Şimdi Ara

lowum nasil daha iyi oynarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar tam bir lowum elom s4 zaten midde ap hero oynayamiyorum. Adc deseniz jinx vayne disinda yine lowum. Solo riven ve renekton disinda her heroyla eziloyorum. Supta braum ve janna disinda sifirim. Junga hic girmeyeyim lane e gidip kill veririm. Oyunu ogretecek arkadaslar iletisime gecebilir.

Not : Ciddili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesela soloya garen alarak

• Pexagon P kullanıcısına yanıt
    Banlaniyor

• Jungle amumu
    Top Volibear
    Adc Ashe
    Sup Leona
    Mid Annie

Bunları öğren baktın olmuyor,git biraz video falan izle.Botlarla farm yapmayı öğren,mekanik öğren.Dereceli girip insanları günaha sokma.İyi geceler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynadigin herolari spamla kac tane low o taktikle dia oluyo gorsen sasarsin

• Hero tavsiye etmek bir şey değiştirmez bir heroda iyi oynarsan iyi oyuncu olamıyorsun malesef en sevdiğin role yoğunlaş bol stream izle derim rol söylersen streamerda söyleyebilirim.

• low oldugunu kabul etmen güzel erdemli bi davranış jungle master yi al sonra yi onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Hero tavsiye etmek bir şey değiştirmez bir heroda iyi oynarsan iyi oyuncu olamıyorsun malesef en sevdiğin role yoğunlaş bol stream izle derim rol söylersen streamerda söyleyebilirim.

Adc ve jung seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

oynadigin herolari spamla kac tane low o taktikle dia oluyo gorsen sasarsin

Instalock mu diyorsun hocam

• SoulOfHeaven kullanıcısına yanıt
    Nightblue3 öneririm jungle için türk iyi yayıncı yok illa türkçe istiyorsan crystal falan izle adc olarak linustheafro,imqtpie izleyebilirsin.

• quote:

Nightblue3 öneririm jungle için türk iyi yayıncı yok illa türkçe istiyorsan crystal falan izle adc olarak linustheafro,imqtpie izleyebilirsin.

Crystal mi Gold elo jg diye hitap edilen crsytal mı

• Ne biliyim aklıma Türk jungler gelmedi. Ayrıca crystalı hiç sevmem hep 2-3 k izleyeni oluyor diye söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thablion -- 12 Kasım 2015; 11:46:05 >
  • quote:

Ne biliyim aklıma Türk jungler gelmedi. Ayrıca crystalı hiç sevmem hep 2-3 k izleyeni oluyor diye söyledim.

Onların hepsi dp fanboyu

• Şu fanboy olayına anlam veremiyorum e-sporu güzelleştiren bir tarafı varda çoğu zarar bu fanboyların.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

Keşke şu dalga geçtiğiniz,küçümsediğiniz adamlar kadar oynasanız.Challenger,master,dia 1 plat'a benzemiyor.Senin o gold elo dediğin adam seni cebinden çıkarır(meth ile 4-5 kere oynadık,hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme)

Senin bir ömrünü verip plat olduğun zamanda.Unranked to plat en fazla 20 oyun alıyor (Çoğu challenger,master,dia1-2-3 için durum böyle)

• SoulOfHeaven kullanıcısına yanıt
    Oynamaktan zevk aldığın heroların videolarını youtube da tekk kanalından izle,ve pratik yap

• quote:

Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

quote:

Keşke şu dalga geçtiğiniz,küçümsediğiniz adamlar kadar oynasanız.Challenger,master,dia 1 plat'a benzemiyor.Senin o gold elo dediğin adam seni cebinden çıkarır(meth ile 4-5 kere oynadık,hiç sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme)

Senin bir ömrünü verip plat olduğun zamanda.Unranked to plat en fazla 20 oyun alıyor (Çoğu challenger,master,dia1-2-3 için durum böyle)

Ben demiyorum.Forumdan biri yazmıştı baya artıda almıştı.Eleştirmek farklı oynamak farklı.Ve cidden kötü oynadı ligte ve iwcide.

• Takım oyununa daha yatkın şampiyonları öğrenmekle başlayabilirsin işe. Örneğin üst koridorda Shen oynamayı deneyebilirsin. Agresif oynayamam dersen farm odaklı olur ve diğer koridorlara yardım ederek takımına oyunu kazandırabilirsin. Harita takibini çok iyi öğrenmen ve uygulaman gerekiyor, buna çok önem ver. Sinyal vermeyi kesinlikle unutma. Takımında kimse sinyal vermiyorsa dahi sen sinyal kaçırmamaya çalış. Oyuna ilk başladığım zamanlarda Twitch'de ünlü yayıncıları izleyerek birçok şey öğrendim. Gerçekten yayın izlerken öğrenebileceklerinin sınırı yok. En basit örnek Linus The Afro nickli yayıncı o kadar öğretici yayınlar yapıyor ki, hayran kalırsın. Boş zamanlarda mutlaka bol bol yayın izle. Görüşe önem ver. Oyunun tamamında haritanın en kritik bölgelerinden birinde mutlaka bir pembe totemin, birde büyütülmüş ziynetin olsun. Oyunun başında eğer koridordaki eşleşme eğer seni zorlayacak bir eşleşme ise ormancı desteğini bekle. Çok agresif olma. Şuanlık aklıma gelenler bu kadar dostum.

• Low halkın kendi kendini yönetmesidir

• Bana kalırsa arkadaşlarınla özel oyun aç beraber kendinizi geliştirin . Birbirinizin oynama tarzınıda anlarsınız bu şekilde beraber duo girebilirsiniz oyuna ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.