Şimdi Ara

Low Elo Vayne'leri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hastayım ben bunlara. Son 2 maçımda denk geldi 2 tanesi ilkinin skoru 1 10 0, ikincisi 3 9 2. Skor kötü olur anlarım da insan farm yapar bari, 10 dakikada 30 farm, maç sonunda 100 farm anca görüyorlar.

Gold4'üm, 170 tane ranked maçım var Vayne ile yaklaşık %50'lik galibiyet ortalamam var 10 7 7 civarı bir KDA ortalamasıyla oynuyorum ve ben bile artık almıyorum Vayne, an itibariyle çok zayıf.

Allah rızası için rica ediyorum, stream izleyip izleyip gelmeyin şu dereceli maçlara. Vayne bu ya kolay hero değil, alıp alıp feedliyorlar. Hepsinde de Dragonslayer SKT kostümler falan evlere şenlik.

İşin komik tarafı 10 tane creep önünde dururken geri düştüğü maçta bile gidip adamın üstüne dümdüz takla atıp vurup vurup E atıp uzaklaştırmaları. Sup oynuyorum her yer wardlı adama 20 tane ping atıyorum gank geliyor, adam ekranda görmeden kaçmıyor Bunlar bu özgüveni nerden buluyor 5 kişi arasına taklayla girip 0.2sn'de eriyen Vayne'ler, o heroyu seçerken ne düşünüyorsunuz, kendinizi ne sanıyorsunuz

• Sen gold4 halinle kendini ne zannediyorsun diye sorarlar adama forumun cilingirleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyleri yaşiyoruz dostum geçen sezonum vayne oynayarak geçti ama bu sezon oynanmiyor takımımda alan olursa çıkıyorum direk

• Komane kullanıcısına yanıt
    Sorsunlar söyleyim:)
  • vayne oynayış olarak çok kolay yalnız,laneingface de sıkıntılı.
  • papy0n kullanıcısına yanıt
    "Laning Phase"

Farm zor, laning zor, kiting mekanikleri zor, aşırı kırılgan olduğu için doğru kararları vermen lazım bu da zor.

Kısacası bilmiyorsan zor.
  • bilmeyipte iyi oynanan champ yok zaten.
    Kite ı en kolay yapabilen 2-3 adcden biri vayne bu arada .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ashe, Caitlyn, Jinx, Graves(E ve pasif), Ezreal bence çok daha kolay kiting konusunda. Bir kere range çok kısa ve çok kırılgansın, bu kadar ağır damage alırken soğukkanlı biçimde kite yapman her zaman kolay olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Ashe, Caitlyn, Jinx, Graves(E ve pasif), Ezreal bence çok daha kolay kiting konusunda. Bir kere range çok kısa ve çok kırılgansın, bu kadar ağır damage alırken soğukkanlı biçimde kite yapman her zaman kolay olmuyor.

sogukkanlı olamıyorsanız değil kite yapamıyorsanız,geriye dogru zıplayıp kaçmak kite'a girmiyor malesef bu yüzden de adc veya apc almamak lazım öğrenene kadar,
    top alıp pure tank çıkın dünya kadar hatayı kaldırır top lane.
  • Vayne mainim haklısın pek seçilmiyor ve bende seçmiyorum fakat aldığımda taşıyorum sadece earlyde 1 kill almam yeterli oluyor.Kardeşim gold3 ara sıra maçlarını izliyorum gerçekten vayne oynayanlar baya kötü kendilerini gosu wildturtle felan zannediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

bilmeyipte iyi oynanan champ yok zaten.

kite yapabiliyorsa iyi heromudur ?
  • Vayne oynayabilene hala iyi sadece annıe support bile tek comboda öldürüyor.
    Pozisyon almak çok önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

bilmeyipte iyi oynanan champ yok zaten.

kite yapabiliyorsa iyi heromudur ?

gold ve daha düşük ligler için evet hala çok iyi durumda diyebiliriz

edit: her argümana eksi veren bi adama oyunu anlatmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 8 Haziran 2014; 13:13:40 >

ingilizcene hayran kaldım ya laning phase olacak o

EDİT:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 8 Haziran 2014; 13:48:42 >
  • Vayne adamı vezirde eder rezilde böyle bir söz vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

ingilizcene hayran kaldım ya laneingphase olacak o

O da laning phase olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru :)
  • Konu çok dağılmış, ben diyorum alan feedliyor, adam diyor kite kolay, biz neyi tartışıyoruz anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Haziran 2014; 15:24:30 >
  • quote:

vayne oynayış olarak çok kolay yalnız,laneingface de sıkıntılı.

Katılıyorum, vayne abartılacak kadar zor bir şampiyon değil. Sadece safe oynamayı bilmek gerek. Q fulleyince skillere çok rahat dodge atabiliyorsun.
  • Hala vayne oynaniyor ama duo ile girerseniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.