Şimdi Ara

LOVATO GAZ AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 3 4 lovato servisine götürdüm perişan ettiler bende araştırdım bizar uğraştım eskisine göre daha iyi oldu yardımı başka bir forundan destek aldım onlarda yok
    Yok müşterimiz değilsiniz neyse gene teşekkür ediyorum 70tl bağlantı kablosu almadık diye bu arada 2.5 dolara bu işi çözdüm hemde üniversal isteyenlere yardımcı olurum 2.5 dolarlık ürüne gidip 70 80 tl vermeyin gelelim benim duruma proton 416 .....90beygir 4 silibdir 1.6 16valf
    Son durum budur arkadaşlar sizce aracımın lpg ayarını yapabildimmi veya bilgisi olan varsa başka ne işlem yapmalıyım herkeze kolay gelsin

LOVATO GAZ AYARI
    LOVATO GAZ AYARI
    LOVATO GAZ AYARI
    LOVATO GAZ AYARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam elm327 cihazı ile ltf ve stf değerleri olmadan yorum yapmak zor ama lpg ms lere bakılarak nozul büyültmek yada basınç açmak gerektiği söylenebilir.Lpg MS'lerin 3.5ms ve 4 arası rölantide olması gerektiği tavsiye ediliyor.
    Bu arada bu bağlantı kablosunu 2.5 dolarlık nasıl temin ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 2 Mayıs 2017; 21:1:3 >

ESKİ HALİ 6.5MS İDİ BURAYA KADAR DÜRDÜK NORMALDE KAÇ MS OLMALI BARI ARTIRMAMI GEREK BİRDE HARİTA DURUMU NASIL

ALİEXPRESS VAR 2.5 DOLARIN BİLE ALTINDA

• LOVATO GAZ AYARI

Buda benim bağlantım aklınızda olsun pc usb ttl arasu usb kablosunu uzun tutun ecu usb ttl kısa tutun ben tam tersi yaptım kalibrasyon yapmıyordu 5m usb dişi erkek kablo aldım

Daha Fazla Göster
  • Hamdolsun insanın mesleği elektronik olunca :)

aradan bir sene üzeri zaman geçmiş. kullandığınız aparata herhangi bir programlama yaptınız mı merak ediyorum? bunun yerine fiyatı daha uygun olan "Arduino Pl2303 Usb-Ttl Seri Dönüştürücü Kartı Rs232" adlı ürünü kullanmamız mümkün olur mu? lpg ecu tarafında tc ve rx çıkışlarını nasıl tespit edebiliriz? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

ayrıca sizin sorunuzla ilgili bilgimi paylaşmak istiyorum. pratikte deneyimim yok fakat benim de ilgimi çeken bir konu. düzgün lpg harita ayarı için ltft ve stft verilerine ihtiyacınız olacak. bunun için obd bağlantısı yapmalısınız. bluetooth obd cihazları ile bu değerlere cep telefonuna indirilen ücretsiz uygulamalarla erişmeniz mümkün. olması gereken yapılan enjeksiyonda (benzin ya da lpg) herhangi bir ltft değeri olmamasıdır. stft'de bir miktar dalgalanma yapacaktır ancak ltft sıfır görmelisiniz.

iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.