Şimdi Ara

Lozan’ın 94. Yıldönümü ve Gerçekler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Meclis oturumlarının hepsi açıklanmadı. Şu an TBMM sitesinin arşivine girerseniz 23 Nisan 1920'den bugüne kadar ki tüm meclis oturumlarının tutanakları yoktur mesela.
  • 4 cilt yayınlanmış, daha çok olduğuna şüphe yok bence. Hepsi zamanı geldiğinde açıklanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apollo Reis

    Un, pirinç, makarna hatta şekerden uzak bir hayat yaşıyorum.

    Her hafta sonu adapazarındaki kuzenimin çiftliğinden gezen köy tavuğu yumurtaları, 20lt katkısız inek sütü ve tereyağımı alıyorum, keza aile dostlarımdan da Bolu ve Kastamonudan (çok eski müşteri olduğumdan) kilosu 100tl verip 25kg kadar Hakiki KESTANE balımı her sene alırım.

    Hanım da Manyas tarafından olunca ordanda domates ve kırmızı biberden oluşan salçalarım ve kuru fasülye ve diğer bakliyatlarımda dahil olmak üzere, koyun peyniri ve diğer yan ürünlerimde mütemadiyen ücreti karşılığında gelir.

    Çocuklarım sağlığım konusunda çok üzerime düşüyor ve özellikle yüzmem konusunda diretiyor, (ŞU ANDA BU MESAJI dinlenmek için kenara geldiğim anda atıyorum) hafta sonu MELEN KOCAALİ tarafında, hafta içide yeniköy Avusturya konsolosluğunun ordaki MACRO CENTER önünde yada KAŞIBEYAZ önünde boğazın serin sularında yüzerim. Bazende Rumeli Fenerindeki KALE altındaki kayalıklarada giderim ve KOÇ üniversitesini geçince sağdaki sürüsüne bereket yabani eriklerden poşetlerce toplar, şekersiz ERİK HOŞAFI yaptırır içeriz.
    Peki sen Erik Hoşafından anlarmısın?

    Lozan’ın 94. Yıldönümü ve Gerçekler

    Bende makarnacı olmak istiyorum(sizin kafadan)Bol bol makarna tüketiyorum.Gündelik 1 2 paket olacak sanırım evet.Ama ne hikmetse olamıyorum.Deniz sefası da ayarladım cumartesi-pazar(izin günlerimde)Göreceğiz bakalım,bir arkadaşla konušucagim bana da bir kestane balı alsın evde bitmiş.Birde erik hoşafı mıdır nedir ondan da yaptıracağım.Gelişmeleri bildiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.