispiritörüyle görüştüm getirin bakalım dediler.Takan ustaya nözülleri söyledim bunla alakası yok diye bakmamışlar bile babam götürmüştü.Sinirlendim başka ustalara götüreceğim.
  • Araçımı Ankarada bir ustaya götürdüm yaklaşık 4 -5 saat araçın montajıyla uğraştılar.toplamda 150 tl gibi bir ücret aldı.İki gündür kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.
    Aracı 2008 model tam otomatik 1.4 Enjoy Opel Corsa. Araç lpgdeyken çalışıyor fakat, ışıkta durup yeniden gaza bastığımda stop ediyor. (Son zamanlarda artık lpgde çalıştırınca da sopt ediyor). Benzinde çalıştırdığımda herhangi bir sıkıntı yaşamıyor. Sadece rölanti biraz düşük hissediyorum.
    Bu sıkıntı 1 ay önce çıktı gaz filtresinin değişmesi gerektiğini ve bujilerin yediğini değişmesi gerektiğini söylediler. Ben de değiştirdim. 1-2 hafta sıkıntı yaşamadım fakat aynı sıkıntı tekrarladı. Bende landirenzo'nun yetkili servisine götürdüm. Fakat problemi bir türlü bulamadı. Enjektörleri söktü baktı, tesisatına baktı vs. birşey bulamadı. En son beynin değişmesi gerekebileceğini söyledi. Başka bir beyin takıp araçla dolaşmamızı teklemezse beyni değiştirmeyi teklif etti. Araç teklerse bobinde sıkıntı olabileceğini söyledi. Bobinleri değiştir dedi.
    Yukarıda bobini değiştirip sıkıntı yaşamaya devam eden arkadaşları okuyunca, Ben artık güvenemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum.
    Yardımcı olabilir misiniz?




  • blue7luck B kullanıcısına yanıt
    esas sıkıntı lpg tesisatını bağlerken yapılması gerekn şeyin yapılmaması. şimdi devir sensörünün kablosunu kesip lpg yi ekliyor. bir çok usta bunu üzerine dolayarak devam ediyor. zamanla bu tel oksitlenme yapıp bir iletip bir iletmemeye başlıyor. ben lpg ci değilim ama bu problem yüzünden motorun üst revizyonunu yaptırmak zorunda kaldım 50.000 km deki aracı. lpgnin tüm ekleri kaynak yapılması gerekiyor. sensörler hassas olduğu için üzerine esk, usul dolandıran kablo zamanla tam iletim sağlamıyor. ben 100 km/sa hızla giderken araba stop etti ve viteste olmasına rağmen çalışmadı zar zor yol kenarında durudum. bir kez çalıştırayım dediğimde bom diye bir ses duydum. biriken lpg silindirin birini patlatmış. 3 silindir sanayiye gittim.
  • aynı sorunu bende yaşadım Eğer benzinde stop etmiyorsa sadece gazda stop olayı yaşıyorsanız LPG de arayayım Tabii ki gaz ayarı ile falan alakası yok LPG enjektörleri elden geçirirsin enjektör memeleri standart hale getirilsin sorun çözülecektir.

    benzinde de sorun yaşıyorsanızkontrol edilmesi gereken parçalar,kelebek temizliği elektrik aksamının gözden geçirmesi rolantin motorunun değiştirilmesi potansiyometre nin kontrol edilmesi ve iyi bir adaptasyon yapılması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benzer bir sorunu ilk kez 1 defa geçen hafta yaşadım araçta landirenzo sıralı sistem bulunmakta çalistirdim benzinden lpg ye geçmeden
    1. vitese takip gaza bastim ve kalktim hicbir sikinti yok gazi yukseltip 2. vitese attim tam gaza basacaktim ki stop etti fakat bu sorunu daha önceden ya da bu hafta hiç yaşamadım
    O gece aracı dik bayıra parkermiştim yassı dururken benzin göstergesi dipte görünüyordu bir tanidigim bana yakıt pompasının basıncı yetersiz olabilir dedi sizce bu olay neden olur daha doğrusu 1 kez yaşadım bir dahada olmadı sizce bunun sebebi nedir neden olmuş olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç lpg de vitesi boşa aldığında vs almasan bile kalkışlarda ara ara stop ediyor bunun net bi çözümünü yazın herkes farklı farklı şeyler yazmış
  • iyurt kullanıcısına yanıt
    Araçta hangi lpg sistemi mevcut 0507 522 57 45 numaramızdan ulaşabilirsiniz.
  • Tgs Otogaz kullanıcısına yanıt
    Atiker sıralı sistem
  • iyurt kullanıcısına yanıt
    servisimize yakınsanız ilgileniriz bi çayımızı içersiniz.
  • Herturlu marka lpg sorunlari ve aracinizin elektironik sorunlari cozulur 05448655494

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-6047038AC G kullanıcısına yanıt
    ÇETİNSAY OTOGAZ- PRİNS l LANDI l AKDENİZ-BÖLGE DİSRİBİTÖRÜ

    MERKEZ bostancı otosanayi sistesi sanayi menekşe sok. Gblok no 3/a İçerenköy Ataşehir Kadıköy İstanbul
    -www.cetinsayotogaz.com
    info@cetinsayotogaz.com
    cetinsayotogaz@hotmail.com
    0216 574 97 33 575 1145 fax 0216 575 11 90
    Hertürlü lpg sorunuzla ilgili bizimle iletşime geçebilirsiniz size yardımcı olunacaktır

     LpG De  Araç STOP ediyor (YARDIMMM!!!!)




  • Merhaba,
    Lpg ustalarının dikkatine;
    Aracım ilk marşda alıyor sıkıntı yok elhamdülillah ama geçenlerde servis de genel kontrol yaptırdım benzin pompası basıncı düşük çıktı, yani normalde 3 bar üzeri olması gerekiyormuş benimki 2 bar dı.
    Şimdi soru 1: Bu durum benzin enjeksiyon süresini etkiler mi?
    Soru 2: Bazen hem benzinde hem gaz da debriyaja basınca, boşa alınca rölanti düşmesi yaşıyorum (binde bir stop da eder), bununla ilgili değişmeyen, kontrol edilmeyen yeri kalmadı. Sistem obdli değil ama yine de rölantinin benzin pompasıyla bi ilişiği var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11 kasimda aracima atiker lpg taktirdim ilk gunlerde sikinti yoktu birden havalar sogdu arac tupe gecince stop ediyor biraz isininca sikinti olmuyor sanki biraz tupe gecme ayarini 1 dk daha geciktirsek sıkıntı ortadan kalkacak gibi iki defa goturdum pc ye bagladi duzelir dedi duzelmedi oneriniz nedir arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.