Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
184
Favori
190.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam tav kampanyasında lounge dahil değil diyorda. Şartlar mı değişti acaba

    http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar/tav-passport-ayricaligi

    Kampanya kapsamında Türk Telekom Prime müşterilerine ücretsiz Günlük TAV Passport Kart ayrıcalığı sunulmaktadır.
    Günlük TAV Passport kartının sunduğu hizmetler içerisine lounge hizmeti dahil değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviloks -- 1 Eylül 2017; 10:18:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviloks

    Hocam tav kampanyasında lounge dahil değil diyorda. Şartlar mı değişti acaba

    http://www.turktelekomprime.com/ayricaliklar/tav-passport-ayricaligi

    Kampanya kapsamında Türk Telekom Prime müşterilerine ücretsiz Günlük TAV Passport Kart ayrıcalığı sunulmaktadır.
    Günlük TAV Passport kartının sunduğu hizmetler içerisine lounge hizmeti dahil değildir.

    Valla hocam bende anlamadim di gosterdim kadin okuttu bi yere buyrun lutfen dedi , belki anlayan birisi degildi . Yinede degmez saw lounge sigara icmek icin olab yerin yanindaki lounge .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sabiha Gökçen Havalimanında lounge var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eXe20 E kullanıcısına yanıt
    var hocam hatta en cok kampanya yapilan havalimani muhtemelen...
  • 4 Eylulde Esenboga. Ichatlar Primeclass loungeyi 2 yetiskin 2 cocuk kullandik. Halkbank, Teb ve Denizbank kredikartlarina ucretsizmis. 2 adet parafly kartla 4 saat ucretsiz faydalandik. Bilgilerinize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan saw isg lounge kapidayim icerde olan varmi gelse alsa iceri beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu lounge içeriği? Sınırsız yemek ve alkol mü var bilgili bir kardeş aydınlatsa bizleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Nedir bu lounge içeriği? Sınırsız yemek ve alkol mü var bilgili bir kardeş aydınlatsa bizleri.

    Evet büfe var sınırsız yiyebilirsin ama hafif yemekler var. Atıştırmalık yani. Alkol de var: Bira, şarap, rakı, viski vs vardı en son.
  • Bu gece Atatürkteyim. Dış hatlar lounge'a en ucuz nasıl girebilirim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mdremre

    4 Eylulde Esenboga. Ichatlar Primeclass loungeyi 2 yetiskin 2 cocuk kullandik. Halkbank, Teb ve Denizbank kredikartlarina ucretsizmis. 2 adet parafly kartla 4 saat ucretsiz faydalandik. Bilgilerinize

    Hocam tum teblere mi ucretsiz yani nasıl oluyor karti gosterip mi giriyoruz biraz acar mısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miles and smiles platinumnkart sahibiyim.
    Esenbogadaki thy cip lounge a ic hat yolculari girebiliyor mu ve guncel fiyatlar hakkinda bilgisi olan yardimci olursa memnun olurum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Esenboğa yurtdışı uçuşu dediğiniz, Esenboğa'dan direkt Dış Hatlar terminalinden gerçekleştireceğiniz bir uçuş ise zaten iç hatlar tarafındaki (yurtiçi dediğiniz) lounge'ı kullanamazsınız. Yok yurtiçindeki bir noktadan aktarmalı ise, o zaman yalnız Ankara İç Hatlar terminalindeki (sadece yolcuların girdiği arındırılmış bölgedeki) lounge'ları kullanabilirsiniz.

    Dış Hatlar terminaline giriş yaptıktan sonra, pasaport kontrolünden sonraki alanda yer alan (giden yolcu katı arındırılmış salon) asma katta (ATU duty free'nin hemen üstü) yanlış hatırlamıyorsam iki tane küçük lounge var zaten. Biri Comfort (primeclass) diğeri de Millenium Lounge.

    Uzun süre bekleyecekseniz bu lounge'ları kullanmayı değerlendirin. Yoksa Damla marka su için (dış hatlarda) 4,75 TL vermeye hazırlıklı olun. Kasalarda Amerikan Doları ve Euro da kabul ediyorlar fakat bu sefer de piyasanın %5 - %6 altındaki kurdan bozuyorlar. Küçük bir sandviç ise 12-15 TL mertebesinde. Belki yiyeceğinizi yanınızda getirebilirsiniz lakin pasaport kontrolden sonraki güvenlik kontrolünde sıvılara el konulduğu için, içecekle tüketmeniz halinde bu duruma hazırlıklı olun. Eğer bir de uçuşunuz low-cost diye tabir edilen firmalardan birindeyse, örneğin Pegasus için uçak içinde ücretsiz ikram da olmayacağı için, aynı suya 1,50 Euro ödemeye hazırlıklı olun.

    Lounge için para vermeyeyim, kendi yiyeceğimi ve içeceğimi getireyim ama içeceklere de el konulmasın diyorsanız, havalimanına giriş yapıp(ilk güvenlik kontrolünden geçip, ikinciden geçmeden), check-in işleminizi yapıp valizinizi teslim edip biniş kartınızı aldıktan sonra uygun bir yer bulup vakit geçirebilir, kendi yiyeceğinizi içeceğiniz ile birlikte tüketebilirsiniz. Uçuşunuza yeterli bir süre kala da SGK+pasaport kontrolü ve ikinci güvenlik kontrolünden geçerek uçağınıza gidebilirsiniz. Ankara dış hatlar terminali küçük ve yoğun olmayan bir terminal olması nedeniyle, özel zamanlar (tatiller/bayramlar, hac kafilelerinin gidiş zamanı vb.) haricinde kısa bekleme ve ulaşım süreleri ile uçağınıza yetişebilirsiniz.




  • Ankara Esenboğa Dış Hatlar Comfort Lounge nasıl acaba değer mi gitmeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demirhaner61 D kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımda alternatif senaryoları sıraladım. Eğer uçuşunuza az bir süre varsa, ücretsiz giriş vs. imkanınız da yoksa. Dış hatlar Comfort Lounge'a aman aman girmelisiniz diyemem. Ücretsiz veya bir şekilde cüz-i bir ücretle giriş imkanı sağlayabiliyorsanız değerlendirilebilir.
    Uçak içi ikramı olmayan bir havayolu ile uçuyorsanız, havalimanında normalden fazla vakit geçirmeniz gerekiyorsa, "ben beklerken acıkırım, içecek bir şeyler isterim" derseniz, o zaman para verip girilebilir.
    İçeride öyle aman aman bir servis beklemeyin, yiyecek içecek hizmetini BTA'nın verdiği standart bir menü karşınıza çıkacak. Sıcak olan tek veya 2 çeşit çorba, atıştırmalık küçük sandviçler, peynir-zeytin, unlu mamuller falan var. İç hatlar tarafına kıyasla, alkolsüz içeceklerde kutu içecek olarak servis edilmekte. Alkollü içeceklerde de 8-10 kadar seçenek vardı diye hatırlıyorum. Bir de yanında çerez-cips alabiliyordunuz.

    http://www.primeclass.com.tr/tr/Hizmetler/Sayfalar/Ankara-Esenboga-Havalimani-Dis-Hatlar-Lounge.aspx
    Şu adreste oturma alanının fotoğrafı, giriş fiyatı ve anlaşmalı kuruluşları da belirtmişler.




  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Hocam kelime kelime okudum çok teşekkür ederiz. Bu iki Lounge girmek için arkadaşlar kupon, çek, kod gibi şeyler satıyorlar mı forumda bilginiz varmı. Ben Vakıfbank world, İşbank Maximum ve Türk Telekom prime hattına sahibim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Hocam yaklaşık 6 saate yakın beklemem olucak aktarmalı yolcuyum o yüzden girmem mantıklı olacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim memnuniyetle..

    Comfort Lounge için;
    - Vakıf World için ücretsiz giriş hakkı sadece MilPlus Platinum kartında var, onda da son ay ekstreniz 4.000 TL ve üzeri olması gerekmekte (link).
    - Sanırım Vodafone Red tarifesindeki kişiler için 10 TL/kişi şeklinde giriş imkanı sunuluyor. Belki bu tarifedeki birilerini arayabilirsiniz. (bu konuda güncel bilgiye sahip değilim, kullanım ile ilgili bir kısıt/engel bulunuyor mu bilemiyorum, forumda konuları olması gerekli)

    3 kişi olmanız nedeniyle zaten birden fazla kart kullanmanız gerekmekte (genelde bankaların kartları ile yalnız 1 kişi (kart sahibi) girebiliyor, Halkbank Parafly Platinum gibi kartlarda (gerekli kriterleri sağlamak koşuluyla) kart sahibi + 1 misafir şeklinde girişe izin veriliyor.) Sanki Vodafone Red gibi alternatifleri aramanız gerekecek. Bu hakkını kullandıracak birileri elbette vardır forumda, sadece bu konu başlığında değil diğer alanlarda da arama yaparsanız mutlaka çıkacaktır diye düşünüyorum. Sadece önemli olan bunu sorunsuz olarak kullanabileceğini teyit edin. (kod daha önceden üretilmiş olması sıkıntı yaratıyor mu vs vs..) Yoksa lounge kapısında kalmayın.

    Millenium Lounge'ı ise hiç kullanmadım. Daha önce biraz trajikomik şeyler yazılmıştı hakkında. Mesela 2015 yılında şu tablonun olduğu fotoğraf paylaşılmıştı. İş Bankası bu lounge'ları kapattı diye biliyorum fakat anlaşma varsa, hangileri ile olduğunu kendilerine sorabilirsiniz. Pek bir anlaşma olacağını sanmıyorum çünkü hemen hemen hepsi Comfort Lounge ile anlaşmalıydı.
    Millennium Lounge : (0 312) 590 30 00 / 3508




  • Halkbankın her yer lounge kampanyası havalimanındaki tüm restoranlarda geçerlimidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efilefil kullanıcısına yanıt
    Evet, yemek posu olan her yerde geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.