Şimdi Ara

Low-Rate Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 yıldır Lineage 2 oynuyorum, bu sürenin nerdeyse tamamı Dragon Network'de geçti (Dragon 15x, Valkyrie 7x). Yalnız son 1-2 yıldır bu server çok oyuncu kaybetti ve GM/Admin'ler oyunla ilgilenmez oldu. Şu an oynayacak yeni bir server arıyorum.
    Geçen haftalarda Naia'yı denedim bir trial account ile (L2 resmi server'ı - Avrupa) yalnız serverda denge kalmamış, a grade setler shoplarda satılır olmuş, insanlar desen zaten 80 lvl altı yok, herkes parlak parlak silahlarla, Giran/Aden/Goddard hariç tüm şehirler bomboş..

Aradığım server low-rate olmalı (2 günde 75lvl char yapınca oyunun bi kıymeti kalmıyor gözümde)(15-20x'i geçmese iyi olur), kalabalık olmalı (MMPORG olduğu belli olsun yani ), dengeli olmalı...
    Bir de bence oyunun mantığına tamamen aykırı olan fantastik şeyler olmamalı (overpowered custom setler/silahlar, GM shop'lar, GM buffer'lar, auto learn skills, vs.)...

Böyle bir avrupa server'ı önerebilirmisiniz bana dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ockforever -- 4 Haziran 2011; 18:34:53 >

http://forum.donanimhaber.com/m_44933424/tm.htm konudaki servera bakın derim.
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • abyss serverında oynayabilirin ben orda oynuyorum x3 x7 x10 serverleri mevcut sitesi

http://www.fogofwar.eu/
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, iki server da gayet kalabalık gözüküyor (RPG 4k, Abyss 3k civarı). Yalnız ikisi de Rus server'ı... Daha önce bi Rus server'ında oynamıştım ve tam bir kabustu, main chat'de nerdeyse sadece rusça konusuluyordu ve iyice uzak kalıyordun ve oyundan da soguyordun zamanla. Bu serverlarda da böyle bir durum var mı yoksa ana dil ingilizce mi?

Orijinalden alıntı: ockforever

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim, iki server da gayet kalabalık gözüküyor (RPG 4k, Abyss 3k civarı). Yalnız ikisi de Rus server'ı... Daha önce bi Rus server'ında oynamıştım ve tam bir kabustu, main chat'de nerdeyse sadece rusça konusuluyordu ve iyice uzak kalıyordun ve oyundan da soguyordun zamanla. Bu serverlarda da böyle bir durum var mı yoksa ana dil ingilizce mi?

evet çoğunlukla rusça konuşuluyor. ingilizce konuşanda var nadir ama sağlam bir server. x3 geleceksen yardımcı olmaya çalışırım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.l2wolf.com 12x rate iyi bir server yabancı turk her yerden insan var klanımızda alırız yardımcıda oluruz MikeTyson

Orijinalden alıntı: frknkoca2

www.l2wolf.com 12x rate iyi bir server yabancı turk her yerden insan var klanımızda alırız yardımcıda oluruz MikeTyson

Orada onceden oynardim dagger char vardi wipe fln mi geldi oraya birakmistim sw yi char duruyor daha

Bu serverda 8x sunucusu yeni açılmış, 4 haziranda, ortamda çok yüksek levellar yok. Dün 66 level kamaloka için adam arıyorlardı ortada... Genelde ingilizce konuşuluyor. Unutmadan server Gracia final...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.