Bildirim
LPG 2,64 ₺ Mehmetçik Petrol

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bu hangi uygulamaydı ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benzinlitrequote:
Orijinalden alıntı: ciceros
Hocam bu hangi uygulamaydı ? -
Teşekkür ederim
En son 2.89 Du 25krş indirim gelmişdemekki az daha yukarıda Namet fabrikası var outlet 1 kg Sucuk 37 TL idi. Yakında olanlar için iyi 1 taşla 2 kuş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu uygulama ne işe yarıyor hocam? -
Bulunduğunuz yerdeki en yakın petrol istasyonlarının yerlerini, fiyatlarını falan gösteriyor. -
Uygulama hep yanlış fiyat gösteriyor. -
2.64 süper fiyatmış
En iyi araba lpg li bence dizel bile uçtu fiyatları. Bu fiyatta çok iyi
İzmir otogar yakını Opet 2.66
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ordan en son bir ay önce geçmştm.
Şehiriçinde 2.90 3.00tl iken burda 3.50gibi bşey hatırlıyorum. Uygun olduğunu hiç sanmıyorum.
Sadece yakıt tüketimi açısından diyelim. Yoksa bagajin icine etmesi, sorunlar çıkarması, performansı etkilemesi, arkanda koca bir lpg tanki olmasi falan dersen dizel daha iyi. Yeni fabrika çıkışlı lpgli araçlar güzel, eskiler sıkıntılı genelde. Dizel yeni araçlar da felaket az yakıyor.quote:
Orijinalden alıntı: fiiliyol
En iyi araba lpg li bence dizel bile uçtu fiyatları. Bu fiyatta çok iyi
Bu uygulama her seferinde yanılttı ve en sonunda sildim.
2.81' den aldım bugün shell den, İstanbul Sancaktepe.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dizelde az yakan fransızlar ama dizel fiyatları çok uçtu. diğer yazdıklarına katılıyorum. -
bulunduğum ilde 5,7 tl lik motorine 6,4 tl yazmışlar bende sildim. -
Program aslında fena değil ama kullanıcıların fiyat güncellemesi yapmalarına ihtiyacı var.
Yakıt aldığınız yada önünden geçerken gördüğünüz fiyatları güncelleyerek katkıda bulunabilirsiniz.
evimin yanında bütün arkadaşlarım buradan alıyor ama ben 3 yıldır lpg li aracıma sadece 2 defa ipragaz koydum onun haricinde hep aygaz koydum. 1.8 20v aracım sağolsun başka lpg ile doğru düzgün çekmiyor. burda bi opet var oda deli ucuz veriyor şuan 3.08 e opet alıyorum. bide yukarıda var liste fiyatının aynısından çakıyor. 3 liraya aygaz iyidir abi çok zorlamaya gerek yok. -
Mecidiyeköy opet/aygaz 2.76 hocam bu daha da deli ucuzquote:
Orijinalden alıntı: smclk89
evimin yanında bütün arkadaşlarım buradan alıyor ama ben 3 yıldır lpg li aracıma sadece 2 defa ipragaz koydum onun haricinde hep aygaz koydum. 1.8 20v aracım sağolsun başka lpg ile doğru düzgün çekmiyor. burda bi opet var oda deli ucuz veriyor şuan 3.08 e opet alıyorum. bide yukarıda var liste fiyatının aynısından çakıyor. 3 liraya aygaz iyidir abi çok zorlamaya gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Uygulama hep yanlış fiyat gösteriyor.
|
Benzer içerikler
- shell 1000 tl kampanyası
- bargello 561 orjinali
- doğum gününde hediye veren markalar
- hangikredi kampanya kodu 2025
- migros fotoğraf baskı
- yandex s****
- black friday 2025
- letgo komisyon var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X